Ea Taur, el balanta ?!!
-
1 0Buna,
am vazut ca mai sunt ceva postari cu aceasta combinatie ea taur - el balanta, poate cele in ''cauza'' mai despicam un pic firul in 4... -
draga mea, nu stiu cum se inteleg alte tauroaice dar eu nu m-am inteles deloc cu balantele: eu am intalnit numai balante perfide, cu doua fetze, oricand dispusi sa insele, ma gandesc ca si fratele meu e balanta si e un misogin si jumatate,cu prietena acasa si s-ar incurca fara probleme si cu alta daca ar avea ocazia...
nu vreau sa generalizez, chiar ma feresc de chestia asta, pt. ca sunt convinsa ca mai exista si balante deosebite ca oameni,...ca si eu ca tauroaica am o groaza de defecte... -
La mine merge bine combinatia... deocamdata.
Dar trebuie sa recunosc ca e si stresant uneori. Prea multa dorinta de a se agata de partenera, la barbatul Balanta I mean. Am impresia ca sunt genul care "uzeaza" o relatie la maximum, dupa care D-zeu cu mila!
Tandrete, grija, de-astea sunt din plin. Dar pe mine ma cam enerveaza oscilatiile prea frecvente, obiceiul de a "pune bot" si altele din aceeasi gama.
Acum, dupa alte pareri, Balanta si Taurul au un potential fantastic impreuna. Exista niste puncte comune puternice, care sunt legate de patronajul lui Venus. Eu mai astept sa vad
-
si eu fac parte din cuplu : ea taur, el balanta.
lasand la o parte incapatanarea mea, as zice ca ne intelegem bine.
nu-mi place in schimb nehotararea lui, am impresia ca e un om cu doua fete, daca acum se hotaraste la ceva, exista posibilitatea sa se razgandeasca, nu cred ca te poti baza pe el 100 %.
nu se da in laturi de la o aventura daca-i " pica " ceva. l-am prins de multe ori cu minciuna, desi pe moment nu recunoaste, dupa o perioada, singurel spune, exact ceea ce in urma cu ceva timp in urma nega.
in schimb, este un om strangator pt. casa : aduce bani, face investitii, ii place sa aibe confort, si-si ingrijeste casa.
in relatia de cuplu , ( desi el neaga ca ar fi asa ) sunt convinsa ca ar fi in stare sa insele. -
Si noi pot sa spun ca ne intelegem bine,doar ca el este o fire mai introvertita, de multe ori trebuie sa scot cu clestele de la el anumite lucruri.. dar de 3 ani m-am obisnuit.
Cat despre inselat, si eu sunt convinsa ca nu s-ar da in laturi daca ar aparea ceva incitant, cu toate ca acum nu am motive sa banuiesc ceva, dar a avut perioada lui de glorie !!
La voi cum se mentine flacara vie?? -
La noi situatia sta un pic altfel. Nu mi-e teama de inselat asa din senin, din predispozitia 'mnealui.
Domnul Balanta are in cazul acesta un cazier remarcabil de curat. In alte relatii, anterioare mie. Sa-l apuce oare pandaliile mai incolo? De vazut...
De altceva mi-e frica. Eu nu sunt f tandra si iubareata in sensul clasic, nu prea am rabdare, ma impart intre mii de chestii, si il cam neglijez. Pe langa ca ii neglijez nevoile (colosale!) de afectiune, pupat in fundulet etc, mi se intampla sa-l mai si reped. Asta pt ca nu suport mofturile.
Wrong! Se pare ca asta il afecteaza f tare, si uite asa se creeaza un cerc vicios. In situatii de genul asta, am inteles ca Balantele isi iau jucariile si pleaca. Nu suporta lipsa de armonie si de ceea ce inteleg ele prin "romantism". Adica tot felul de copilarii si ghidusii....
Acuma, daca se va intampla asa, e pierderea lui
Oricum va anunt. -
Si eu sunt cu o Balanta de 3 ani si nu cred k reusita relatiei tine neaparat de zodii.El e ff echilibrat,eu sunt prea impulsiva,la el dureaza mult pana ia o hotarare,eu iau cate 10 hotarari majore pe secunda...Multe diferente..Ce avem in comun e k suntem amandoi genul de oameni care apreciaza ff mult confortul,care prefera sa petreaca o sambata seara impreuna acasa urmarind un film bun si luand o cina copioasa decat sa se zbantuie prin cluburi...
-
Inca un bingo si de la mine !!!
Si noi de obicei nu iesim forte mult (nici nu prea mai avem varsta nebunelilor si noptilor pierdute prin cluburi)si atunci preferam sa stam la tv, sau la povesti, un joc de carti cu prietenii..
