Sagetatoarelooor!
-
0 0Daca tot ne-am adunat atatea sagetzele
pe forumul asta, hai sa vorbim un pic despre defecte, calitati, despre ce credeti voi k ne caracterizeaza, trasaturile definitorii, mediul care ni se potriveste, profesia, zodiile cele mai compatibile , dar si cele mai putin compatibile cu Sagetatorul etc.
Ar fi interesant de aflat si parerea publicului masculin
vis-a-vis de domnisoarele sau doamnele Arcas
.
Ce ziceti?
-
PAI . eu sunt sagetatoare........si........
calitati am multe.... nu la voi insira acum...glumesc.
defecte: vorbareata, gafez, dar ies repede cu basma curata., geloasa, cica sunt laudaroasa...dar eu ma laud numai cu ce am ...pe bune... nu sunt genul care se lauda cu ce ar vrea sa aive....
compatibilitati cu gemeni, leii, scorpionii si al meu capricorn. -
Sunt sigura k ai foarte multe calitati,cum de altfel am si eu
.Dar si defecte....valeuuu!!! Cu carul!
Unele dintre cele mai "mari" mi se par inconstanta si nehotararea...Mi se pare k imi ia cateodata secole sa ma hotarasc...de obicei in chestiuni marunte
Pe de alta parte, la chestiile cu adevarat importante, ma hotarasc cat ai bate din palme!!!Nu stiu ce sa mai cred...Si pe deasupra mai sunt si destul de influentzabila, vorba lu' mama, "cum bate vantul".
Influentabila, dar nu oportunista, cred eu... si sper ca asa sa fie! 
In rest, fata buna!
Ahhh, si uitasem...cam impulsiva si cu 'dracusori'
Mda...ce sa mai spun despre mine?Imi place sa fiu activa, mereu in priza, in miscare, nu-mi place sa stau, sa lenevesc, dar si cand apuc sa stau...greu ma mai ridic! 
Din ceea ce am observat eu pana acum, cele mai bune relatii le am tot cu zodiile de Foc, dar ma inteleg binisor si cu cele de Aer, in special Varsatorii si Gemenii. Cu cele de Apa e jale!
Mai ales cu Racii si...ahh, Pestii! In privinta Scorpionilor...hmm, e cu dus si intors, adika exista foarte multa atractie, dar la fel de multa respingere.
Iar cu cele de Pamant, am relatii destul de echilibrate, nu perfecte, dar sunt oameni cu care pot colabora binisor, in special Fecioarele si Capricornii. Taurii nu prea ma incanta... -
Matias, dar de cat timp dureaza supararea asta a ei?Ca pe mine nu poate sa ma tina mult...intr-adevar, ma 'ambalez' repede, mai ales din chestii de nimic, maruntisuri...fac destul de urat
, dar imi trece intr-o jumatate de oara, maxim o ora!
Deci, e ceva de mai mult timp?Mi s-ar parea curios...pt k nu am observat la alte "surioare" sa tina foarte mult supararea... -
ca sagetatoare cel mai mare defect al meu este radicalitatea. ma urca si ma coboara in cadere libera dar i wouldnt have it any other way!
mai am o problema cu promisiunile pe care mi le fac mie insumi, le uit in functie de convenienta...mai sunt si brutal de sincera... si din ce in ce mai rar sint dispusa sa suport prostia -dar asta o atribui varstei "inaintate" lol.
am in jur numai tauri, sot si copii si un fost sot tot taur! deci viata este dificila pt mine
-
Da, Lolilo, cam greu sa fii inconjurat de Tauri...Mie, sincer, mi se par niste persoane cam inchistate...Asta, spre deosebire de noi, sagetatorii, care ne bucuram de un spirit mai liber, suntem mai deschisi.
Cu toate astea, cred k e o legatura durabila intre voi, armonioasa, pt k Taurul e un tip romantic si f pasional, din ceea ce am auzit aici pe forum. 
Si apropo de radicalitate, da....sa stii k si pe mine ma surprinde trasatura asta a mea, un soi de "totul sau nimic".Cred k tine tot de o lipsa de echilibru, specifica semnelor mutabile,ca al nostru...
-
ooo,cum am putut rata asa un topic ?!!??
O sa incep cu defectele mele :
-incredibil de nehotarata
-foaaaarte nerabdatoare(nu pot sa astept),daca mi se pune pata pe ceva nu mai sunt buna de nimic pt ca ma gandesc toata ziua numai la asta
-foarte directa(multi mi-au reprosat treaba cu diplomatia)
- am tendinta de a lasa totul pe ultimul moment
-imprevizibila
-sa nu uit: am tendinta de a exagera mereu
Si acum calitati
:
sunt sincera,nu pot minti niciodata,poti avea incredere in mine,optimista,dinamica,familista si
sufet bun zic eu
Ma inteleg bine cu zodiile berbec,leu,varsator,balanta si rac(rac e prietenul)
sper sa mai aflu si eu detalii despre voi
-
pai si eu ma agit repede dar trece tot atat de repede...nu-mi permit sa-mi pierd viata cu suparari marunte, viata e facuta pentru a o trai din plin, cu lucruri frumoase sau spre care sa tinzi daca nu le ai, cu teluri inalte si distractie maxima de cate ori ai ocazia, in limitele moralitatii...
pe mine m-ar inveseli o floare, o bomboana, o gluma mica,...un compliment....
narabdatoare ...DA... nehotarata..NU... de regula imi planific din timp cam tot ce vreau sa fac cel putin chestiile importante, familie, sanatate, job, ....
am si scapari cand devin imprevizibila dar imi revin repede..
inca ceva... daca este ceva ce ma face sa ma simt cu adevarat bine atunci nu ma mai intereseaza ce zice lumea, o fac si gata.