de aici ar putea iesi ceva?

•  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 08:31
    0 0
    El este varsator, ea este capricorn. se pot intelege bine. pot ajunge la casatorie? sau este imposibil? raspundeti-mi va rog. mersic.
  •  
    • 3198 mesaje
    24 Aug 2006, 09:08
    0 0
    Of, of, sigur ca se poate; desi sunt diferiti in unele aspecte, au si lucruri in comun. Problemele vin in special din faptul ca el este idealist pana la a uita ca e facut din tzarana, iar ea e prea cu picioarele pe pamant. Ma gandesc ca daca el ii face capul mare cu visurile si planurile lui, ea nu prea crede in ele si da senzatia ca nu se implica.
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 09:18
    0 0
    mda. cam asta este. dar cum sa fac sa-i impac???? s-au certat si as vrea sa-i impac. si este cum ai zis tu beauty, si una si cealalta.
    fetelor pareri, va rog.
  •  
    • 348 mesaje
    24 Aug 2006, 09:48
    0 0
    Nu vrea nici unul sa faca primul pas?
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 09:55
    0 0
    gabiro, nu este ca vreunul din ei sa faca primul pas. s-au certat si se pare ca definitiv. iar mie imi pare rau, pt. ca fata respectiva as fi vrut-o ff. mult sa o am ca kumnata. vine maine sa-si ia hainele de la el. iar eu vreau sa incerc sa vb. cu ea si...sa incerc sa o intorc. ei vor vorbi maine, dar eu azi vreau sa vb. cu ea. bineinteles ca nu stie, ca eu stiu ca s-au despartit. daca este ceva hai sa vb. pe privat. ok? acelasi id. pup. adica scrie-mi si..iti scriu. sunt bulversata, scuza-ma.
  •  
    • 348 mesaje
    24 Aug 2006, 10:00
    0 0
    ai mesaj privat
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 10:26
    0 0
    ti-am raspuns, dar cred ca scriu si dincolo, pe cealalta adresa.
  •  
    • 3198 mesaje
    24 Aug 2006, 10:43
    0 0
    Dar spune-ne si noua motivul supararii ei.
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 10:50
    0 0
    din cate am inteles, cred ca din cauza certurilor, sau mai bine zis, ca zbiara frate-miu. cred. si se pare ca mai sunt some motive, dar nu mi-a spus. beauty iti scriu pe privat.
  •  
    • 2081 mesaje
    24 Aug 2006, 11:31
    0 0
    cecs...fa-le la amandoi o surpriza. Nu stiu, ajuta-i sa se impace. Suna-l pe el si invita-l undeva, apoi o suni si pe ea si o chemi in acelasi loc...ar fi fost bine acasa..sa le pregatesti acolo ceva frumos ( o masa, cu lumanarele, cu petale de trandafiri...asa incat el sa creada ca totul e pus la cale de ea si invers). Ei ar putea sa vorbeasca in liniste despre problemele lor si, intr-un cadru asa romantic, sunt suta la suta convinsa ca nu se vor certa. Evident, tu o sa lipsesti de la intalnire!

