ea sagetator-el capricorn

•  
    • 159 mesaje
    21 Iul 2006, 14:58
    0 0
    ei ce ziceti??
    ce sanse avem???suntem de ceva vreme impreuna dar m-ar interesa daca se face casa buna cu un capricorn f.f. incapatanat..si alintat.
  •  
    • 150 mesaje
    21 Iul 2006, 15:00
    0 0
    nu are viitor . sagetatorul e cel care renunta sau care se plictiseste si ii intoarce spatele capricornului.
  •  
    • 60 mesaje
    21 Iul 2006, 15:42
    0 0
    Nu as putea spune k relatia nu are deloc sanse.Capricornii detin ceva dupa care tanjesc majoritatea Sgetatorilor/oarelor si anume echilibrul, stabilitatea...Sunt semne de Pamant doar! Si un plus de rabdare care, din pacate, le lipseste TOTAL Sagetatorilor.Se zice k legatura asta e foarte potrivita pentru varsta matura, adika dupa ce Sgetatorilor le mai trece din cheful de "hoinareala" .
  •  
    • 159 mesaje
    21 Iul 2006, 15:44
    0 0
    pai eu sunt sagetatoarea .......si sunt dispusa sa aloc tot timpul din lume pt relatia asta si pt o familie cu el.....
    nu ne plictisim........nu inca..........
    e drept ca macam "tine in casa", e comod, stabil, cu idei fixe, dar incerc.....si reusesc sa ne distram de minune.........sunt 4 ani si e inca bine......
  •  
    • 3158 mesaje
    21 Iul 2006, 17:40
    0 1
    asa e,sagetatorii nu au rabdare DELOC!asta ma chinuie cel mai mult,sa astept.
    Eu am fost cu un capricorn si nu m-am potrivit deloc,nu stiu ce era de fapt,era pe 21 dec,la granita sagetator-capricorn.
    Saracu' avea ceva probleme,foarte inchis in el si nu avea personalitate deloc,toata lumea ii poruncea,el era carpa lor.Am incercat sa-l ridic insa nu am reusit si la un moment dat am cedat eu,ma sufoca,ma brusca nu mai vreau sa-mi aduc aminte...si era criminal de zgarcit,ieseam in oras si nu-si comanda nimic!!!!Deci statea pe tarasa si nu-si comanda nimic,se uita la mine cum beau suc!!incredibil!Si bani avea destui...chiar avea.
  •  
    • 8901 mesaje
    21 Iul 2006, 18:26
    0 0
    Oana, cunosc cuplu casatorit de 40 de ani si ea (sagetatoarea) il iubeste pe capricorn ca-n prima zi,iar el o inseala ca-ntotdeauna.
  •  
    • 2060 mesaje
    22 Iul 2006, 10:47
    0 0
    fetelor, depinde mult de astrograma fiecaruia, de educatie, mediul in care a crescut etc si etc...pe de alta parte cel mai aproape de adevar raspuns cu privire la o astfel de relatie l-a dat fleury22!
    Un micutz secret : intre aceste 2 zodii se nasc unele dintre cele mai puternice pasiuni, fac parte amandoua din cadranul mistic asa ca sunt pasiuni autentice, e valabila situatia si in cazul in care cei doi in cuplu au ea ascendent in sagetator, el ascendent in capricorn indiferent de zodia in care s-au nascut!
  •  
    • 159 mesaje
    22 Iul 2006, 20:57
    0 0
    al meu are o personalitate puternica, stie ce vrea, stie ca face, dar......este foarte incapatanat........foarte greu accepta ca a grasit, sau sa primeasca sfaturi.........de parca le-ar sti el pe toate.
    ma stimuleaza intelectual.
    iar la capitolul inselat..........este in stare....dar ii dau de inteles ca si eu pot...... si as fi capabila sa o fac asa ca sa ma razbun. dar nu i-as spune niciodata dar m-as simti eu chit ...
    sunt genul care se sacrifica pt familie.... as face orice si i-as acorda oricate sanse ar trebui numai sa nu ne destramam familia........dar daca problemele s-ar inmulti.......as fusi cu tot cu copii(nu e cazul inca nu ne-am casatorit)......daca singura problema ar fi inselatul........as incerca toate variantele posibile pt a-l tine cat mai aproape si mai ocupat cu lucruri care ii plac.si n-ar mai avea timp
    daca tot ar face-o. o fac si eu.......
    daca intarzie in mod suspect de la serviciu, incep cateva zile sa intarzii si eu.......chiar daca ma duc la fete sa palavragesc si ii spun ca stau la serv...
