barbatul balanta

•  
    • 15 mesaje
    9 Mai 2003, 00:00
    0 0
    Puteti sa-mi spuneti si mie ce parere aveti despre barbatul Balanta?
  •  
    • 8 mesaje
    9 Mai 2003, 08:11
    1 0
    este un tip super...un tata bun,un sot bun dar si un amant bun...si eu sunt balanta, asa ca (dupa mine) este o compatibilitate perfecta...tu ce zodie esti?
  •  
    • 15 mesaje
    14 Mai 2003, 18:03
    0 0
    Rac. Si stiu ca nu prea exista compatibilitati intre cei 2.
  •  
    • 103 mesaje
    15 Mai 2003, 09:55
    0 0
    salut!
    Asa e, NU EXISTA COMPATIBILITATI. Eu sunt rac , el este balanta. Numerge nimik. Desi suntem imreuna de 10 ani, am divortat anul trecut dar ne-am impacat. Eu am facut-o mai mult pentru copil dar nu se merita. Este un om bun, nu are vicii si nu face scandal, dar are momente cand ma sperie. E de o gelozie crancena si este si comod ceva de speriat. Cel putin al meu, nu se prea gandeste la ziua de maine iar asta ma scoate din minti.
    Poate in alte cazuri este mai bine, dar slabe sperante.
    Toate cele bune!
  •  
    • 15 mesaje
    16 Mai 2003, 00:03
    0 0
    Salut,

Multumesc mult pentru toate cate mi-ai spus.
    La mine, pana la data la care vorbim (peste 3 ani de zile), toate au decurs in mod normal, chiar mult peste asteptari.
    De aceea, nu prea stiu ce sa cred: este ceva temporar sau definitiv ?
  •  
    • 1208 mesaje
    16 Mai 2003, 08:41
    0 0
    Am o parere foarte buna de barbatul balanta. Am cunoscut multi prieteni si au si un simt al umorului... Sotul meu e balanta si eu gemeni. Cuplul ideal. E super din toate punctele de vedere.
    Stiti care e chestia? Depinde care ii este ascendentul. Daca are ascendent in rac sau capricorn ( zodii cu care nu ma impac in materie de barbati) atunci nu mai este o balanta pur sange. )
  •  
    • 75 mesaje
    6 Iun 2003, 14:32
    0 0
    Corina, recunosc si eu barbatul balanta in ceea ce spui. Eu sunt sagetator si fostul meu sot e tot balanta, gelos, comod si individualist. Ne-am impacat si noi, pentru copil si nu numai, dar nu stiu daca va merge, sunt unele lucruri care nu pot fi trecute cu vederea.
  •  
    • 96 mesaje
    15 Iun 2003, 22:13
    0 0
    ma incurajat tare mult mesajul tau. si eu sunt gemeni iar prietenul meu balanta. suntem de 2,5 ani impreuna si totul a mers perfect un timp. nu stiu cum estu tu, insa eu sunt ingrozitor de posesiva. noi ne-am inteles super pana ce a intervenit mama lui si mai nou prietenii care spun ca il tin sub papuc. acum a inceput sa spuna ca vrea sa fie mai liber sa fie cu prietenii iar eu sufar enorm. sincer nu stiu ce sa fac.
  •  
    • 48 mesaje
    7 Apr 2004, 23:36
    0 0
    Buna, fetelor
    da, barbatul balanta este un om f. bun. pana la un punct insa. este foarte usor manevrabil, dar de familia din care provine, nu de familia pe care si-o formeaza el. (mama, sora etc)
    prietenul meu (ex), balanta, 26 septembrie. am fost impreuna 8 ani. eu berbec. el delasator, eu din contra, doritoare sa fac tot ce se poate. el, calm, eu mai nervoasa. nu avea mama, ci sora, dar ce soraaaaa!!!!!!!!!!
    nu am vrut sa-i fortez mana sa ne casatorim, si rau am facut (sua poate bine?!) acum aprox. 3 ani, a inceput sa schimbe. eu, dadeam totul ep seama faptului ca se trata de ulcer, de spondiloza etc, etc. dar el se trata pe net cu o a II-a persoana. m-am prins tarziu, cand nu prea mai era nimic de facut. el se hotarase sa se mute impreuna.
    acum o luna (dupa 1 si ceva de cand se mutasera impreuna) s-a casatorit.
    Ce este insa de domeniul NEBUNIEI, noi suntem inca prieteni, chiar buni, iar cand el a aflat ca eu sunt impreuna cu cineva (ceea ce nu era adevarat) in fiecare zi ma intreba cum decurge relatia mea, iar dupa cca 6 luni s-a hotarat si s-a casatorit.
    Deci, ce pot sa-ti spun, un barbat bun, dar nu-l scapa din ochi, nu-l face sa creada ca nu mai e pe primul loc in viata ta, si, mai ales, daca are familie, "iubeste-i familia"
    eu nu stiu cum va decurge acest stil de prietenie care exista intre noi, insa, sigur, sotia (cunoscuta pe NET, sentimente) nu o va parasi niciodata.
    pupici
  •  
    • 64 mesaje
    8 Apr 2004, 09:15
    0 0
    Si al meu e tot balanta: 27 sept. Si ganditiva ca eu sunt scorpion! Totul e perfect (suntem de doi ani impreuna) pana cand el face ceva (sau nu face) ce ma deranjeaza. Eu: cicaleala si iar cicaleala. Si apoi sa te tii... Dar important este ca daca eu mai las de la mine (si adevarul e ca niciodata nu face ceva asa grav pe masura reactiilor mele) totul e super. Culmea e ca el nu ma cearta niciodata si imi accepta toate poftele si capriciile. Dar de, intotdeaua e ceva care sa nu imi convina. Pe 23 oct ne casatorim si eu sunt sigura ca totul va merge spre bine, chiar daca este cea mai nefasta combinatie din horoscop!!!
