Fecioara
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
25 Iul 2006, 22:03Ahhhh, Fecioarele!
Complicati oameni!Greu, f greu de multumit, perfectionisti pana la sange, critici si autocritici, f ironici,sarcastici chiar,pretentiosi in tot si-n toate, obsedati de propria lor persoana, dar nu neaparat egoisti...Hmmm...Foarte idealisti, desi nu ar recunoaste-o in vecii vecilor!
Traiesc langa o Fecioara de o viata(tata), am iubit o Fecioara f mult, desi nu stiu ce ne unea...eu sunt Sagetatoare, deci opusul lor...Citeam pe undeva ca nu stiu din ce motive, dar Sagetaorii sunt singurii capabili sa le inteleaga sensibilitatea, ascunsa e drept, si sa-i tolereze...
Adevarul e k, din dragoste, treci peste multe...
-
25 Iul 2006, 22:23Ma regasesc in ceea ce ai scris tu fleury

Cateodata sunt greu de suportat si pt mine
-
25 Iul 2006, 22:30Loool, lacrutza!
) Era vorba de tine?!!? Eu nu stiu de ce eaveam impresia k vrei sa stii mai multe despre barbatul Fecioara
.Hmmm... -
25 Iul 2006, 23:07pai...era un topic de genu' "in ce zodie nu ati fi vrut sa va nasteti" si multe persoane au zis de zodia fecioarei....asta era motivul principal
-
25 Iul 2006, 23:26Mmmm,lacrutza...Adevarul e k Fecioarele au momente cand pot fi cei mai antipatici oameni, dar nu stiu daca exista vreo zodie perfecta!
Oricum, in afara acestor "scapari", sunt oameni de incredere si...stii ce-am mai observat? Desi sunt acuzati pe toate drumurile de zgarcenie,materialism,in sinea lor sunt niste oameni extrem de altruisi si devotati celor din jur.
Înapoi la: Forum » Astrologie