Ce zodie sunteti fiecare??

•  
    • 22 mesaje
    23 Iul 2006, 22:07
    0 0
    Salut! Sunt pentru prima oara pe acest forum si sunt in zodia leu.Voi?
    De ma veti intreba de ce doresc sa stiu asta...Am sa va raspund pentru ca ador astrologia si vreau sa stiu cu cine voi comunica si , nu in ultimul rand,vreau sa va impartasesc din cunostintele mele umile.:*
  •  
    • 1005 mesaje
    23 Iul 2006, 22:24
    0 0
    Scorpion cu ascendent in scorpion
  •  
    • 106 mesaje
    23 Iul 2006, 22:56
    0 0
    Hey, buna, inca o leoaica
  •  
    • 66 mesaje
    23 Iul 2006, 23:00
    0 0
    Salut!!! Eu fecioara
  •  
    • 952 mesaje
    23 Iul 2006, 23:02
    0 0
    bine ai venit... eu sunt leu cu ascendent in balanta...
  •  
    • 217 mesaje
    24 Iul 2006, 01:07
    0 0
    Buna mei si bun venit pe eva.

eu sunt gemeni cu ascendent in varsator , cred
  •  
    • 1037 mesaje
    24 Iul 2006, 07:12
    0 0
    xfeminin,asteptam cunostintele tale despre astrologie.....asa..zi-ne niste cuvinte cheie despre fiecare...sa vedem,ne bagam sub masa au ba?
    taur cu asc in scorpion
  •  
    • 744 mesaje
    24 Iul 2006, 09:29
    0 0
    si eu tot Taur cu ascendent in Scorpion
  •  
    • 17 mesaje
    24 Iul 2006, 09:39
    0 0
    capricorn cu ascendent in rac
  •  
    • 150 mesaje
    24 Iul 2006, 10:02
    0 0
    io sunt sagetatoare la asc iar dupa zodie in pestii. Sunt f nestatornica. a, si mercur in gemenii! instabilitate totala.
  •  
    • 1037 mesaje
    24 Iul 2006, 10:20
    0 0
    girly,tradu faza cu mercur...ce reprezinta de fapt?starea emotionala sau ce?
  •  
    • 909 mesaje
    24 Iul 2006, 10:31
    0 0
    buna. eu taur.
  •  
    • 22 mesaje
    24 Iul 2006, 10:39
    0 0
    Scorpion este o zodie complexa,iubitoare de frumos..Oamenii ii sint imediat simpatici sau antipatici; e adevarat ca, datorita ambivalentei, poate sa revina asupra primei impresii, care este insa intotdeauna puternica. Daca nu se fixeaza, poate sa treaca de la dragostea absoluta la ura implacabila, arzind ceea ce adorase sau adorind ceea ce dispretuise. Puterea sa asupra celorlalti este mare; cuprins de aceasta forta viscerala, exercita un soi de fascinatie prin magnetism fizic. Ascendentul lui asupra celorlalti este cu atit mai mare, cu cit stie sa descifreze un individ cu o privire patrunzatoare care cauta imediat punctul slab dincolo de aparente, in timp ce, suspicios, el este inchis, tainic, impermeabil. Fireste, nu cauta sa placa; e chiar mai multumit daca trezeste teama sau spaima, decit simpatie si incredere; este omul care solicita critica mai mult decit lauda, care provoaca intrecerea, mai curind decit asocierea. De altfel, este la fel de aspru cu sine ca si cu ceilalti si prefera sa se lipseasca de un avantaj decit sa datoreze cuiva recunostinta. Nu uita ofensele, pastreaza o ranchiuna surda; razbunarea lui e lenta si lucida, dar nimiceste fara mila.Momentan can atat..Vb.
  •  
    • 22 mesaje
    24 Iul 2006, 10:44
    0 0
    ariana80..leoaica,ca mine...
    Leul reprezinta un edificiu de vointa unificata si are nevoie de o misiune. Extroversiunea sa naturala il inclina spre semenii sai si-1 face sa simpatizeze cu aspiratiile mediului; grupul inseamna o colectivitate pe care o iubeste si o lege careia i se conformeaza. Desi se adapteaza spontan, ramine un independent: vrea sa aiba mina libera si cimp de desfasurare; accepta mai putin ca oricine o tutela si prefera sa dea exemplul decit sa primeasca o lectie de la cineva. Aici el trece la exteriorizarea dramatica a personalitatii ca sa dobindeasca recunoasterea publica si sa-si mareasca siguranta personala in societate.

