despre femeia berbec
-
0 0Ce parere aveti despre femeile berbec. cum sunt ele vazute de ceilalti?
-
Sunt super dragute si daca vor pot face orice, caci sunt si inteligente si harnice, pot invata cu usurinta sa faca ceva nou, se adapteaza usor la un nou mediu, un nou anturaj, fete de treaba, eu sunt sagetatoare, dar toate berbecutele pe care le-am cunoscut sunt fete de treaba.Au toata admiratia mea.
-
Mie imi plac. F energice, dau cu barda des, dar este remarcabil ca nu fac specia feminina de ras. Nu am vazut tipe din zodia asta care sa si-o fure rau, pt ca se arunca una-doua la bataie. Aprige femei! Si nici domnii nu le ocolesc, ba chiar sunt atrasi de sistemul asta "pe fata" si cateodata violent. F misto.
Se simte un pic de oftica in ce spun?
-
si eu am migrene! mai ales cand ma-nfurii

iar de repezita si capoasa, cat incape... si cu orgoliul meu sa nu se puna nimeni ca ma atac! ce-i drept, si muncesc pentru el, ma afirm, am realizari meritate.
diplomata am incercat sa fiu, dar nu-mi iese... le spun verde-n fata. in dragoste eram foarte impulsiva, acum m-am mai calmat, ca mi-am gasit barbat pentru care sa fiu cuminte
dar tot imi place sa flirtez in joaca, la distractie, sa ametesc barbatii. ssshh asta n-am spus-o, eu acum sunt ingeras cuminte
-
si eu sunt berbec.sunt o tipa sensibila,incapatanata ,nu ma las pana nu realizez ce vreau ,timida,darnica,f buna la suflet dar sa te fereasca dumnezeu dc ma jignesti si esti parsiv cu mine.si ce e mai important
in cauza ca sunt sensibila cu mult bun simt si stau in banca mea unii te iau de prost dar vai de fundul lor dupa ce imi dau seama.sunt f razbunatoare cu cei care imi fac rau