barbatii gemeni
-
1 1.. sunt firi duale? sunt "excroci sentimentali" si merg in paralel cu tz relatii, asa cum am citit mai peste tot?
-
da! afirm in cunostiinta de cauza ,ca doar sunt patita rau de tot ,...sunt ESCROCI SENTIMENTALI,..spun doar ceea ce vrei sa auzi,...nu se lasa pana nu cuceresc "reduta" si apoi te lasa fara alte remuscari,..si vanatoarea reincepe,...si,da! pot avea acasa o pritena stabila sau chiar o sotie si tot alearga dupa noutate,..dar sa nu fim rele, sa nu bagam pe toti in aceasi oala,..poate mai sunt si alti gemeni de treaba,...pe alta planeta!
-
La prima vedere sunt nishte scumpi.. cei mai cei mai dintre totzi.. insa.. in ceea ce priveshte geamanul pe care l-am cunoscut shi cu care am fost o buna bucata de vreme.. nu pot sa spun decat un idiot fara scrupule!! Un mincinos, un insensibil... nu am cuvinte.. shi..da!! Era obishnuit cu eu acasa, ailalta la Facultate..culmea, aia statea pe aceeashi strada cu mine, am invatzat cu ea in aceeashi shcoala, acelashi liceu.. Mishto, nu?! Itzi spun numai sa ai grija.. ptr ca mai exista shi exceptzii!!!
-
eu am numai experiente bune cu barbatii gemeni. cred ca conteaza insa si ce zodie esti tu. pentru mine barbatii gemeni sunt perfecti: nu te plictisesti niciodata cu ei, le merge mintea extrem de repede, sunt impresionati de femeile inteligente, trebuie sa stii sa fii mereu altfel, surprinzatoare. daca asa e natura ta, o sa aveti o relatie excelenta. numai sa nu se plictiseasca niciodata..
-
Mai fetelor!!!Ma faceti sa cred ca ori nu stiu langa cine stau de 3 ani si ceva, ori e el singurul gemeni responsabil, sensibil, delicat, dedicat, etc! Partea buna e ca si eu sunt gemeni si probabil asta il face sa nu mai caute in alta parte. Dar, ma rog, banuiesc ca trebuie sa fac ochii cat cepele si sa fiu atenta, nu?
-
hehe..si eu cunosc un geaman care este cam la fel cum au spus fetele..are pr care o tine acasa d un an si ceva si umbla cat in luna si in stele dupa altele
, sunt mincinosi, nu le place sa auda ceea ce nu le convine insa sunt si niste persoane f inteligente..altceva nu`mi mai vine in momentul asta sa spun de geamanul p care il cunosc..sau d gemnii k cun mai multi .. -
prietenul meu e gemeni si nu e deloc cum descrieti voi zodia asta: e atent cu mine, imi face toate poftele, e destept, cam superficial si nu prea are ambitie, dar nu flirteaza cu alte fete, desi are la birou colege care se "dau" la el, si e de incredere si stabil. si suntem de destul timp impreuna, incat sa pot afirma ca nu ma insel.
-
ce "vedete"?????.....insensibilii, mincinosii, egoistii si escrocii sentimentali sunt acum "vedete"?????...si daca tu ai dat de unul bun la pat asta nu inseamna nimik,...si faptul ca, cica sunt inteligenti nu-i "albeste" deloc...probabil ca nu a reusit sa te raneasca un geaman pana acum,..atunci sa vezi fericire...
hai ca m-am enervat rau de tot.... -
Care buni la pat?Ei fac sex nu dragoste.Da ,poate sa te tina o noapte intreaga..fara pauze...dar totusi..o femee are nevoie de dragoste.Ma rog ..cel putin eu nu apreciez sportul decat la sala.Eu am fost cu un geaman 8 ani si dupa acei 8 ani am aflat ca de fapt ma inselase ..si nu o data.Si l-am intrebat de ce a facut asta si nici macar nu a negat.Binenteles ca am pus punct relatiei in acel moment pt ca fidelitatea e pt mine pe primul plan(sunt fecioara),dupa care tot el s-a dat lovit si m-a acuzat.Adica e asa greu de inteles ca fidelitatea e o conditie esentiala?Chiar i-am stricat viata sau si-a stricat-o singur cu felul lor de a fi?
In rest..sunt cei mai buni prieteni.Nu regret timpul cat am fost impreuna ,chiar l-am iubit,doar ca nu am mai putut fi impreuna.Tin mult la principii -
Doamne ce radicale sunteti.
Cu orice barbat tre' sa fii cu ochii in patru...a nu se confunda cu starea patologica de gelozie hidoasa.
Am incercat sa vad si eu la iubitul meu (geaman) o parte din ceea ce se descrie in zodiacul lui. Ii pot "reprosa" doar faptul ca e iute la manie...si iresponsabil cand e foarte furios. In rest...nimic aiurea.Ca orice om are hachitele lui. E drept ca are doua fetze, in sensul ca poate trece foarte repede de la o extrema la alta, dar nu e parsiv si mincinos si rau si etc.
Parerea mea (de leoaica):e un baiat bun(nimic excedentar). -
Fetelor, tatal meu e geaman, un prieten cu care am trait 2 ani a fost geaman, urmatorul prieten, a fost tot geaman si fosta sotie a sotului meu a fost tot gemeni. Fugiti de ei mancand pamantul. Par asa draguti, romantici, tot ce vrei, dar nu credeti nici un cuvant. Sunt escroci sentimentali! Daca nu esti zodie de aer, fugi si nu te uita inapoi. Taurii sunt cei mai buni in pat, dar trebuie sa-i starnesti un pic la inceput.
-
gemeni????care e treaba,fiekre are caracterul lor si sunt de acord cu libra.daka nu t porti cum trebuie cu ei cum vrei sa fie??atunci cand barbatul geaman iubeste cu adevarat isi da si sufletul si trupul pt k femeia kre o iubeste sa fie fericita.dak nu iubeste...traieste in floare in floare asa k nu ii mai judecati dupa aparente!