stele cazatoare...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
31 Aug 2006, 00:030 1buna seara. am si eu o intrebare. cam o data la 2 saptamani mi se intampla sa vad cate o stea cazatoare. pe moment mi se pare uauu, super...sa-mi pun o dorinta, ca na, asa zicea traditia. dar, de fel sunt mai superstitioasa si chiar ma intreb ce se intampla de fapt?(ma astept sa ziceti ca e normal, ca asa se zice cana moare un om etc., insa astept si alte raspunsuri). langa mine sunt persoane care zic ca nu au mai vazut stele cazatoare de nu stiu cati ani iar eu...aproape ca la fiecare 2 saptamani astept sa mai vad una. poate sunt eu mai naiva si imi pun prea multe intrebari dar chiar sunt curioasa
-
1 Sep 2006, 10:09draga mea. poate tu locuiesti intr-un loc unde nu e atat de multa lumina ca la oras sau intr-o zona mai retrasa.sunt destul de reduse sansele ca stelele cazatoare sa fie vazute de multa lume care sta la oras.mai mult la tara. deci e un lucru normal ca nu prea ai auzit. in rest , e un fenomen astronomic normal.tu pune-ti in continuare dorinte si bucura-te de spectacol.esti o privilegiata ca ai parte de asemenea fenomene. mi-as dori si eu sa vad mai multe, dar lumina....
Înapoi la: Forum » Astrologie