despre femeia berbec

•  
    • 213 mesaje
    13 Aug 2006, 10:13
    0 0
    Ce parere aveti despre femeile berbec. cum sunt ele vazute de ceilalti?
  •  
    • 385 mesaje
    14 Aug 2006, 09:59
    1 0
    Sunt super dragute si daca vor pot face orice, caci sunt si inteligente si harnice, pot invata cu usurinta sa faca ceva nou, se adapteaza usor la un nou mediu, un nou anturaj, fete de treaba, eu sunt sagetatoare, dar toate berbecutele pe care le-am cunoscut sunt fete de treaba.Au toata admiratia mea.
  •  
    • 4487 mesaje
    14 Aug 2006, 10:35
    0 0
    eu sunt berbecuta. si-mi place zodia. este cum a spus nicolle, dar cu o singura diferenta. indura ce indura, iar dupa ce s-a umplut paharul.....nu trebuie sa le stai in cale. cel putin la capitolul asta, asa sunt.
  •  
    • 71 mesaje
    14 Aug 2006, 10:54
    0 0
    eu sunt o berbecutza cu ascendent in sagetator....sunt o pers sociabila..usor timida..sunt o pers de incredere...sunt multe calitati...berbecutzele sunt niste femei destul de puternice ..mie imi place zodia f mult si ma bucur ca m-am nascut sub semnul ei..pup
  •  
    • 1280 mesaje
    14 Aug 2006, 23:20
    0 0
    nu prea sunt delicate. Uneori sunt cam brutale in actiuni si exprimare. Au o forta pe care nu prea o tin in frau.
  •  
    • 330 mesaje
    16 Aug 2006, 19:30
    0 0
    sunt fete bune, dar cam necizelate, nu vreau sa generalizez, dar sunt parca prea din topor ! trebuie sa mai lucreze la finetze, delicatetze.....

parerea mea!
  •  
    • 1077 mesaje
    17 Aug 2006, 14:08
    0 0
    Sunt harnice e adevarat. Sunt si inteligente. Au simtul umorului. Dar sunt repezite si destul de inflexibile in tot ceea ce fac. Ar castiga mult mai mult daca ar incerca sa fie un pic mai diplomate.
  •  
    • 707 mesaje
    17 Aug 2006, 19:14
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 147 mesaje
    17 Aug 2006, 20:32
    0 0
    daaaaa... mai zii
  •  
    • 249 mesaje
    18 Aug 2006, 09:12
    0 0
    Daaaaa, asa este, daca am fi putin mai diplomate am avea mult de castigat....
  •  
    • 827 mesaje
    18 Aug 2006, 14:05
    0 0
    puternice, orgolioase, incapatanate peste masura, corecte si uneori prea directe in dscutiile in contradictoriu. pot fi deosebit de sensibile si usor afectate de situatiile externe in care sunt implicate. au migrene groaznice, din pacate.
  •  
    • 4487 mesaje
    18 Aug 2006, 19:19
    0 0
    mey fetelor bine ziceti. serios. am migrene de...nu mai stiu de mine uneori. pup la voi si....le ziceti bine de tot.
  •  
    • 136 mesaje
    18 Aug 2006, 19:37
    0 0
    si eu sunt o berbecuza.....toate bune si frumoase pana la faza cu impulsivitatea eu una asa sunt draguza,harnica..bla bla bla....si apoi super impulsiva.nici nu stiu cum sta barbatu langa mine .pupici la toate!!!
  •  
    • 1260 mesaje
    20 Aug 2006, 10:17
    0 0
    si eu sunt berbeaca. da, imi recunosc impulsivitatea si incapatanarea. daca imi pun ceva in cap, nu ma las pana nu realizez.
    chestia cu induratul pana la umplutul paharului e perfect valabila si la mine.
    si, din pacate, si cu migrenele.
    a, si zic eu, sunt o mama buna.
    va pup.
  •  
    • 2331 mesaje
    20 Aug 2006, 10:56
    0 0
    Migrenele trec cu quarelin.Impulsivitatea nu trece.Si eu sunt o berbeaca rea de gura.Mama ok, zic io, imi iubesc copilu rau.In rest, cam ticnita, cu citiva vecini m-am luat la omor, soferita buna, asta cu harnica si gospodina ma fac ca nu le-am vazut.O zi buna
  •  
    • 1195 mesaje
    20 Aug 2006, 11:43
    0 0
    Mie imi plac. F energice, dau cu barda des, dar este remarcabil ca nu fac specia feminina de ras. Nu am vazut tipe din zodia asta care sa si-o fure rau, pt ca se arunca una-doua la bataie. Aprige femei! Si nici domnii nu le ocolesc, ba chiar sunt atrasi de sistemul asta "pe fata" si cateodata violent. F misto.
    Se simte un pic de oftica in ce spun?
  •  
    • 4487 mesaje
    21 Aug 2006, 11:00
    0 0
    delaware, lasa ca spui si tu ca esti berbeaca si...gata. ai descris-o bine pe femeia berbec. asa ca te primim si pe tine in zodia asta. ce zici???
  •  
    • 2386 mesaje
    14 Sep 2006, 17:20
    0 0
    Cu toate sunt de acord, in afara de faptul ca berbecutele nu sunt cizelate. Si nu am migrene.
    Cand ne intra ceva in cap, nu ne sta nimic in cale.
  •  
    • 650 mesaje
    20 Sep 2006, 00:31
    0 0
    si eu am migrene! mai ales cand ma-nfurii
    iar de repezita si capoasa, cat incape... si cu orgoliul meu sa nu se puna nimeni ca ma atac! ce-i drept, si muncesc pentru el, ma afirm, am realizari meritate.
    diplomata am incercat sa fiu, dar nu-mi iese... le spun verde-n fata. in dragoste eram foarte impulsiva, acum m-am mai calmat, ca mi-am gasit barbat pentru care sa fiu cuminte dar tot imi place sa flirtez in joaca, la distractie, sa ametesc barbatii. ssshh asta n-am spus-o, eu acum sunt ingeras cuminte
  •  
    • 200 mesaje
    20 Sep 2006, 00:58
    0 0
    si eu sunt berbec.sunt o tipa sensibila,incapatanata ,nu ma las pana nu realizez ce vreau ,timida,darnica,f buna la suflet dar sa te fereasca dumnezeu dc ma jignesti si esti parsiv cu mine.si ce e mai important in cauza ca sunt sensibila cu mult bun simt si stau in banca mea unii te iau de prost dar vai de fundul lor dupa ce imi dau seama.sunt f razbunatoare cu cei care imi fac rau