femei scorpion! chiar asa de rau suna?
-
0 0astept surori de zodie
-
mie nu-mi suna deloc rau. Dar sunt scorpioance si scorpii si scorpiutze s.am.d. Indiferent insa de tiparul in care ne incadram (daca poate exista un tipar pt asta!?), cred ca fiecareia isi place sa-si apere teritoriu.
Mi se pare absolut normal sa nu-mi impart barbatul, cea mai frumoasa rochie.. sau toate secretele.
Mi se pare normal de asemenea, sa nu raspund frumos la unele provocari... ca doar malitiozitatea s-a inventat pentru a fi folosita...
ia sa vedem? zice careva ca e naspa sa fii scorpio?
-
intr-adevar, femeile scorpion sunt renumite pentru posesivitatea, gelozia si mai ales pentru rautatea lor, darrr.... sunt la fel de renumite si pentru latura lor sexuala care s-ar parea ca este mult mai dezvoltata decat la celelate zodii, scorpionul fiind cea mai senzuala zodie.
si sincer chiar mi s-a intamplat sa aud barbati exclamand cate un `oooo` dupa ce aflau ca-s scorpion
-
Raspund prezent apelului ... Nu regret nici o clipa, as putea chiar sa ii multumesc mamei ca nu m-a nascut pe 22 octombrie, cand cica ma anuntam, ci o saptamana mai tirziu ... Nu suna rau deloc ... Oamenii de langa noi simt ca traiesc si spun asta din perspectiva fiului meu ... El imi spune, mami, cu tine ma distrez cel mai bine, faci cea mai buna mancare, stiu ca trebuie sa te ascult, ca nu vreau sa te supar ... Cine vrea sa ne inteleaga, ne iubeste asa cum suntem ...
-
Prezent si eu
! Mie nu mi se spune ca sunt rea ci ca vorbesc mult
si uneori ca prea spun omului verde -n fata tot ce gandesc ; cica sunt prea sincera si nu e bine intotdeauna sa fii asa direct ca mine , ca lezezi oamenii ...deh am incercat sa fiu mai diplomata dar uneori nu ma pot abtine , ma mananca limbutza