Ea gemeni-el sagetator

•  
    30 Aug 2006, 22:58
    0 0
    Fetelor iubitul meu e sagetator si ma inebuneste..Stiu ca ma iubeste dar de cele mai multe ori nu-l inteleg..Ce ziceti?
  •  
    • 11 mesaje
    30 Aug 2006, 23:48
    0 0
    buna fluturas_indragostit. am citit ce ai spus tu si sunt chiar curioasa cum te innebuneste al tau sagetator? daca vrei sa-mi spui si mie macar cateva exemple. nu de alta, dar si eu sunt gemeni si vorbesc cu un baiat sagatator dar inca suntem in faza de amicitie, si cum eu ma iau si foarte mult dupa zodii...sunt curioasa sa stiu cate ceva despre sagatatori - intr-o relatie. te pup, noapte buna
  •  
    31 Aug 2006, 09:33
    0 0
    Pai e mai complicat..El e cel mai bun prieten al meu,cel putin pana acum ceva vreme..cand imi spune ca de fapt ma iubeste de ani..Sa-ti zic ca acum ma iubeste dar ca ma lasa pe mine sa actionez..Si nu ca nu as face-o dar..vreau ca el..Adevarul e ca ma simt cea mai frumoasa..cea mai iubita..si dintr-o data "tace"!Si eu il critic..ii reprosez..si "tace" iar!E un joc!El se distreaza,eu ma stresez..
  •  
    • 556 mesaje
    16 Ian 2007, 10:11
    0 0
    si eu sunt geramana si iubitul meu sagetator si este cel mai grozav barbat p care l-am intalnit,amandoi ne potrivim asa d bine!este si cel mai bun prieten dar si iubit,si asta ma face sa ma simt implinita,recunosc k si noi ne mai certam dar nu putem sa stam mai mult de 10min certati k ne impacam imediat,este cea mai potrivita combinatie,secretul e sa lasati amandoi d la voi cand ma certati k stiu k ambele zodii sunt orgolioase.dak vrei sa sti mai multe despre combinatia asta intra p www.horoscop.ele.ro si ce crie la compatibilitati chiar este adevarat