  •  
    • 60 mesaje
    22 Iul 2006, 21:20
    0 0
    Da, aqua are perfecta dreptate.Totul tine de astrograma, de educatie, de mediul in care se misca respectivul nativ.Sincer, mie toti Capricornii cu care am avut de a face mi s-au parut tipi la locul lor, foarte preocupati de cariera si de modalitatile de avansare pe scara profesionala, in general, oameni de incredere. Nu prea mi-au parut tipul "aventurierilor", al Don Juanilor, ci mai degraba, al barbatilor cu capul pe umeri, poate un pic cam inflexibili, rigizi...in fine,depinde de fiecare nativ in parte. Eu cred k barbatul Capricorn nu e cea mai cea mai potrivita zodie pt Sagetator, dar e o optiune... chiar una pe termen lung . Marele avantaj pe care il aduc nativii de Pamant celor de Foc este k le mai tempereaza din avant si...stiu sigur k putin echilibru nu strica niciunui Arcas!
  •  
    • 159 mesaje
    22 Iul 2006, 21:36
    0 0
    da asa e , el e mai echilibrat si ma influenteaza si pe mine in acest sens... imi place asta...
    este si rigid dar numai in public. acasa e altfel... se alinta...se joaca... e un dulce.
  •  
    • 60 mesaje
    22 Iul 2006, 22:29
    0 0
    Oanaloss,dar el e gelos? Chiar sunt curioasa...Tu mi-ai zis k esti geloasa si eu sunt la fel , iar al meu e Berbec si e si mai si! Dar Capricornii? Sunt tipi gelosi, posesivi?Mie nu prea-mi par asa...
  •  
    • 159 mesaje
    23 Iul 2006, 21:11
    1 0
    OOOHOOO si inca ce gelos.........
    ma dispera.... este foarte posesiv, dar eu nu-l las...
    s-a suparat o data ca m-am pupat pe obraz cu un tip pe care el nu-l cunostea, dar imi era prieten de familie, nu-l mai vazusem de 6 luni... oricum sunt o pupacioasa si nu ratez ocazia niciodata...
    dar pe obraz...
    si nu a mai vorbit cu mine 3 zile.. nici nu stiam ce are .. nu mi-a spus de ca s-a suparat...
    si eu sunt geloasa dar nu posesiva... vreau sa stiu ca vine seara acasa, ca nu ma inseala, ca ma iubeste, dar daca il vad vorbind cu o fata nu disper, astept explicatii,
    capricornul meu e genul care te-ar indoctrina sa faci ca el, sa stai in casa, sa nu iesi decat cu el, sa-i faci cele mai bune si scumpe si fine mancaruri, sa fii activa in pat...iar el sa te gasesca disponibila oricand...in aschimb sa faca ce vrea....singur......
    dar nu-l las, nu-i stau la picioare iar cand fac ceva de mancare ma lauda de zici ca i-as da ambrozie....nu-l astept cuminte acasa in fiecare zi..ies cu fetele, ma duc la cumparaturi, ma intalnesc cu fosti colegi/colege de facultate
    incerc sa nu creez un tipar, sa-l uimesc de fiecare data cu ceva....dar in 70 % din timp sunt cumintica.
    desi uneori mi-as lua campii...as fugi si m-as distra... asta e zodia....
    apropo, capricornii nu danseaza si nici nu agreaza cluburile...spre disperarea mea.....dar gasim alte modalitati de distractie.....o plimbare in parc cu prietenii, un biliard, o plimbare cu barca, cu masina, un gratar la irba verde...se gaseste.
  •  
    • 60 mesaje
    24 Iul 2006, 15:02
    0 0
    Oana, esti o sagetatoare adevarata! Sunt mandra de tine! Pupici.