Eu sagetator, el pesti ...ma poate ajuta

•  
    • 195 mesaje
    14 Aug 2006, 13:40
    0 0
    exista compatibilitate intre aceste zodii?
  •  
    • 2100 mesaje
    14 Aug 2006, 13:50
    0 0
    Depinde, pe mine ma plictisesc pestii. tot sagetatoare sunt. In afara faptului ca is grozavi la pat, in rest... no comment. Asta dupa o experienta.
  •  
    • 3198 mesaje
    15 Aug 2006, 09:33
    0 0
    Fundamental, apa si focul e clar cate au in comun, na! dar se zice ca pe acesti nativi ii uneste totusi - cel putin pana la un punct - dragostea de armonie si intelegere, prin patronul lor comun, Jupiter. Pai daca Jupiter se intelege cu ambele semne, ar trebui sa se inteleaga si ele intre ele.
  •  
    • 4359 mesaje
    15 Aug 2006, 13:38
    0 0
    clar.. totu' e relativ
  •  
    • 3198 mesaje
    15 Aug 2006, 14:10
    0 0
    Iar incepusi?
  •  
    • 190 mesaje
    15 Aug 2006, 14:16
    0 0
    SorinaG si eu sunt in situatia ta si crede-ma ca traiesc cea mai frumoasa poveste de iubire.. ea sagetator, eu pesti.. exista o compatibilitate speciala in ciudat faptului ca "teoretic" nu este!.. Ne intalegem excelent, ne completam.. Pestii sunt mai inchisi, mai retrasi, insa cu ajutorul ei (Sagetator) reusesc sa se afirme, sa-si deschida sufletul.. imi place spontanietatea ei, sunt multe, oricum.. cred ca depinde de persoana, eu nu prea le am cu astroglogia.. Pestii cica se intaleg bine cu Scorpionii.. am avut o prietena Scorpion, a fost aiurea..
  •  
    • 195 mesaje
    16 Aug 2006, 15:08
    0 0
    Beauty_lover daca vrei si termin.....
  •  
    • 195 mesaje
    16 Aug 2006, 15:12
    0 0
    Robbiewilliams, nici eu nu m-am inteles niciodata cu scorpionii.....merci pt raspuns si incurajare...
  •  
    • 4359 mesaje
    16 Aug 2006, 16:31
    0 0
    sorinaG, stai linistita, cu mine vorbea Si Beauty_Lover stie ca am si dreptate
  •  
    • 1 mesaje
    16 Aug 2006, 16:49
    0 0
    Hmm... Eu sunt intr`o alta situatie .. asemanatoare totusi. el rac, eu berbec..el semn de apa, eu semn de foc .. inca un argument ca, contrariile se atrag . el e o fire inchisa, pe cand eu imi expun toate trairile sufletului. AM citit in multe locuri ca relatia nu va functiona, sau char daca va functiona, va fi pt o vreme. Cred ca facem o exceptie. Sa dea Domnul! Desi, dupa horoscop eu m-ash potrivi cu altul, inima imi spune altceva. Suntem cu totii unici.Tineti minte? zodiile in care ne-am nascut reprezinta doar cateva trasaturi comune pe care le avem cu totii, dar noi suntem unici. SI de aceea imi sustin ideea ca aceasta relatie poate functiona doar daca ambii parteneri sunt de acord sa accepte punctul celuilalt de vedere si sa- respecte. Si sunt sigura ca se poate ajunge la o concluzie comuna doar prin comunicare. Sunt sigura ca un semn de apa si un semn de foc s-ar putea intelege excelent.depinde doar de parteneri si de bunavointa
  •  
    • 233 mesaje
    19 Aug 2006, 16:45
    0 0
    si eu sunt sagetator si el pesti.... si ne intelegem extraordinar.Nu stiu cat de reprezentativi suntem pt zodiile pe care le avem dar din punctul meu de vedere nu vad de ce nu ar merge o combinatie de acest fel
  •  
    • 3383 mesaje
    19 Aug 2006, 18:10
    0 0
    Eu sunt in situatia inversa, adica eu pesti, el sagetator si pot sa va spun ca tot timpul sunt discutii in contradictoriu, mici sau mari neintelegeri si suntem, totusi impreuna de ceva ani buni...Dar va spun un lucru sigur: oricat de mare sau de mica ar fii compatibilitatea zodiilor, conteaza f mult si mediul in care s-au dezvoltat, educatia primita...in general, mediul social isi pune o mare amprenta! Eu va doresc numai bine! Si ca un sfat: incercati sa va ascultati unul pe celalalt si sa ajungeti la intelegere atunci cand apar dificultati...dar rezolvati-le pe loc, nu lasati sa treaca timpul pt ca nu mereu timpul e cea mai buna solutie!
  •  
    • 195 mesaje
    21 Aug 2006, 14:39
    0 0
    Intr-adevar trebuie gasite solutii de "mijloc" e important cum cultivi relatia...asa o ai