Pe mine ce ma innebuneste cateodata este tacerea lui !!!Eu de felul meu sunt foarte vorbareata, extrem de sociabila ,etc el in schimb daca nu cunoaste omul bine, nu scoate o vorba, si cu mine daca are ceva ce-l framanta il intreb de 10 ori ce are pana imi expune problema si eu trebuie sa-mi spun parerea (care ar trebui sa coincida cu a lui, dar nu prea e asa si atunci incep eu cu argumentele logice si .. sincer cred ca cateodata se simte prost ca eu vad lucrurile mult mai realist, doar de acceea sunt taur, nu
-
barbati tacuti??????? doamne, cat imi doresc !!!! eu sunt tacuta , imi place sa vorbesc atata timp cat am ceva de spus.
decat sa vorbesc aiurea, doar ca sa umplu timpul, mai bine tac.
pe cata vreme el.............toata ziua ii turuie gura si nu se plictiseste.
apropos, eu nu ma opresc la scara blocului sa discut te miri ce prostii cu vecinele, pe cata vreme pe el...
toata lumea il cunoaste!!! cand intram pe alee, diferiti indivizi si individe au sa-i spuna cate ceva. -
spunea o eva ca balantele se au bine cu racii, capricornii si berbecii. nimic mai fals!!!!! cate balante cunosc eu, niciuna nu se intelege cu zodiile astea. balantele se inteleg cu gemenii, varsatorii si balantele cel mai bine.
Balanta-taur merge, eu sunt balanta si am avut si prieten taur si prieten balanta. Ca reprezentata a zodiei "incriminate", pot sa zic ca barbatul balanta e sensibil, romantic, foarte rafinat, intr-adevar nu vorbeste prea mult pana nu stie in ce apa se scalda interlocutorul (asa sunt si eu de fapt), e foarte atent de eticheta, imagine (si de aceea putin superficial), nu e posesiv, nu e gelos, ii place stabilitatea dar e genul care mai degraba face compromisuri decat sa iasa dintr-o relatie, desi acea relatie nu e buna pentru el si nu ii ofera satisfactii majore. Deci mai degraba insala si minte decat pleaca. O femeie taur il poate aduce cu picioarele pe pamant, ca balantele sunt in general cam aeriene, avem noi idei si creativitate, dar ne lipseste pragmatismul, si aici un taur e foarte bine venit
Insa problema cu taurii e ca ei sunt cam rigizi de felul lor, cam caposi, cam posesivi si la un moment dat plictisesc balantele care traiesc asa..jumatate pe pamant jumatate in lumea lor aeriana. Si daca se duce naibii poezia, s-a cam dus si iubirea. Deci ca femeie taur, eu zic ca trebuie sa surprinzi mereu balanta, sa nu fi prea geloasa si posesiva, caci balantele vor muuullta libertate si sa ai intelegere pentru micile lui nebunii si ghidusii. -
De surprins sigur il surprind mereu, uneori poate neplacut, adica incerc sa-l aduc cu picioarele pe pamant...
Cat despre libertatea de miscare,posesivitate, crede-ma daca simt ca totul e in regula nu sunt deloc geloasa ba din contra ...
Clar nu e o relatie usoara, dar tocmai de aceea e interesanta.. -
Da? Si atunci Mister Balanta al meu de ce e gelos de imi vine sa-l arunc pe geam?
Eu sunt genul de femeie care nu se uita niciodata in agenda omului, nu verifica telefoane, nu si iar nu! Daca nasucul meu imi spune ca ceva nu e ok, atunci e 100% sigur, si nu mai caut, nu cotrobai, pt ce sa-mi amarasc viata?
In schimb dumnealui.... imi verifica mobilul cum il prinde, mi-a cotrobait prin sertare, si nici macar nu e casa lui sau a noastra comuna!!!!
Ia sa-mi spuna vreo Balanta de aici, rog frumos, ce inseamna chestia asta, ca sunt tare suparata. -
novus - nu pot spune ca s-a hotarat greu. la noi a fost ceva mai greu, pt. ca atunci cand m-a certut prima data la cateva zile ne-am certat si am zis ca nu ma mai casatoresc cu el ever, apoi, ne-am impacat si iar am zis ca ne casatorim.
oricum, relatia dureaza de 4 ani, iar el de la inceput a zis ca nu voi scapa niciodata de el, ca voi fi sotia lui intr-o zi. nu l-am crezut, de multe ori am zis ca baliverneaza, dar uite ca el era hotarat de mult.
si apoi, la noi au fost discutii si referitoare la gelozia mea. pt. ca, sunt constienta ca sunt suuuuuper geloasa, dar nici nu ma pot abtine. dar daca am impresia ca i-a zimbit uneia, sau s-a uitat la alta nu stiu cum, clar incepe cearta !
eu am obiceiul de a-i controla telefonul, mesaje, etc, pe cata vreme el nu a pus niciodata mana pe telef. meu.
de multe ori imi spune ca femeie mai geloas ca mine nu a intalnit in viata lui ! e, ce sa-i fac ?
norocul lui !