cum sa-l vrajesc?

•  
    • 2060 mesaje
    26 Iul 2006, 13:05
    0 0
    si asta e iubire???....intreb...
  •  
    • 844 mesaje
    26 Iul 2006, 13:15
    0 0
    trebuie sa te iubeasca pe tine ..pt ceea ce esti si nu legat prin tot felul de "bolmoaje'"(sunt moldoveanca)
    Ai si tu ambitia asta pt sufletelul tau .....sa fiti impreuna ca va iubiti reciproc si de la sine!
  •  
    • 2825 mesaje
    26 Iul 2006, 13:15
    0 0
    Eu zic sa-i faci altceva, nu vraji,dar nu pot sa explic aici.
    Il poti face sa nu aibe ochi decat numai pentru tine si altfel,sa-ti iasa tampeniileastea din cap cu vrajitoarele!
    Poti fi tu o ,,vrajitoare''!
  •  
    • 909 mesaje
    26 Iul 2006, 13:52
    0 1
    ai dreptate doremy. am sa incerc, desi,cat voi reusi....ramane de vazut.
  •  
    • 76 mesaje
    27 Iul 2006, 23:06
    0 0
    Si totusi se poate - si o poti faci singura- dar e mai indicat sa ceri ajutorul unor specilisti.
    Nu pot sa-ti sau adrese aici- ar sarii in sus multe persoane care posteaza - si nu vreua sa fac valuri.
    Daca te intereseaza, totusi poti sa-ti sau o adresa la care poti cere ajutor.
    (pe personal), sau pe YM
  •  
    • 952 mesaje
    27 Iul 2006, 23:12
    0 0
    Mai fetelor...cred ca nu vad eu bine...,voi chiar vorbiti serios despre "vrajitoarele" alea care fac din om,neom?

Marriana....sunt sigura ca poti,daca vrei sa "farmeci" un barbat fara ajutorul nimanui...

Doamne fereste,a innebunit ursu!!!!!
  •  
    • 967 mesaje
    28 Iul 2006, 00:15
    0 0
    Sa stii ca daca incerci sa il legi de tine cu vraji ,relatia nu va dura mult.La un moment dat te va parasi sau poate chiar tu l-ai parasi.
    EU citisem undeva :o sforicica care o moi in S....LUI SI faci niste noduri si o dai pe apa.....
    Stai calma
  •  
    • 150 mesaje
    28 Iul 2006, 12:54
    0 0
    marriana , nu cumva esti tipa aia in taur care intreba de rel cu un tip balanta? atractie fizica intre taur si balanta nu prea exista oricat de misto ai fi tu atractia asta e un magnetism care exista numai intre anumite zodii. Mai bine cauta un leu sau un varsator si va fi atras de tine precis, nu te complica pt ca "vrajile "astea se platesc si nu merita pretzul vrei sa intre duhuri necurate in el sau in tine? Sunt f greu de scos poti ajunge la exorcizare si te faci de ras nu stii ce faci eu am vazut 2 fete posedate de demon care recursese la farmece nu stiu pt ce, dar nu merita. Tu chiar crezi ca nu exista pers care sa fie asa inebunite dupa tine si fara farmece?
    Daca chiar esti in taur cum imi amintesc eu incearca asa cum ti-am zis cu un tip in leu sau varsator sa imi zici tu apoi daca nu am avut dreptate....Si sunt zodii stabile ca si tine adica va implicati la fel nu unul da si altul ba.
  •  
    Ive
    • 13 mesaje
    1 Aug 2006, 15:17
    0 0
    Marriana...sorry...dar alte metode sa-l faci sa stea cu tine nu ai?...Plus de asta nu ai si tu un pic de orgoliu, de mandrie???...Nu ai aflat k dragoste cu fortza nu se poate...?Daca nu sta din dragoste...de placere..lasa-l sa plece!!!Intr-o zi probabil o sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca sincer nu sa trebuiasca vrajit...Plus de asta sunt persoane cu suflet curat si mare care nu pot fi vrajite!!
  •  
    • 36 mesaje
    6 Aug 2006, 15:48
    0 0
    ....sunt atatea femei innebunite dupa barbati..dar nush cate dintre ele se gandesc sa le faca vrajii....mai bine ai fi fata desteapta si hoata si l'ai cuceri tu...daca nu merge..atunci nu e pt tine...cine stie cati barbati vor mai aparea in viata ta..ce'o sa faci o sa vrei sa le faci tuturor vraji...poate apoi se tin toti dupa tine si nu iti mai poti trai viata linistita..
  •  
    • 151 mesaje
    7 Aug 2006, 14:40
    0 0
    mariana, barbatu-tau e catel de vrei sa-i cumperi zgarda?
  •  
    • 13679 mesaje
    7 Aug 2006, 16:03
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3741 mesaje
    20 Dec 2006, 18:29
    0 0
    Doamneeee ce-mi mai vad ochii pe forum-ul asta...e cam expirat topicul asta..da, deh, nu ma pot abtine! Femeie...daca tu ii faci vraji celui care nu te iubeste ajunge sa te omoare in bataie ca sa scape de tine sau cine stie ce naiba...plus ca poti sa te imbolnavesti tu de te mai miri ce...Doamne mare-ti e gradina!!!! Mai exista si oameni d-astia...sa-ti dea Dumnezeu minte acum de Craciun sa nu faci prostia asta ca va fii vai de tine...!!!
  •  
    • 7 mesaje
    20 Dec 2006, 18:51
    0 0
    Mai fetitzo,vezi ca incurci borcanele!Eu n-an nicio legatura cu farmece si alte chestii de astea,deci nu sunt eu Marriana.Subiectul deschis de mine in legatura cu taur si balanta nu are nici o treaba cu ce a postat Marriana.Eu doar am cerut un sfat de la cineva care este intr-o situatie similara.Mersi pt sfat!Fosta prietena a iubitului meu (balanta)a fost varsator insa relatia lor nu a mers deloc.Deci nu intotdeauna astrele hotarasc cu cine ne potrivim mai bine...
  •  
    • 3741 mesaje
    20 Dec 2006, 18:54
    0 0
    dar cine a vorbit de tine?
  •  
    • 7 mesaje
    20 Dec 2006, 18:56
    0 0
    mesajul era pt _girly_ si eper k nu s-a suparat.
    Marriana,mai bine ai renunta la idee.Nu uita de D-zeu si ca totul se poate intoarce in potriva ta.
  •  
    • 123 mesaje
    21 Dec 2006, 14:48
    0 0
    suntem in 2007 aproape! mai credem inca in procariile astea din evul mediu?
  •  
    • 2209 mesaje
    21 Dec 2006, 14:50
    0 0
  •  
    • 2312 mesaje
    22 Dec 2006, 12:16
    0 0
    Ha, ha..eu stiam cu ouale ingropate in cimitir.Le dezgropi dupa 30 zile, le pasezi si i le amesteci in ceva facut de tine.(fa paine sau altceva)
    Dupa care tre sa faci dragoste cu el, iei 2 oua pe care le descanti la miez de noapte..dar urmaresti una sa cante cucul..si ii faci masaj cu ele..le bati bine ca pentru omleta.Deci..functioneaza sigur!!!!
    Dar sa ne zici si noua detaliile..dupa ce mananca painica facuta de tine.
    O sa fie numai al tau..dar va trebui sa-l ai grija de el!!!
  •  
    • 1272 mesaje
    22 Dec 2006, 14:52
    0 0