balanta si fecioara
-
0 0daca puteti sa imi spuneti si mie cate ceva despre aceste zodii..... sunt compatibile?
-
eu sunt fecioara iar el e balanta..si desi suntem diferiti total totusi suntem de 4 ani impreuna si avem si o mica berbecuta...de fapt nici dupa atata timp nu ne-am plictisit deoarece nici acum nu ne cunoastem f bine.balanta judeca totul prin prisma caracterului lui si niciodata nu a inteles ca exista si oameni care reactioneaza altfel...fara sa se simta obligati sa dea explicatii.Totusi ne potrivim super...doar ca intr-o zi ne uram iar a 2-a zi ne iubim..ca-n prima zi.Si nu putem sa ne concepem viata separati...nici dupa 4 ani.
-
a...dar totusi am o intrebare..poate e careva in aceeasi situatie.Cum sa fac ca AZI sa nu fieMAINE iar MAINE sa nu fie LA PASTELE CAILOR?Si cum sa-l fac deasemenea sa nu mai piarda timpul toata ziua cu...jocul pe calculator,filme,jucat fotbal?Adica la ce varsta as putea sa-l "intarc"?(Acum are 27"doar")
-
ratzushko, eu is balantzika...femeie de altfel...da daca am dat cu nasuku meu delikat intr-un comp si doamne fereshte int-un mess, nu ma mai scoti cu ranga de akolo...nu o fac din rautate, sau mai shtiu eu cu ce intentie...iubiti-ne ca pe nishte mici aerieni ce suntem...ca si noi va iubim inapoi muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult...