cum cucerim aceste balanta dificile!!!!!
-
0 0evelor am si eu o rugaminte la voi....ajutati-ma cu cateva sfaturi sa cuceresc un barbat balanta..eu sunt berbec cu ascendent in sagetator..ex vreo sansa in aceasta rel?
...suntem impreuna de 2 luni si totul e minunat..se poarta super cu mine..si pare f ineteresat de persoana mea insa imi e teama pt ca am suferit f mult din cauza unui leu..offf greu tare...pupici -
Ups!balanta??
Iata un semn care are mare nevoi sa fie iubit cu dovezi in toata regula,altfel inimal lui zboara spre alte orizonturi.Nu injura,nu vorbi prea tare,nu purta haine cu culori tipatoare sau de prost gust.E sensibil la frumusete.Simte nevoia sa traiasca povesti de dragoste,romantice....Tb sa fie mandru de tine.Ai grija..e narcisist si nu suporta tradarea,,,Diplomat,are darul de a-i manipula pe cele mai slabe,Vezi ca daca te-a cucerit usor, se va plictisi repede...Tb sa mentii un halou de mister si o presiune usoara si constanta daca vrei sa il pastrezi deoarece simte nevoia sa te recucereasca fara incetare...Tb sa fii ferma si blanda totodata.Hai sa iti vibreze un pic sufletul...Cunosc cativa barbati in aceasta zodie iar sotiile lor sunt in Z.berbec...
-
Perfect adevarat tot ceea ce s-a scris pe aici.
Si al meu prieten tot balanta e, eu berbec, suntem de 3 ani si ceva impreuna... la noi e ok, sunt anumite diferente dar nu cred ca tine neaparat de zodie ci cred ca si personalitatea omului joaca foarte mult in aceasta ecuatie...
Am totusi senzatie ca ambii suntem personalitati puternice si cand ni se aprind "beculetele" nici unul nu e prea dornic sa cedeze. -
1. daca nu esti in stare sa preiei CU DIPLOMATIE fraiele relatiei, las-o balta.
2. daca esti o fire prea insistenta, las-o balta.
3. daca nu esti mereu ingrijita si nu esti capabila sa duci un dialog spumos si interesant, las-o balta.
4. daca stii ca nu esti capabila sa-ti mentii silueta, las-o balta.
e greu sa multumesti un barbat balanta... dar din momentul in care ai devenit centrul atentiei lui, din momentul in care devine mai respectat in lume pentru ca te are pe tine la brat, e al tau. -
In primul rand eu zic sa fii f diplomata,sa-i fii mereu in prejma ca o buna prietena,nu-l presa.II plac persoanele independente dar in acelas timp sensibile si delicate.Inarmeaza-te cu rabdare si asteapta-l pe el sa faca primii pasi.Se indragostesc f usor balantele in general asa ca ar trebui sa nu-ti fie prea greu.Nu ceda usor,lasa-l sa lupte pt tine,ai sa fi f surprinsa de cate lucruri poate face o balanta.E f romantic.Dar ai grija dupa ce l-ai cucerit sa nu cumva sa-ti pui sufletul in mainile unei balante.
Trebuie sa fii intotdeauna independenta,puternica si sa incerci sa nu-i strica echilibrul emotional deoarece e f sensibil.