CRISTALOTERAPIA

•  
    • 177 mesaje
    6 Aug 2006, 20:03
    0 0
    Ce parere aveti de cristaloterapie ? Aveti cristale preferate pe care le purtati la voi?
    Ati simtit efecte benefice ?
  •  
    • 3383 mesaje
    6 Aug 2006, 21:53
    0 0
    Cella, am mai deschis eu o data un topic desprea asta...si nu am primit niciun raspuns! Eu am mai multe, am citit pe acvaria despre ele si pana acum ma purtat mai mereu la gat o cruciulita din piatra soarelui! Mie imi plac mult si cred in efectul lor, dar cei din jurul meu nu sunt de acord cu asta.... Mie, ca sunt in zodia pesti, mi se potriveste cel mai bine ametistul...
    Daca stii mai multe, te rog sa imi scrii! Si tu cum le folosesti?
  •  
    • 162 mesaje
    6 Aug 2006, 22:43
    0 0
    Cristalele sunt vii!
    Vor ajunge sa iti impuna vointa lor!
  •  
    • 1195 mesaje
    6 Aug 2006, 23:16
    0 0
    Cum adica?
  •  
    • 587 mesaje
    7 Aug 2006, 00:19
    0 0
    Cella0509, inainte de a te apuca de utilizarea cristalelor citeste macar CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE,de DaEl Walker, altfel te poti trezi un fel de ucenic vrajitor.
  •  
    • 1005 mesaje
    7 Aug 2006, 15:13
    0 0
    Zanada , te crezi in Harry Potter ?
  •  
    • 909 mesaje
    7 Aug 2006, 16:19
    0 0
  •  
    • 8667 mesaje
    7 Aug 2006, 16:32
    0 0
    repede sa faceti misto...altceva nu stiti sa mor eu...voi chiar nu ati auzit de cristaloterapie?...habar n-aveti de capul vostru...e cea mai eficienta metoda de calmare...pai cand ai facut vreo boacana...ai calcat stramb cu vreuna si te toarna nevasta...sa vezi ce repede ii trece daca-i iei un crystal de la cartier...d-ala care sta numa in platina si chiar ajungi sclavul lor...al cristalelor...ca o sa muncesti toata viata sa le platesti
  •  
    • 1005 mesaje
    7 Aug 2006, 20:06
    0 0
    Acum vorbind serios ...am citit si eu ce scria pe acvaria si cred ca intr-adevar au ceva efecte , dar in nici un caz cum a zis o eva ca au suflet sau ca ar fi foarte puternice
  •  
    • 162 mesaje
    7 Aug 2006, 21:21
    0 0
    Mai bine ati studia inainte sa vorbiti si sa va mirati.
    http://www.pro-astrolog.ro/index.php?
    id=cristale

sau
    http://www.weblog.ro/blogger/post_print.php?pid=60362

"Cristalele sunt, prin excelenta, obiecte ale puterii samanilor. Samanii atribuie cuartului o importanta deosebita, mai presus de toate celelalte obiecte ale puterii, recunoscand ca este o piatra vie, o fiinta vie. Astfel, cristalele sunt privite ca fiind cele mai puternice dintre 'ajutoarele' spirituale ale samanilor." Sa spus ca nu noi alegem cristalele, ci ele ne aleg pe noi prin vibratia noastra unica, si ele aleg oamenii pe care ii pot servi cel mai bine. Ele ii selecteaza pe cei cu care pot lucra si care vor acorda cel mai mare ajutor in reechilibrarea energiilor noastre planetare. "
  •  
    • 177 mesaje
    7 Aug 2006, 21:35
    0 0
    Eu pe acvaria am tot citit despre cristale, o sa ma mai documentez dar voiam sa stiu mai multe de la persoanele care poarta un anumit cristal, sau mai multe cristale....
    Daca au cunoscut efecte benefice....sau in rau....
    Eu sunt in zodia fecioarei....
    Dar chiar "Vor ajunge sa iti impuna vointa lor! " ???
    Si "te poti trezi un fel de ucenic vrajitor " in sensul rau ???
    Zanada si Andromeda puteti fi mai explicite var rog??
    Eventual pe privat daca nu vreti sa starniti polemici aici??
  •  
    • 587 mesaje
    7 Aug 2006, 23:10
    0 0
    cella0509, cartea amintita de mine este un adevarat manual despre cristale si utilizarea lor; daca poti s-o procuri, studiul ei iti va asigura o perspectiva corecta asupra temei si te va proteja de eventualele riscuri.
    Cat timp nu stii un minim necesar legat de "puterea" cristalelor, NU LE PURTA, pentru ca ele sunt implicate intr-o dinamica energetica care-ti poate fi favorabila sau nu.
    Eu detin atat informatia de baza dobandita nu din site-uri cvasipublicitare, ci din zona abordarii stiintifice, cat si practica personala, acumulata timp de cativa ani, prin folosirea si purtarea cristalului de cuart.
    Pot dialoga insa, chiar polemic, doar cu cei avizati, nu cu orice Gica contra.
  •  
    • 28 mesaje
    8 Aug 2006, 22:54
    0 0
    port tot timpul in sutien un cristal de stinca pe care il activez o data la citeva zile la soare si cam o data pe luna in sare grunjoasa.
  •  
    • 8667 mesaje
    9 Aug 2006, 15:28
    0 0
    da ti-l dai jos nu??...sau direct...asa...cu totu?
  •  
    • 2100 mesaje
    9 Aug 2006, 15:30
    0 0
    daca porti si tu un cristal in pantalon... asa, sa nu o rupa la fuga...
  •  
    • 856 mesaje
    10 Aug 2006, 05:37
    0 0
    cella, am un link pentru tine:
    http://www.crystalinks.com/crystal_healing.html
  •  
    • 177 mesaje
    10 Aug 2006, 19:11
    0 0
    Msy tuturor !!!
    Sunt curioasa sa stiu daca cineva a simtit cu adevarat efecte benefice sau poate...malefice ???
  •  
    • 162 mesaje
    10 Aug 2006, 23:49
    0 0
    Pana la urma ce doresti exact sa obtii?
    - mai multa sanatate?
    - mai multa energie fizica/spirituala?
    - mai multa bunastare?
    - mai mult curaj?
    - mai multa iubire din partea celor din jur?
    - mai putin afectata de tot ce e negativ?
    ori?....
    Defineste-ti obiectivele si apoi cauta mijloacele de a le obtine.
  •  
    • 162 mesaje
    10 Aug 2006, 23:49
    0 0
    Pana la urma ce doresti exact sa obtii?
    - mai multa sanatate?
    - mai multa energie fizica/spirituala?
    - mai multa bunastare?
    - mai mult curaj?
    - mai multa iubire din partea celor din jur?
    - mai putin afectata de tot ce e negativ?
    ori?....
    Defineste-ti obiectivele si apoi cauta mijloacele de a le obtine.
  •  
    • 177 mesaje
    11 Aug 2006, 08:28
    0 0
    Sa inteleg Andromeda ca atat timp cat nu le cunosc ff bine sa nu folosesc cristalele.....
    Eu stiu ce vreau nu are rost sa detaliez aici.....ma interesa ceea ce am spus mai inainte....