ce stiti despre pisica-zodiacul chinez?

•  
    • 93 mesaje
    2 Aug 2006, 19:42
    0 0
    Cine stie un/o pisica(iepure) din zodiacul chinezesc? Ce stiti despre aceasta zodie?
  •  
    • 4487 mesaje
    4 Aug 2006, 13:03
    0 0
    iepure, daca nu ma insel, este zodia pesti. mai sigur iti spun de acasa, ca am zodiacul chinezesc.
  •  
    • 411 mesaje
    4 Aug 2006, 15:13
    0 1
    pai citeste la zodia pestii ca chiar nu are rost nu e alta zodie sa stii. Eu sunt in pisica.
    Esti instabil/a in idei si sentimente, cazi ca pisica tot in picioare, te adaptezi la orice, nu te atasezi de nimic chiar sa vrei (nu poti din plictiseala).
    A...si iti exprimi tot ce simti pe un ton pisicesc, dar toate sunt stari de moment care se schimba rapid...si esti influentabil/a, fara vointa si fara implicare (detasat/a, indiferent/a)-curat zodia pestii!
  •  
    • 4487 mesaje
    5 Aug 2006, 19:26
    1 0
    nu m-am inselat. pisica(iepurele) este zodia pesti.
    in functie de anul in care te-ai nascut, de ora la care te-ai nascut si luna in care te-ai nascut,astea toate iti influenteaza viata. fiecare inseamna alta zodie. ai combinatii bunicele cu sobolan, bou,iepure,dragon,sarpe,maimuta. te intelegi ff. bine cu oaie, caine si mistret.nu te intelegi cu tigru, cal, cocos. ca matrimonial cel mai bine cu mistret, oaie. cu celelalte asa si asa.
    cam asta ar fi.
  •  
    • 3548 mesaje
    5 Aug 2006, 20:16
    0 0
    pisica/ iepure la ce? ca corelatie? adica echivalenta dintre pesti si pisica/ iepure SAU an? esti pisica de... X pentru ca te-ai nascut in anul cutare. oricum, la chinezi conteaza zodiacul anului cel mai mult. mie mi se pare o mare prostie chestia asta, ca doar nu poti sa bagi o intreaga generatie in aceeasi oala. intr-un an se nasc multi oameni... . in fine, e doar parerea mea.

dar exista si un alt fel de zodiac chinezesc, ce inglobeaza si zodiacul anului. daca vreti detalii, intrebati-ma, sa nu-mi racesc degetele de pomana .
  •  
    • 4487 mesaje
    6 Aug 2006, 19:06
    0 0
    Liqueur, eu am zodiacul chinezesc ce cuprinde anii, lunile si orele la care sau nascut respectivii. adica este foarte complet. si toate astea combinate iti spun cum esti tu ca persoana. si se leaga foarte bine. in toate trei te regasesti sau dimpotriva, este posibil sa nu fie asa cum spune in zodiac. ca se intampla. ex: cum scrie in zodiac asa sunt, dar la sotul meu, nu se mai potriveste. deci....crezi sau nu crezi in zodiac. iti influenteaza viata sau..nu. depinde de fiecare, ce crede.
  •  
    • 3548 mesaje
    7 Aug 2006, 20:51
    1 0
    cam asa, sunt 4 binoame -asa le zic ei. cel al anului, lunii, zilei si respectiv orei de nastere. cel al orei echivaleaza cu ascendentul nostru eropean. da' cica p-asta al orei ei n-aveau voie sa si-l spuna, ca ar fi fost ca si cum si-ar fi expus partea cea mai intima, o chestie d-asta. ei bine si toate cele 4 binoame combinate dau personalitatea ta. zodiacul anului -adica primul binom, cum ar veni- este partea cea mai superficiala pe care cineva o poate cunoaste din tine, urmand ca zodiacul orei sa fie partea cea mai intima, cum am mai spus.

si intr-adevar, depinde foarte mult daca chiar crezi in zodiac. eu nu cred, da' imi place astrologia. paradox .
  •  
    • 4487 mesaje
    8 Aug 2006, 08:12
    0 0
    pentru mine zodiacul chinezesc a fost cel mai precis. de aceea imi place mai mult decat zodiacul nostru. nu ma pasioneaza foarte tare astrologia. dar....imi mai bag nasu', cateodata in zodiacul chinezesc
  •  
    • 7 mesaje
    18 Aug 2006, 22:38
    0 0
    Mey fetelor, ia uitati-va aici la zodiacul chinezesc si la care mai vreti voi...are si tabel de compatibilitate intre semne chinezesti

http://chinese.astrology.com/index.html?ice=ast,tabhoro,chi

Si eu sunt pisica(iepure)..si potrivirea cea mai mare este cu capra si porcul(cu 4 sau 8 ani mai mult ca tine)...si este adevarat- am testat-o de cateva ori compatibilitatea asta...asa o armonie placuta..

Succes in toate !