  •  
    • 64 mesaje
    8 Apr 2004, 16:48
    0 0
    Bella, am vazut ca si al tau e tot balanta. Tu ce poti spune despre el?
  •  
    • 38 mesaje
    8 Apr 2004, 23:57
    0 0
    Ce se poate spune de balanta mea????
    Multe ..si inca mai descopar..
    In general balantele, inclusiv "mon amie" sunt f inteligente...chiar sclipitoare..ca sa le unflam putin...
    Este comod dar perseverent si studios in ceea ce ii place cu adevarat...
    Este calm si tandru dar poate fi si iritat si nervos desi el este mai interiorizat..
    Cand ne ciondanim, el se retrage in matca lui si numai vrea deloc nici un fel de comunicare...pana se liniste singur de pe stanca lui...
    Nu suporta cicaleala si critica...desi dc e cu moderatie nu il afecteaza ...in nici un sens..adica nici nu tine cont de ea..
    E uneori cam influentabil, extremist si se contrazice...
    ii place sa se alinte...din fapte si gesturi i se citesc sentimentele dar cu cuvintele e cam zgarcit...
    Tu ce mai poti spune???
    Sa facem comparatii..loooool
  •  
    • 64 mesaje
    9 Apr 2004, 09:50
    0 0
    Ti-am mai spus: si al meu e la fel. Immm, intru la banuieli!!! Nu, pe bune, dar ce ma enerveaza cel mai mult la el, eu fiind o persoana foarte activa, e ca atunci cand trebuie sa faca ceva, orice, raspunsul lui e: "Mai stau cinci minute!". Dar am inceput sa ma obisnuiesc si cu asta. Si balanta mea e calma pana la un punct. Adica daca il intreb o chestie e O.K., imi raspunde. Dar daca mie mi-e ceva neclar si tot insist in amanunte se enerveaza si face urat. Eu atunci tac, el mai bolboroseste putin si peste cinci minute vine si ma pupa. Pacat ca mi-e nu imi trece asa de repede si pana nu imi explic eu totul in capul meu prost, nu ma las. Dar pana la urma e bine!!! Ce sa iti mai zic? Mereu cand mie mi-e somn el vrea sa stea la TV, cand mi-e nu mi-e somn el doarme (si ce mai doarme...)!
  •  
    • 38 mesaje
    9 Apr 2004, 10:01
    0 0
    hahahaha..nu mi vine sa cred...seama ffff mult!!!
    La mine e identic..cand il rog sa fac ceva imi raspunde"imediat"..dar acest imediat este cam in 5-10 min..si se intampla sa l mai rog de cateva ori pana se urneste...
    Cand il pun sa mi explice ceva..e binevoitor la prima apelare apoi dc mai am nevoie de lamuriri incepe sa si cam piarda rabdarea...
    Mie imi place sa avem o activitate mai dinamica, sa iesim mai mult..el, e mult mai comod...
    uite, dc vrei si ai cum poate mai vb si pe e-mail sau msg..pupi
  •  
    • 64 mesaje
    9 Apr 2004, 10:19
    0 0
    Azi e ultima mea zi de lucru aici unde lucrez acum. Poti sa imi scrii azi pe cristina@chpm.ro.
  •  
    • 38 mesaje
    9 Apr 2004, 10:22
    0 0
    ok
  •  
    • 64 mesaje
    9 Apr 2004, 10:53
    0 0
    Astept sa imi scrii. Chiar as vrea sa te intreb ceva!
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Apr 2004, 11:01
    0 0
    Barbatii Balanta sunt super-misto, prin comparatie cu alte zodii. Sunt singurii cu care poti avea o relatie completa: te satisfac si afectiv, si sexual si intelectual. Si estetic, ca isi ingrijesc corpul si stiu sa se si imbrace.
    Voi va plangeti ca nu percuteaza imediat?... ar trebui sa vedeti cum este un Capricorn!!! hahahaha...
  •  
    • 38 mesaje
    9 Apr 2004, 11:45
    0 0
    Ti am scris, de fapt ti am trm o felicitare ..te rog trm pe adresa care ti am dat o si intreaba ma orice..mi ar face mare placere sa discutam..dc tot situatiile noastre sunt atat de similare
    ne putem ajuta reciproc
    kisses
  •  
    • 38 mesaje
    9 Apr 2004, 12:06
    0 0
    Intr adevar donna,pot spune ca balanta asta a mea este ok pe plan intim si intelectual...
    Atractia fizica este fenomenala...dar..intotdeauna gasesc un.. dar...
    Poate ca suntem prea pretentioase si vrem sa avem totul sub control..cine stie..
    Sa speram ca intr adevar vom fi fericite cu ei..