eu leu..ea ce sa fie?

•  
    • 7934 mesaje
    31 Aug 2006, 21:35
    0 0
    nu prea le am cu zodiile.cu cine ma impac eu bine? cum sunt eu ?
  •  
    • 655 mesaje
    1 Sep 2006, 10:54
    0 0
    Cu leu, berbec, sagetator, gemeni.
    Iti zic pt ca si eu sunt leoaica si astea sunt zodiile cu care ma inteleg cel mai bine.
  •  
    • 1077 mesaje
    1 Sep 2006, 11:00
    0 0
    Cu leoaica, capricoarna, berbeaca sau sagetatoare. Eu am foarte multi prieteni sau rude lei si ce iti spun se bazeaza pe observatiile mele asupra leilor.
  •  
    • 3198 mesaje
    1 Sep 2006, 13:50
    0 0
    Cu capricorn never!!!
  •  
    • 280 mesaje
    1 Sep 2006, 16:48
    0 0
    Cu rac! am vazut 3 cupluri asa, super reusite!
  •  
    • 655 mesaje
    1 Sep 2006, 16:54
    0 0
    Nuuu cred. Dar se mai intampla. Eu leu, el rac, dezastru total. Sunt prea fitzosi racii si prea plini de ei si nu faci asta cu un leu, nu? El tb sa fie no 1.
  •  
    • 280 mesaje
    1 Sep 2006, 20:49
    0 0
    just am vazut numai cupluri in care EL era Leu (peste tot) si ea rac, sensibila,draguta,dar o idee mai putin desteapta ca el.(inteleapte fete!!!)
  •  
    • 71 mesaje
    1 Sep 2006, 23:40
    0 0
    leii se inteleg bn cu berbecii...eu am avut un prieten in leu(eu fiind berbec cu ascendent in sagetator )....am fost impreuna 2 ani jumate...ne completam reciproc....sing defecte pe care le au acesti barbati in zodia leu sunt:infideli..posesivi..gelosi si uneori un pik violenti....sunt sing defecte dar si cele mai grave dupa parerea mea...dificile pers si prea mandrii de ei...
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    3 Sep 2006, 11:39
    0 0
    buna, si eu sunt tot leoaica, si ma impac bine ci celelsalte zodii de foc si de panat, aer si apap in veci. Despre relatia rac-leu ca sa zic dezastru total..sunt total opusul nostru, chiar daca la inceput se pare ca, contradistia da sarea si piperul relatiei..in timp lucrurile se schimba. Parerea mea racii trebuie dadaciti prea mult, sunt prea fitosi si prea indragostiti de postura de victima - care leilor nu le este deloc pe plac-. Insa, poate exista si exceptii care o sa confirme reguluile.
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    3 Sep 2006, 11:40
    0 0
    nu-a analfabeta...doar tare grabita. Scuze pentru greseli, va pup papa
  •  
    ULA
    • 59 mesaje
    3 Sep 2006, 22:14
    0 0
    de ce nu cu capreicoarnele, explicate
  •  
    • 124 mesaje
    4 Sep 2006, 11:36
    0 0
    leu+rac(eu ma inteleg in general cu racii f bine shi comunic excelent), leu+fecioara(e usor de manipulat), leu+scorpion(desi pare imposibil la mine a fost shi este minunat din toate pct de vedere insa leul tre sa mai lase de la el dak iubeste pt k e un pic sufocat cu gelozia shi posesivitate)
    acum depide de personalitatea fiecaruia... un om tot este inzestrat cu niste calitati sau defecte ale zodiei din care face parte, ori intr-un procent mic ,ori mare...e bn sa tii cont un pic shi de zodie...Acvaria.ro iti da toate detaliile despre zodia ta..ai sa fii chiar mirat k multe pe care le-a scris despre zodie sunt adevarate ...
  •  
    • 1097 mesaje
    4 Sep 2006, 16:56
    0 0
    Roxanik, cum te descurci tu cu un leu? Si eu sunt scorpion iar al meu e leu. Momentan avem niste problem si as vrea sa stiu voi cand aveti cum le depasiti?
