Barbatul scorpion

•  
    • 19 mesaje
    23 Aug 2006, 14:08
    0 0
    Povestea incepe asa: eu fecioara , el scorpion. Inca nu suntem impreuna, dar exista o anumita tensiune intre noi. Cum e fetelor barbatul scorpion? Ce ii place la al vostru? Ce nu? ce l-ar putea atrage? Merci, evelor
  •  
    • 54 mesaje
    24 Aug 2006, 14:25
    0 0
    barbatul scorpion este foarte dificil, dar in primul si-n primul rand extrem de posesiv.
    am avut si eu o relatie cu un scorpion 2 ani pana cand am cedat nervos, nu am mai putut si gata.
    de ce nu raspunzi la tel?
    de ce nu esti acasa?
    de ce te vezi cu X si Y?
    dc tu poti sa accepti asa ceva e ok.
    partea buna este ca e foarte tandru, atent si ar face orice pt tine atata timp cat te are numai si numai pt el.
  •  
    • 17 mesaje
    24 Aug 2006, 17:21
    0 0
    Nu e chiar asa!Sunt posesivi, gelosi si extrem de duri daca ii inseli.Altfel sunt foarte tandri, iubesc cu pasiune, apreciaza femeile calde, calme, foarte feminine.Sunt introvertiti, foarte seriosi cand e vorba de munca si trateaza lucrurile cu seriozitate in general.
  •  
    • 2209 mesaje
    24 Aug 2006, 19:15
    0 0
    Sunt foarte sexuali, gandesc cu organele sexuale. Sunt posesivi si gelosi, asa cum au spus si celelalte eve. Daca-l tratezi cu raceala, se departeaza, se inghide in el si devine irascibil. Daca-i dai motive sa fie gelos, la fel. E mai bin sa-l iei cu binisorul, sa-l tratezi cu caldura, fa-l sa se simta iubit, stimat.. II plac femeile aranjate, frumoase, femeile dorite si de ceilalti barbati. Sunt foarte isteti, poti sa te joci cu el doar daca esti o actrita remarcabila si el nu-si da seama... E bine sa cedezi greu, face orice ca sa-si atinga scopul. Sunt fixisti si pisalogi. Dar in pat, sunt adevarate bombe! Nu le plac prezervativele si se excita foarte tare atunci cand sunt sarutati pe gat... Ce sa-ti mai zic? Mai intreaba si tu, ca eu nu mai stiu ce mai trebuie precizat...
  •  
    • 19 mesaje
    24 Aug 2006, 19:27
    0 0
    Pai, as vrea sa stiu ce sa fac, ce sa nu fac si daca in caz ca am facut ceva gresit, se poate repara? accepta scuze o data spuse? cum se poate vraji pana la indragostire? stiu ca fiecare persoana e unica, dar unele considerente de zodie vad ca se regasesc la multi scorpioni
  •  
    • 2209 mesaje
    24 Aug 2006, 23:11
    0 0
    Iti spun: ii plac femeile care "cad" greu. Fii finuta, nu vorbi urat, dar sa vada ca esti isteata. Ii plac femeile pe care le admira si alti barbati, dar la care putini ajung.. Sa fii mereu frumoasa si aranjata dar sa nu-ti fuga ochii dupa altii, in felul asta ii va creste mandria si se va simti bine in preajma ta.
  •  
    • 8403 mesaje
    25 Aug 2006, 01:38
    0 0
    ipocritii zodiacului
  •  
    • 19 mesaje
    25 Aug 2006, 11:22
    0 0
    daca am gresit si acuma nu mai vb asa cum vorbeam pe vremuri si l-am cautat si sunat, trecand peste orice prag (neraspuns la telefon, inchis in nas, evitat sa iasa cu mine in oras sa lamurim situatia) ce credeti? asa va fi tot timpul? adica am facut tot posibilul sa inteleaga ca imi pare rau si ca as vrea inca o sansa
  •  
    • 9 mesaje
    25 Aug 2006, 12:44
    0 0
    Am intalnit doi scorpioni care erau zero in pat. Probleme de erectie grave, preludiu stangaci, etc. Dupa cate trei intalniri de fiecare le-am dat papucii. Prefer taurii, racii, capricornii.

Daca nu schimbi raportul de forte o sa se cam joace cu tine. Nu le plac femeile slabe dar nici pe cele puternice nu le suporta. Nashpa rau!
  •  
    • 411 mesaje
    28 Aug 2006, 13:27
    0 0
    mai ei sunt gelosi dar sunt si afemeiati rau. sunt viciati. ce pareri aveti? eu asa am vazut.
  •  
    • 364 mesaje
    28 Aug 2006, 15:09
    0 0
    Sunt afemeiati mari afemeiati, au vicii, dar stiu sa si iubeasca!
  •  
    • 2209 mesaje
    28 Aug 2006, 15:17
    0 0
    Pentru eva care a zis ca erau zero in pat: TOt ce se poate...stii cum e, nu exista perfectiune. Ce-mi place mie poate tie iti displace si invers..
    Le plac femeile dar e cam mult sa spui ca sunt afemeiati. Dar mai mult ca sigur ca depinde si de femul omului de a fi...