Dupa ce si-a atins propriul centru este capabil sa atinga centrul celorlalti si, drept urmare, sa-i incurajeze sa implineasca ceea ce asteapta de la ei. Isi asuma partea de responsabilitate si de riscuri; mai mult, este in stare sa ia asupra sa sarcina celorlalti, avind in plus placerea si darul de a voi si a decide in numele lor. Se daruieste intr-o asemenea masura, incit, in calitate de sef este conducatorul sistemului sau.
    In cazul lui, idealul si realul converg; astfel, ca realist si ca idealist totodata, se marturiseste lumii cu gind sa o transforme. Se dedica acestei sarcini cu atita rivna, incit sfirseste prin a se confunda cu misiunea asumata.Un luptator..pentru dreptate!
  •  
    • 150 mesaje
    24 Iul 2006, 10:46
    0 0
    mercur e planeta gandirii si a comunicarii, a inteligentei. Deci cum gandesti. Sentimentele erau cu luna parca.
  •  
    • 22 mesaje
    24 Iul 2006, 10:48
    0 0
    lacrutza-fecioara..
    Fecioara apartine cuaternarului Pamintului si, in triunghiul zodiacal al acestui element, ocupa ultimul loc. Primul semn, Capricornul, este de Pamint si Cardinal: pamintul rece, concentrat , care primeste graunta si poarta virtual toate resursele nutritive pe care le va absorbi ea. Fecioara este un punct "terminus", iar noi stim ca Pamintul Mutabil este cel, secatuit de soarele estival, pe care se culca spicul cosit. E pamintul cel mai uscat, cel mai arid, steril pentru materie, dar rodnic pentru spirit. Feciaora..sovaie, alege, colectioneaza, organizeaza... Elanul vital este intr-un declin evident, fortele diminueaza, formele se subtiaza, cu atit mai mult cu cit individualitatea Fecioara, cu contururile ei precise, cu limitele bine circumscrise in chinga celulei, este foarte distantata fata de participarea la armonia cosmica. Apare deci simtul slabiciunii organice, al fragilitatii, al bolii care izoleaza si limiteaza, la o faptura care nu se mai simte parte integranta din Natura. Drept compensatie pentru slabiciunea aceasta, energia disponibila se canalizeaza in sfera imateriala a inteligentei, se intelectualizeaza si isi gaseste cea mai bogata sursa in acuitatea spiritului...Pupix
  •  
    • 22 mesaje
    24 Iul 2006, 10:49
    0 0
    marianna..am scris de leu mai sus...
  •  
    • 22 mesaje
    24 Iul 2006, 11:00
    0 0
    Cryssi..iata cateva randuri despre zodia ta...
    Taurul este socotit "secundar" cel la care impresiile primite isi inscriu lent actiunea in psihism, dar pot ulterior sa-si exercite influenta asupra comportamentului.
    Este marcat de evenimente, a caror urma o pastreaza mult timp: aceasta are la el aspectul unor dire lungi ce sapa o brazda grea in strafundurile fiintei care, prin intermediul prezentului, resimte, regindeste, rumega trecutul. Ca sa spunem tot, dar fara nici cea mai mica intentie peiorativa, tipul Taur este un rumegator psihic.
    Ca atare, dependenta sa fata de trecut conditioneaza in intregime un aspect al caracterului sau. Se mentine mult timp sub efectul unei emotii, al unei rani, al unui doliu. Este constant in afectiuni, fidel in atasamentele sale; isi pastreaza prieteniile din copilarie, ii place sa revina in satul natal. Persista in indispozitii, in remuscari, persevereaza in devotament, dar si in ranchiuna. Se supune obisnuintelor, e devotat ordinii invariabile a zilelor, reluarii lucrului dupa divertismente, este rutinier, pisalog, se agata de prejudecati la care nu renunta, se orienteaza spre actiuni pe temnen lung. Astfel impresiile se acumu-leaza mult timp in el si explodeaza brusc in acte neprevazute, pe care anturajul le intelege greu. incapatinat, ramine inaccesibil sfaturilor, opune rezistenta schimbarilor si adaptarilor rapide, se pliaza anevoie diversitatii mediului sau rasturnarilor de situatie. Este amenintat de automatisme, dar viata sa mentala se sistematizeaza. Actioneaza intr-o conformitate riguroasa cu principiile sale, fidel cuvintelor si gindirii lui; nu poate suporta nerespectarea angajamentelor; constient de drepturile si de datoriile sale, este un om dintr-o bucata.
  •  
    • 22 mesaje
    24 Iul 2006, 11:06
    0 0
    Mera19732002-
    Capricorul este mai intii omul in saracia sa despuiata, redus la spatiul strins al celulei sale individuale. Raceala care il cuprinde sau pe care o simte se traduce printr-un proces de aglutinare, de retractie . Personalitatea sa se construieste intr-o miscare de retragere in sine si de concentrare care indeparteaza din oficiu orice efort de exteriorizare. De la inceput, drumul vietii sale e gata trasat: nu sa participe la cel mai mare numar de lucruri, sa invadeze cea mai mare suprafata din teatrul evenimentelor exterioare, sa-si acumuleze bunuri pina ce se pierde printre ele, ci, dimpotriva, sa traiasca aplecat asupra sa insusi, sa intensifice un eu care se implineste absent la lucrurile din jur, sa atinga maximum de densitate printr-o reducere sau o despuiere care sa-1 poarte spre valorile esentiale, uneori chiar sa se abstraga in realizarea cea mai impersonala. Nu trebuie deci sa se teama de refugierea in lume, dar este inclinat sa elaboreze un sistem de aparare impotriva exteriorului si, drept urmare, sa fuga de lume. I se pare usor si firesc sa se izoleze, sa intre intr-un soi de singuratate care constituie climatul sau obisnuit. Nu traieste in afara si nu iese din forul sau interior decit constrins de circumstantele si manifestari spectaculoase. Aceasta interiorizare ii consuma o mare parte din resurse si nu-i permite sa-si foloscasca decit prea putin din bugetul vital pentru exteriorizare. Sub acest aspect, este mai degraba dezavantajat: doar rareori atragator si nu face nimic ca sa remedieze absenta de farmec sau de magnetism personal; nu ii place sa vorbeasca despre sine si, mai putin, sa atraga privirile asupra persoanei sale; din lipsa de spontaneitate, de fantezie, de caldura sau de prospetime, nu straluceste si nu stie sa-si puna in valoare meritele; uneori are chiar ceva ingrat care face corp comun cu el; orice ar spune sau ar face, vitalitatea lui nu e indreptata spre exterior; este un introvertit puternic accentuat.
  •  
    • 248 mesaje
    24 Iul 2006, 11:09
    0 0
    hop si eu balanta cu ascendent in balanta...daca mai ai chef, poate ma luminezi si pe mine. mersic.