femei scorpion! chiar asa de rau suna?

•  
    • 54 mesaje
    28 Iul 2006, 18:25
    0 0
    astept surori de zodie
  •  
    • 982 mesaje
    28 Iul 2006, 18:32
    0 0
    mie nu mi se pare... si eu sunt scorpie. eu ma simt foarte bine in pielea mea.
    asa rea, egoista, si mai ales extremista cum sunt.
  •  
    • 54 mesaje
    28 Iul 2006, 18:36
    0 0
    multumesc ca mi-ai raspuns Irina. Esti casatorita?

cica eu sunt excesiv de posesiva in dragoste asa o fi? tie nu ti se spune asta?
  •  
    • 54 mesaje
    28 Iul 2006, 18:40
    0 0
    alte zodii n-or fi posesive? sau e ok sa/si imparta partenerul cu altele? asteastea-s gogosi

scorpioanelor trezitiva si dativa cu parerea (sa nu va loviti!)

nu suntem noi cele mai tari?!
  •  
    • 54 mesaje
    28 Iul 2006, 18:58
    0 0
    haideti dragelor ca imediat termina sotul mincarea, ma pune sa maninc si intra el pe net!
  •  
    • 128 mesaje
    28 Iul 2006, 19:16
    0 0
    mie nu-mi suna deloc rau. Dar sunt scorpioance si scorpii si scorpiutze s.am.d. Indiferent insa de tiparul in care ne incadram (daca poate exista un tipar pt asta!?), cred ca fiecareia isi place sa-si apere teritoriu.
    Mi se pare absolut normal sa nu-mi impart barbatul, cea mai frumoasa rochie.. sau toate secretele.
    Mi se pare normal de asemenea, sa nu raspund frumos la unele provocari... ca doar malitiozitatea s-a inventat pentru a fi folosita...
    ia sa vedem? zice careva ca e naspa sa fii scorpio?
  •  
    • 8667 mesaje
    28 Iul 2006, 19:25
    0 0
    de ce sa fie rau sa fii scorpie?...e super
  •  
    • 10 mesaje
    28 Iul 2006, 22:46
    0 0
    femeile in zodia scorpionului sunt super! nu regret ca sunt scorpiuta deloc
    iubim din toata inima, dar si cand suntem provocate-sa te feresti!
  •  
    • 271 mesaje
    28 Iul 2006, 23:49
    0 0
    intr-adevar, femeile scorpion sunt renumite pentru posesivitatea, gelozia si mai ales pentru rautatea lor, darrr.... sunt la fel de renumite si pentru latura lor sexuala care s-ar parea ca este mult mai dezvoltata decat la celelate zodii, scorpionul fiind cea mai senzuala zodie.
    si sincer chiar mi s-a intamplat sa aud barbati exclamand cate un `oooo` dupa ce aflau ca-s scorpion
  •  
    • 27 mesaje
    29 Iul 2006, 09:36
    0 0
    buna, ma alatur si eu acestui grup interesant, de scorpiutze, stiti ce ma enerveaza cel mai tare atunci cand aude lumea in ce zodie suntem - scorpion..... ooooo, sexul e la putere , ma rog sexul frumos , defapt sa spuna cineva cu voce tare ca nu lasam amprenta pe unde trecem .....
  •  
    • 34 mesaje
    29 Iul 2006, 09:42
    0 0
    Raspund prezent apelului ... Nu regret nici o clipa, as putea chiar sa ii multumesc mamei ca nu m-a nascut pe 22 octombrie, cand cica ma anuntam, ci o saptamana mai tirziu ... Nu suna rau deloc ... Oamenii de langa noi simt ca traiesc si spun asta din perspectiva fiului meu ... El imi spune, mami, cu tine ma distrez cel mai bine, faci cea mai buna mancare, stiu ca trebuie sa te ascult, ca nu vreau sa te supar ... Cine vrea sa ne inteleaga, ne iubeste asa cum suntem ...
  •  
    • 54 mesaje
    29 Iul 2006, 09:55
    0 0
    buna dimineata scorpiutelor! ma bucur ca v-ati treyit si ati intrat pe subiectul meu. Ati dormit bine?

eu m-am trzit f. bine dispusa...
  •  
    • 54 mesaje
    29 Iul 2006, 09:58
    0 0
    suntem foarte aproape de aniversare Savilla! eu sunt pe 21 N. si cred ca semanam foarte mult.

cica pe linga toate toate deosebirile de celelalte zodii, scorpioniisunt singurii care pot comunica f. bine cu spiritele. asa o fi? :O
  •  
    • 54 mesaje
    29 Iul 2006, 10:06
    0 0
    sotul m-a invitat sa-mi beau cafeaua. vb. mai tirziu. va pup
  •  
    • 34 mesaje
    29 Iul 2006, 10:10
    0 0
    cafeaua am baut-o la serviciu... nu stiu cat comunicam cu spiritele, dar avem o intuitie iesita din comun. si vedem lucruri pe care ceilalti nu le vad, chiar daca se confirma peste ani si ani ..
  •  
    • 128 mesaje
    29 Iul 2006, 20:57
    0 0
    intuitie.. da, o uitasem. Bine ca mi-ati amintit ca o detin Totusi nu-s 100% convinsa ca a fost furnizata odata cu zodia sau se datoreaza sexului feminin
  •  
    • 27 mesaje
    31 Iul 2006, 09:34
    0 0
    buna dimineata, la o cafea ceva, cafeaua se bea la serviciu , afara e un pic cam cald si totul e ca intr-o zi de luni, treziti-va......
  •  
    • 1005 mesaje
    31 Iul 2006, 14:19
    0 0
    Prezent si eu ! Mie nu mi se spune ca sunt rea ci ca vorbesc mult si uneori ca prea spun omului verde -n fata tot ce gandesc ; cica sunt prea sincera si nu e bine intotdeauna sa fii asa direct ca mine , ca lezezi oamenii ...deh am incercat sa fiu mai diplomata dar uneori nu ma pot abtine , ma mananca limbutza
  •  
    • 188 mesaje
    31 Iul 2006, 15:11
    0 0
    tot scorpiutza sunt si eu. xory, aceleasi lucruri mi se spun si mie. daca nu-mi convine ceva spun direct poa` sa fie si presedintele k imi e la fel de simplu.
  •  
    • 34 mesaje
    31 Iul 2006, 15:22
    0 0
    oooo, treaba asta cu spus verde-n fata .. Prietenii mei s-au filtrat in mod natural, cine rezista bine, cine nu ... nu are motive sa stea langa mine ..