eu - peste, el - gemeni

•  
    • 546 mesaje
    31 Aug 2006, 13:06
    0 0
    Cum suna ?
    Zodiacele spun cum ca, o compatibilitate intre cele doua zodii, ar fi sub semnul intrebarii.
    Vreau parerile voastre, va rooog !
  •  
    • 2831 mesaje
    31 Aug 2006, 14:27
    0 0
    Fugi! Aer si apa? Niciodata! O sa te manance de vie!
  •  
    • 156 mesaje
    31 Aug 2006, 14:43
    0 0
    Eu sunt o pestoaica si am incheiat acum 2 ani o relatie cu un geaman care a durat 8 ani.

Ce pot sa-ti spun,ca ma mir ca a durat atata!Ca a fost in cea mai mare parte DEZASTRU!!!Dar ne-am cam obijnuit unul cu altul,de fapt,as putea spune ca am ajuns la dependenta!

De inteles ,nu ne-am inteles mai deloc pe nici un plan,aveam intotdeauna pareri diferite,vedeam viitorul diferit.La orice vorba ne contraziceam de mama focului.
    De multe ori ne deranjam si cum respiram(fara gluma!)
    Ganduri de insuratoare n-avea deloc,nici chiar dupa atatia ani!

Ce sa-ti mai spun ca ii placea sa "comunice" des cu alte fete.De multe ori l-am prins(cu factura detaliata de tel care venea pe adresa mea)ca vorbea la tel cu fete in toiul noptii pe care eu binenteles ca nu le cunosteam(la ora 2-3noaptea) cate o ora, 2 ore...si mai mult.Ii ceream socoteala,dar cred ca avea si o placere deosebita sa ma minta in fata.Zicea ca sunt EU prea geloasa,de parca nu mi-ar fi dat tot timpul motive sa fiu asa!!!!

In plus,era tare laudaros,ceea ce eu nu suport.
    De iubit,m-o fi iubit dar a avut un mod tare ciudat de a o arata.

LACRIMA,dar tu esti deja cu un geaman?De cat timp?Daca da ai putea sa-mi spui daca se adevereste ceva din ce am spus eu?
  •  
    • 546 mesaje
    31 Aug 2006, 15:15
    0 0
    M-ati omorat !!!
    Eu...sunt la inceput...avem o luna.
    E superb ce s-a intamplat pana acum. Dar inceputurile sunt, in general, frumoase.
    Offf....
    Nici o sansa, adica ???
  •  
    • 156 mesaje
    31 Aug 2006, 15:52
    0 0
    Poate doar una mica.Ce sa zic ,incearca mai departe si mai vino cu amanunte.Eu una sunt f curioasa cum va merge.
    Sper sa aveti mai mult noroc.DAR,sfatul maeuaca cumva observi ca nu va potriviti,lasa-l ca-i al naibbi de greu,dupa mai mult timp.Cum am zis:creeaza dependenta!!!!
  •  
    • 2831 mesaje
    31 Aug 2006, 16:29
    0 0
    Esti mult prea sensibila pentru un geaman. Te-a fermecat, stiu! Au un talent incontestabil de a-ti spune ce vrei sa auzi. Tu stii cel mai bine. Ai grija insa!
  •  
    • 886 mesaje
    31 Aug 2006, 17:43
    0 0
    offff..nasoala combinatie. cunosc 2 cupluri de pesti-gemeni si in ambele cazuri pestii au avut de suferit gemenii sunt vrajitori, stiu ce sa zica, cum sa te farmece, sunt imprevizibili si iti iau ochii, dar o sa suferi, pentru ca au personalitate multipla si sunt tare schimbatori, simt nevoia sa flirteze si in general pestii traiesc intr-o alta dimensiune..
  •  
    • 8901 mesaje
    31 Aug 2006, 21:42
    0 0
    Eu sunt geamana, si-mi plac pestii tare de tot! Adica o relatie nu am avut, insa m-au atras, e chestiune de chimie. Poate nu s-or potrivi, insa stiu cam in ce fel e atras el de tine acum, si te asigur ca-i de bine! Pupi!
  •  
    • 546 mesaje
    1 Sep 2006, 09:39
    0 0
    Si...cam in ce fel e atras ?? Ia detaliaza, tu, un pic, ca-mi place
    Multumesc fetelor, ma cam gandeam eu ca nu-i a buna, dar speram.....
    Nu stiu daca asa sunt toti gemenii, dar al meu e sensibil, asa ca mine, foarte atent si ce m-a dat pe spate, are caracter si stapanire de sine.
  •  
    • 8901 mesaje
    1 Sep 2006, 10:44
    0 0
    Pai daca e vorba de atractie e feelingul ala care nu se poate descrie. E pura chimie.
    Apoi eu respect tare pestii ca-s total invers decat zevzecii de gemeni, adica aveti voi talentul de a ma face sa ma simt in sigurantza in preajma voastra(acum sper sa fie valabil pentru toti gemenii).
    Eu cred ca pt el reprezinti oaza lui de liniste. Dar nu bag mana in foc ca nu se stie, nu?
  •  
    • 546 mesaje
    1 Sep 2006, 10:54
    0 0
    Eu zic c-ai fost pe-aproape...
    Vai ce-mi placeeee !!!
  •  
    • 8901 mesaje
    1 Sep 2006, 11:12
    0 0
    Ma bucur tare! Evele te cam bagasera in ceatza, nu?
  •  
    • 156 mesaje
    1 Sep 2006, 11:48
    0 0
    Lacrima,eu chiar n-am vrut sa te bag in ceata....dar ai cerut pareri (n-ai specificat ca vrei numai pareri "de bine")
    Eu ti-am zis ce-am trait EU langa un geaman.....Si nu zic ca la voi nu se poate sa fie mai bine....
    Te pup!
  •  
    • 546 mesaje
    1 Sep 2006, 13:45
    0 0
    Nu, nu, Mela....n-am fost in ceatza nici o clipa... De altfel, cand v-am scris, eram convisa ca exista o incompatibilitate. Speram doar, sa am o sansa, cat de mica, acolo....
  •  
    • 322 mesaje
    1 Sep 2006, 21:49
    0 0
    eu gemeni-el pesti
    am stat 2 ani impreuna, eu mereu indragostita de el, eram in stare sa il privesc ore in sir fara sa ma satur, certuri destule deoarece nu eram pe aceeasi lungime de unda, eu fusesem genul care s-a distrat prin discoteci toata studentia, el genul care statea numai in biblioteca si nu stia ce e aia discoteca.
    m-a iubit enorm 2 ani, mi-a iertat multe (asta am apreciat cel mai mult), dar dupa 2 ani de iubire nebuna si-a dat seama ca nu si-a trait viata si s-a mutat din apart unde stateam cu alta tipa cu care vorbea de 5 ani pe net.
    asa crede el acum ca isi traieste viata...prin urmare sa nu mai aud de barbati pesti cat oi trai.
  •  
    • 411 mesaje
    6 Sep 2006, 15:53
    0 0
    may sunt zodii in cuadratura si se atrag fizic.
    Si degeaba va plangeti ca si pestii si gemenii sunt la fel de inconstanti in toate.....acum depinde si de ascendent dar nici o diferenta nu e din pct de ved al stabilitatii si increderii. In zodiile instabile (duale) nu se poate conta. Asa ca dupa fapta si rasplata ca se atrag temperamentele care sunt la fel, e o lege f corecta dealtfel!