sefa blonda!! capricoarna
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
21 Iul 2006, 15:500 0ce ziceti de femeile din zodia capricornului??
cum sunt?? voi avea sefa in acesta zodie si vreau sa stiu mai multe despre ea. -
21 Iul 2006, 15:57Sunt niste femei destul de comunicative,prietenoase, calde, spre deosebire de alte zodii de Pamant cum ar fi Fecioara sau chiar Taurul...Si eu sunt sagetatoare, oanaloss si ma inteleg binisor atat cu barbatii cat si cu femeile Capricorn.
Depinde acum si de ascendentul tau!
-
21 Iul 2006, 16:56eu ma inteleg bine cu toate zodiile, si foarte bine cu leii, scorpioni, raci, sagetatori, varsatori..
dar tipa asta mi se pare o prefacuta...
mi se pare genul de femeie care vrea sa fie atotputernica iar cand nu-i iese o face pe victima, e bolnava, nu se simte bine....si d'aia n'a iesit totul perfect.....da......pare o perfectionista ....sau cel putin asta trebe sa vedem noi.... subalternii..
chiar asa sunt capricoarnele???? -
21 Iul 2006, 17:00Right! Sunt mai mult decat perfectioniste, insa daca o dau ele in bara nu-i bai, dar daca o dai tu ca subaltern mama draq te ia!Si sa zambesti mult si sa te prefaci c-o asculti cand iti va povestit cat de greu i-a fost ei sa ajunga pe postul ala!Bafta multa!
-
22 Iul 2006, 11:05fetelor si sefa mea e capricorn, e misto de tot,foarte inteligenta, dar ceea ce imi place cel mai tare e ca e intotdeauna organizata, nu ii scapa nimic, foarte comunicativa (are asc in gemeni, cum sa fie altfel
)e foarte faina, eu ma inteleg f bine cu ea, insa sunt foarte pretentiosi la munca pe care o prestezi, trebuie sa fie foarte bine facuta, treaba e ca lor nu ai ce sa le reprosezi ca isi fac ceea ce au de facut cu maximum de eficienta!
Înapoi la: Forum » Astrologie