Uite, acum, dupa ce am scris, imi dau seama ca poate e o prostie..nu stiu!
  •  
    • 348 mesaje
    24 Aug 2006, 11:35
    0 0
    cecs, ti-am raspuns pe privat, pe mess m-am logat abia acum si nu primisem nimic.
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 11:36
    0 0
    danuca, da ar fi o idee. as putea sa-i aduca la mine acasa. dar nu stiu cum va reactiona, mai ales ca se pare ca ea chiar nu vrea sa se mai intoarca. bine, acum si frate-miu este destul de prapastios. eu ma gandeam sa-i ia un buchet mare, mare de flori, un inel de argint si..sa se logodeasca. sigur exista posibilitatea sa-l refuze, dar...poate nu. poate se mai gandeste. azi vreau sa vb. cu ea la tel. si sa... danuca iti trimit privat. l-ai primit pe celalalt?
  •  
    • 2081 mesaje
    24 Aug 2006, 11:42
    0 0
    nu, nu am primit nimic, fir-ar sa fie!!!
    danielamiha@gmail.com - asta e adresa!
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 11:46
    0 0
    ok. hai ca-ti scriu.
  •  
    • 2081 mesaje
    24 Aug 2006, 11:56
    0 0
    cecs, daca fata e suparata rau, exista sanse mari ca sa refuze...acuma, na! si noi am fi facut la fel, poate...dar stiu sigur ca gestul o sa conteze foarte mult pentru ea, asa ca merita incercat..
    i-ai sunat? ai vorbit cu ei? hai, ca exista o solutie pentru toate, mai ales pentru impacarea indragostitilor Nu te stresa, o sa iasa bine. Si poate ne chemi la nunta!
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2006, 12:00
    0 0
    va dati seama ca daca iese de nunta, va invit pe toate. dar...va iese??? asta este marea problema. oricum o sa incerc sa fac ceva pentru...ei. de vorbit, vorbesc pe la 14.30. este in examene.
  •  
    • 2081 mesaje
    24 Aug 2006, 12:08
    0 0
    cecs, ti-am raspuns la email! pup!
  •  
    • 114 mesaje
    24 Aug 2006, 12:08
    0 0
    ti-am scris pe privat
  •  
    • 878 mesaje
    24 Aug 2006, 12:35
    0 0
    cecs eu sunt un pic mai sceptica. am avut si eu o relatie (de 8 ani) care s-a terminat pt ca nu ma mai puteam intelege cu el de nici o culoare...
    si avea si el o sora care era o dulce si cu care ma intelegeam fff bine si saraca de ea a incercat in fel si chip pe toate caile posibile sa ma faca sa ma razgandesc dar... din pacate (pt ea) si din fericire pt mine nu a iesit nimic din incercarile ei.
    desi a alergat biata ce fata (doamna mai bine zis ca este casatorita) de la 60 de km venea la Cluj sa vb cu mine, dar....

tu ai vb cu fratiorul tau scump si dragut ca sa vezi de ce s-au certat???
    ca daca o fi facut el vreo traznaie mare cat casa si lata cat China sa nu te bagi insufletul bietei fete care poate ca nu e tocmai in cele mai bune stari sufletesti...
    sau poate ca ea a calcat pe bec???
    mie nu mi-a placut sa se bage nimeni in oala mea (nici mama,tata sau frati, prieteni)am preferat sa rezolv problemele fara "spectatori" fiind ei chiar si din familie.

doar ei doi stiu ce au avut de impartie sau ce nu au avut....asa ca sfatul meu ar fi sa nu te bagi.

eu zic ca daca doi oameni sunt facuti unul pt celalalt nu poate sa-i desparta nimeni si nimic.

poate sunp prea personale si subiective parerile mele dar asta sunt eu.... poate se simte un pic influenta celor prin care am trecut eu (si nu usoare au fost incercarile respective la care m-a supup viata asta si inca vor mai fi si de acum inainte.. )

pup si daca ceva nu ti-a placut din ce am scris nu supara pe mine plssss...
  •  
    • 3198 mesaje
    24 Aug 2006, 12:36
    0 0
    Nu am nimica pe privat... Oricum, e greu sa faci ceva. Eu ma stiu pe mine in momentul ala de "facut bagajul". Stii cum e, degeaba nu s- fi suparat si ea... si sigur nu doar de la niste tzipete. Desi nu sunt un lucru prea frumos nici tzipetele. Dar repetarea certurilor inseamna ca nu stiu sa comunice, nu stiu sa gaseasca rezolvari si ca fiecare se gandeste in primul rand la el insusi, la orgoliile lui s la tot ce greseste celalalt. In consecinta, fiecare asteapta de la celalalt sa se schimbe. Pun pariu ca fratziorul iti povestea ca uite, ea face aia, zice aia... ca scuza pt acuzatiile ei... Wrong! Wrong!!! Daca nu e dispus sa vada ce ar putea el sa schimbe si sa fie hotarat s-o faca, degeaba ii duce flori! Sa se duca si sa-i spuna: uite, stiu ca gresesc aia si aialalta, solutia este ca eu sa nu mai fac/zic cutare lucru, ci sa actionez in felul x; crexi ca o sa fie mai bine?
    Chiar daca are si ea vina ei, barbatul este dator sa dea tonul in repararea greselilor, pt ca el e cel care tzine cumva hatzurile relatiei. Iar ca raspuns la ce va oferi el, se va schimba si ea, mai mult ca sigur! Daca nu, macar a dat o sansa corecta acestei relatii!