  •  
    • 21 mesaje
    4 Sep 2006, 17:23
    0 0
    vrei sa iti spun cum esti tu?... "Încrezator în propriile forte, mândru, generos; stie sa îsi reprezinte interesele, îi place sa atraga atentia, poate fi condescendent. Leul este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Stie sa îsi creeze aparitii de efect. Vrea sa fie "vioara întâi", îsi organizeaza succesul, cauta prestigiul social. Este drept si marinimos.
    Uneori poate parea arogant. Amorul propriu si autoadmiratia îl pot costa simpatia celor din jur. Îi plac aparitiile teatrale, iar în familie tinde sa adopte rolul de stapân. Sentimentele sale puternice îl pot duce la speculatii si aventura. Poate fi egoist"...Compatibilitate:1. Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator
    iar cel mai prost cik te intelegi cu scorpionii si taurii
  •  
    • 124 mesaje
    4 Sep 2006, 17:56
    0 0
    ///
  •  
    • 231 mesaje
    4 Sep 2006, 18:36
    0 0
    Incearca cu o leoaica dar cu grija... poate va papati unul pe altul !
  •  
    • 231 mesaje
    4 Sep 2006, 18:38
    0 0
    Iar Beauty_lover are dreptate cu Capricornul. Never ever!!
    Stiu pentru ca sunt in zodia asta si nu as suporta niciodata un orgolios mai mare ca mine!( deh, zodie mare, defecte mari!)
  •  
    • 24 mesaje
    4 Sep 2006, 18:43
    0 0
    Roxana, de sex nu am ce sa zic!!! Totul e de nota 10 +, dar ce ma fac eu cu ogoliul lui, cu incapatanarea lui, cu tendinta de a se inchide in el cand ceva il supara???
  •  
    • 124 mesaje
    4 Sep 2006, 19:08
    0 0
    erela presupun ca esti tot mirrella sau nu?
    dak e vb de barbatul leu nu ai ce-i face..asa sunt lunt leii foarte incapatanati e greu tare sa-i stapanesti..sunt leu shi crede-ma nu-mi dau seama atunci knd o fac pe incapatanata,e ceva in sange nu stiu...shi yo sunt mai inchisa in dar fata de partener never..mi-a dat incredere ,pot discuta orice cu el..poate asa ar trebui sa faci shi tu ..sa-i arati cat de mult tii la el mai ales tre sa-i faci multe complimente k numai el exista pt tine, shi sa-l faci sa aiba incredere in tine...discutati despre orice chiar de e vb de niste prostioare discuta..
    sa-ti dau un exemplu de-al meu mai comic:faceam dus shi ma sun shi am inceput sa vb despre faptul k noua ni se incretesc mainile cand stam prea mult in apa shi e nashpadespre unghii apoi etc...e fain asa desi pare prostesc..
    poate pare greu pt tine tot ce ti-am zis dar inceark k nu ai nimik de pierdut
    sper sa te ajute cu ceva...
  •  
    • 24 mesaje
    4 Sep 2006, 19:15
    0 0
    Nu sunt mirrella, desi citindu-i postarile am avzut ca ne asemenam in multe privinte.
    Ideea e ca eu nu pot s aimi dau seama daca el m-a iubit vreodata sau nu. Se poate sa stai cu cineva aproape 3 ani fara sa il iubesti.
    Stii care e problema leutului meu? ca nu isi da seama cate fac ptr el. Sunt singura care a reusit sa vb cu el, sa il faca sa iasa din cochilia lui, iar el ce face....simte remuscari ca nu prietenii lui au facut asta.
    Sunt anumite gesturi de ale lui care ma fac sa cred ca ma iubea (felul in cae zambea cand ne vedeam, cum ma lua dupa umeri cand imi afcea cunostinta cu cineva nou etc), dar altele care ma fac sa ma indoiesc sincer de sentimentele lui.
    Ma intreb, e oare posibil sa ma iubeasca si sa nu vrea, din orgoliu normal, sa isi recunoasca macar lui???
    Chiar am fost singura care l-am sustinut mereu si care a stiut cum sa il faca sa realizeze ca e capabil sa treaca peste orice greutati.
    Cum fac sa ii arat ca suntem atat de potriviti unul pentru altul?
    Cum il fac sa imi mai dea o sansa sa ii arat ca de fapt sunt o femeie si nu un copil asa cum m-am purtat de vreun an incoace?
    Cu voi leii e vreo cale de intoarcere?