eu rac-el rac: poate iesi ceva bun???
-
0 0chiar si dupa cativa ani buni ai acestei relatii, tot am dubii. mi le spulbera cineva?
-
Incearca sa descoperi sursa acestor dubii.Cunoaste-te !Vezi daca el e ceea ce-ti doresti.Daca da,totul depinde de tine,de voi.Astrologia te invata sa te descoperi,sa evoluezi.O relatie se construieste,fiecare din cei doi trebuie sa munceasca cu el insusi,nu sa se lupte cu celalalt.Daca as sti mai multe despre tine si relatia ta poate as putea sa-ti scriu mai multe!Te pup!
-
Desi nu prea cred in zodii, eu sunt Rac si am avut un prieten tot rac si nu prea ne-am inteles; barbatii din Rac sunt mai "molateci", mai visatori, nu sunt deloc impulsivi si parca le este frica de lume; noi nu prea ieseam cu prietenii,etc.
Oricum nu toate relatiile Rac-Rac sunt asa, poate ai mai mult noroc. -
pot sa-ti spun doar atat: bunicii mei au fost amandoi "raci", au avut o relatie extra pana cand au murit. cum spunea cineva "casnicia este un lucru foarte complicat" asa ca stati de vorba, comunicarea intr-un cuplu este foarte importanta, si vedeti exact ce nu merge. dubiile pe care le ai pot fi spulberate daca discutati! toate cele bune!
-
si noi tot raci!
al meu nu e deloc molatec, din contra e o persoana impulsiva, energica si foarte sociabila. ce-am observat la el: intr-un grup de prieteni reuseste sa-i determine pe toti sa faca cum zice el; daca zice dansati toata lumea danseaza...si tot asa.
relatia dintre noi doi dureaza de 2 ani jumate si merge bine pina una alta, ne intelegem in mai toate, uneori numai din priviri; diferenta cea mai importanta dintre mine si el consta in faptul ca eu sunt intotdeauna hotarita, intotdeauna stiu ce vreau, pe cind el, de cele mai multe ori se ia dupa mine.
in fond si la urma urmei fiecare cu Racii lui. -
HI!
Cam tarziu dar, acum am vazut problema dezbatuta. Dragii mei crustaceii, si eu sunt un Rac dar sadea, nu masluit. Nu stiti cei-i aia? Pai sa va explic. Sunt un Rac adevarat deoarece si dupa anul nasterii (Zodiacul Chinezesc) si dupa luna (zodiacul Latin, sau European) sunt tot Rac. Daca va cade in mana Zodiacul Chinezesc, devorati-l si o sa ramaneti stupefiati. Veti constatat ca nici mama voastra nu v-ar putea caracteriza mai bine. O sa aveti ceva de furca, intrucat ca sa-l intelegeti trebuie parcurs cam din scoarta in scoarta, dar apoi nu o sa va vina sa credeti, este foarte complex. Deci, de aceea sunt diferite caracterele, anii au o influienta foarte mare in ceea ce priveste caracterul nativilor din fiece zodie, asta explica comportamentul diferit pe care l-ati constatat.
Dar eu va spun ca daca apartin aceleiasi zodii nu prea sunt compatibili, prea sunt la fel si atunci unde este sarea si piperul??? Tot ce va pot spune este ca Racii nu fac casa buna cu cei nascuti in ani de Balanta, Berbeci sub nici o forma. Casa buna fac cu Scorpionii, Taurii, Capricornii, Fecioarele, Pestii. Racii sunt nativi de apa si se combina bine cu cei de pamant Tauri, Capricorn si Fecioara si cu cei de apa Scorpion si Peste. Cu cei de foc, restul NU. Apa + Foc??? Cam asa stau lucrurile cu zodiile. Oricum succes! -
Buna Cara!
Numele meu este Roxana si sunt casatorita de 2 ani cu un rac. Tot ceea ce pot ca sa-ti spun este ca ne intelegem foarte, foarte bine. Cu siguranta nu sunt toti racii la fel. Nici noi doi nu suntem identici. Eu de exemplu sunt mai nebunatica si el este o persoana mai linistita. Si relatia noastra nu este plictisitoare. Faptul ca avem multe in comun si ca noi vorbim foarte mult unul cu celalalt conteaza foarte mult.
Eu am gasit o pagina pe internet unde poti gasi informatii despre compatibilitati intre zodii. www.eastrolog.ro Poate te ajuta!
Oricum, iti doresc numai fericire in relatia cu racul tau si toate cele bune. Roxy