Pt. eva care a deschis topicul:
    Nu te tine de el prea mult...daca spui ca ai incercat sa-i explici ca-ti pare rau, e cazul sa te opresti! NU te milogi, lasa-l sa vada ca daca o tine prea mult cu supararea, pleci tu! Si eu am facut la fel ca tine, am gresit foarte urat si ma simteam asa prost si mi-am cerut scuze de atatea ori, atat m-am invartit in jurul lui si imi ceream iertare, incat a crezut ca sunt disperata si s-a comportat ca atare. Imediat a inceput cu mofturi, comentarii...daca ma suparam cu ceva, imediat intorcea situatia in asa fel incat tot el sa iasa suparat. Stai tataie ca nu e chiar asa...mi-am luat catrafusele si tot, am stat 3 zile despartiti (sincer nu credeam ca ne mai impacam) si dupa 3 zile, incet-incet, am revenit pe picior de egalitate. NU trebuie sa-ti fie frica sa spui cu voce tare ce te nemultumeste, nu-ti fie teama ca poate esti prea capricioasa...din contra! Femeile astea le plac! Daca esti cu prea mult bun simt, pierzi.. Spune-i clar ce vrei si ce NU vrei, sa te vada hotarata si descurcareata, ca sigur ii captezi atentia! Le plac femeile pentru care trebuie sa lupte - si pentru a fi a lui, dar si pentru a o tine langa ei... Pusi si sa ne spui ce ai facut.
  •  
    • 2209 mesaje
    28 Aug 2006, 15:20
    0 0
    adela 23 daaaaa...bine zici!!!
  •  
    • 280 mesaje
    28 Aug 2006, 16:55
    0 0
    Nu iarta si nu uita!Tine minte si ce i-ai spus, in gluma, acum 100 de ani. Foarte orgolios, isi indreapta totul in avantajul lui.
    Cu cit esti mai inaccesibila, cu atit mai bine.
  •  
    • 856 mesaje
    28 Aug 2006, 19:46
    0 0
    Este un maestru in arta conversatiei.
    Este foarte inteligent. Va fi fidel daca va gasi persoana potrivita.
    Este atras de femei puternice, de succes, ambitioase.
    Poate fi cel mai bun prieten sau cel mai inversunat dusman.
    Este direct si indraznet, se bazeaza foarte mult pe intuitie, nu are inhibitii si stie sa impinga erotismul pana dincolo de limite.
    Face intotdeauna dragoste ca si cum ar fi prima si ultima oara.
    Ii place sa faca sex oricand, oriunde si cu orice riscuri. Ideea ca poate face ce vrea il incinge mai mult decat orice alt afrodisiac.
    Va fi probabil relatia pe care nu o vei uita usor in cazul unei despartiri...
  •  
    • 162 mesaje
    28 Aug 2006, 23:21
    0 0
    Ce sa-ti spun - nu stiu daca scorpionii se inteleg cu fecioarele.
    Scorpionii vor sex - mult sex - fecioarele...sunt mai romantice.
    Apoi, inainte sa ii faci un compliment scorpionului, e bine sa te gandesti de 2 ori. Va incerca sa descopere ce vrei sa ascunzi. Oricum e un maestru in a gasi punctul slab al celui cu care se lupta. Si cand se lupta, ia totul ca pe ceva strict personal. Loveste astfel incat adversarul sa nu se mai poata ridica. Loveste mortal. Dar are si o tendinta de autodistrugere.
    E un maestru in a rastalmacii vorbele si a citii printre randuri. Dar, asa cum se spune: celor care reusesc sa stea cu un scorpion - ar trebui sa li se ridice o statuie.
    Ca sfat: nu suporta "scolaritele"- prefera "damele bine", femeile care se disting din multime. Nu alege orice, e foarte selectiv. Oricum, el te va alege.
    Sunt multe de spus despre el: si bune dar si unele mai greu de indurat. Lasa lucrurile sa mearga de la sine. Timplul le va clarifica.
  •  
    • 17 mesaje
    29 Aug 2006, 13:03
    0 0
    Pentru eva care-si cere scuze la infinit de la scorpion: nu te milogi prea mult ca nu le place.Daca tine la tine e de ajuns o data.Daca nu vine inapoi treci mai departe ca se cheama ca nu mai vrea o relatie cu tine.Scorpionii sunt fideli daca iubesc sincer.Le place sa faca dragoste la nebunie, dar nu prea le au cu preludiul si nici cu tandretea. Fii fidela altfel devin razbunatori, foarte duri, te fac praf, nu te iarta.Si intr-adevar nu iarta nimic niciodata chiar daca nu spun totdeauna.Nu uita si iti amintesc cand ti-e lumea mai draga.Pot fi insa niste motani foarte blanzi daca iubesc.
  •  
    • 1005 mesaje
    29 Aug 2006, 14:10
    0 0
    Hello ! Eu sunt scorpion si ma voi casatori cu unul asa ca stiu ce vorbesc ; in primul rand mi se pare o exagerare chestia asta cu sexul , nu0i deloc adevarata , ceea ce este adevarat este ca un scorpion este foarte sensibil , se bazeaza pe trairi , deci mai important decat cantitatea este calitatea , asadar nu sex foarte mult ci profund, care sa vina din suflet . In al doilea rand nu sunt afemeiati deloc , cauta asa cum o fac si ceilalti persoana potrivita si dupa ce o gasesc devin cei mai fideli din lume , oricine are nevoie de mai multe experiente ca sa stie ce isi alege ; intr-adevar se pot razbuna , dar niciodata nu o vor face nejustificat , trebuie sa fie un motiv foarte bine intemeiat , nu fac niciodata rau gratuit , o fac pentru ca au fost jigniti foarte tare sau li s-a facut un rau iremediabil
    Bineinteles toate astea variaza de la om la om in fct. de educatie , de mediu samd. In fond, fiecare este unic !
  •  
    • 1005 mesaje
    27 Nov 2006, 20:08
    0 0
    Am redeschis topicul pentru ancamaria 03 de pe celalt topic cu acelasi nume