21 DECEMBRIE 2012
-
0 0Buna fetelor,
voi ce ati auzit de aceasta data?
(21 Dec.2012) -
Quantum law stipulates and the modern technology based on its stipulations confirms it, that an orbiting dense body periodically changes the quantum states through an instant quantum leap. Two different and separate levels of reality are briefly bridged in an intense quantum leap.
levels of reality oh yea
Am aruncat si eu un ochi pe pagina respectiva, ce pot spune, nu exista religie pe lumea asta, fie hinduism, crestinism, islamist, whatever, care sa nu aiba propria versiune despre sfarsitul lumii
-
Se presupune ca va fi o mutatie la nivel planetar, timpul si spatiul il vom percepe altfel iar din punct de vedere spiritual vom fi obligatio sa evoluam sa punem mai mare accent pe viata spirituala si pe iubire...probabil ca va fi o schimbare si in psihicul nostru...insa partea cu sfarsitul lumii eu nu o cred...se spun multe pt ca asta inseamna multa publicitate si implicit bani dar s anu uitam ca in biblie care e Cuvantul lui Dumnezeu se spune clar ca nu sstie cand va veni momentul nici macar Fiul lui Dumnezeu nu stie aceasta deci hai sa traim frumos pana atunci si s avedem ce se va intampla!
-
Pardon, scrie, numai ca trebuie sa stii sa citesti:a sti nu inseamna a cunoaste. In Biblie, scrie ca pana nu se vor implini TOATE profetiile din cartea lui DANIEL, nu va fi sfarsitul.
Aici nu cred ca era vorba de sfarsitul lumii, ci de o trecere pe un alt nivel.
Ca orice particula, Pamantul va trece pe un alt nivel energetic - or trecerea pe un alt nivel energetic, se face cu degajare de energie - vezi fizica cuantica! -
Pana la urma sa nu deviem de la subiect: nu era vorba atata de fizica cunatica, de transfer de energii, etc., ci pur si simplu de parerea voastra - in functie de ce ati citit- despre faptul ca Mayasii si-au oprit brusc calendarul la acea data adica 13.0.0.0.0
Si nu au dat nici o explicatie.
Restul....