AQUA
-
0 0esti atit de solicitata si draguta cu toti incit cred ca meriti sa ai topicul tau.Tine-o tot asa.
Imi poti spune ce sunt cuspidele? nu am inteles niciodata prea bine. -
Primul lucru, dupa alcatuirea astrogramei, va fi o privire generala asupra modului in care sunt asezate planetele pe cercul zodiacal, cum sunt pozitionate in special fata de cele patru cuspide importante:
Ascendentul (cuspida Casei I),
Descendentul (cuspida Casei VII),
Mijlocul cerului (cuspida Casei X) si
Fundul cerului (cuspida Casei IV). Asta explica cartea altfel e mult de explicat dar incerc...
cupsida casei 1 este ascendentul
casa a 2 a este zodia care ii urmeaza ascendetului dar dupa niste calcule matematice pe care softurile de astro le fac singurele si tot asa pana la casa a 12 a, fiecare casa semnifica ceva, cele 4 mari cuspide sunt ascndentul descendentul, mijlocul si fundul cerului care au o semnificatie aparte, astfel ca daca din pozitionarea planetelor nu gasesc o anumita casa care nu e locuita la cineva pe harta ma uit unde este cuspida casei repsective ca sa pot spune ceva despre ea! daca de exemplu cineva are cuspida casei a 7 a in gemeni, casa a 7 a fiind casa casatoriilor eu ii pot spune ca probabil va avea 2 mariaje pt ca gemnii sunt semn dual, mutabil si sunt 2 la numar etc si etc...
sper ca m am facut cat de cat inteleasa! -
Va recomand o carte foarte bine scrisa si care edifica f bine profilul fiecarei zodii in parte este editata la editura mix, colectia "alternative spirituale", scrisa de Brigitte Hamann, se numeste "cele 12 arhetipuri" semnul zodiacal si structura personalitatii, este o carte extraordinara, costa 250 000, eu cu atat am cumparat-o, dar merita... si cine isi permite poate cumpara si zodiacul practic al lui alexandru cotrobescu care include si studii de psihologie, explica foarte bine dpdv psihologic structura fiecarei zodii in parte si foarte multe alte informatii care pana la urma sunt de cultura generala!
-
doremy e taur cu ascendent la 26 grade taur, acest lucru inseamna ca el este un senzual prin definitie: foarte importanta vaita sexuala, mancarea, confortul, stabilitatea...ii plac femeile frumoase, senzuale prin excelenta...are ceva planete pe casa a 12 a, va avea probleme pobabil cu sanatatea, spitalizare, boli ciudate...atentie mare, ca si soarele e pozitionat acolo, are pozitionata planeta masculinitatii adica martele intr-un semn dual ceea ce inseamna ca va avea ceva problemutze cu a ramane fidel chiar daca fiind taur cu ascendnet in taur deci 2 semne fixe ai tinde sa spui ca e stabilitatea intruchipata, il pot vraji femeile din rac sau scorpion, atentie pentru ca el are luna si martele in semne de apa..as mai spune ca martele fiind pe casa a 11 a prietenilor pot fi persoane din anturaj cele care "ii fac cu ochiul"...pe de alta parte din ceea ce vad eu reiese ca e o fire romantica care stie sa iubeasca o femeie (sexual) si poate sa o inteleaga la nivel emotional foarte bine! are pluto si sensul vietii (NN) pe casa a 5 a creativitatii...adica e posibil sa cocheteze cu arta in vreun fel: muzica, poezie, pictura dar se prea poate sa nu se realizeze exclusiv prin asta fiindca acolo e semnul fecioarei care e restrictiv...dar talent are...datorita planetelor in casa a 12 a e posibil sa exercite un farmec puternic in jurul lui!
-
aqua,merci.
Eu am ascendent in rac
Profesia lui de baza e muzica, chitarist.
Femeile roiesc in jurul lui si datorita profesiei.
Daca a mai avut escapade sexuale,asta s-a intamplat fiindca nu i-am facut fata, eu fiind o fire mai rece, dar acum mi-am schimbat atitudinea.
M-ar interesa, Aqua, cum sa ma port cu el.
O sa caut cartea, ma intereseaza. -
doremy vrei parerea mea sincera???
eu nu sunt casatorita, sunt tanara, experienta mea de viata din acest punct de vedere nefiind niciodata casatorita e nula, dar parerea mea e ca cel mai bine e sa fii tu insuti stiu ca pare cliseu vb asta dar e atat de adevarata si benefica pt fiecare dintre noi cand nu trebuie sa purtam nu stiu cate fete, masti doar pentru a nu ii pierde pe cei de langa noi...fii tu...vreau sa cred ca de asta s-a indragostit acum nush cati ani de tine, pentru fiinta ta...si apoi tu avand ascendent in rac ii intelegi bine emotiile dar cred ca esti putin dependenta de el...martele ala in pesti din astrograma lui are nevoie de libertate, in sensul de a nu se simti sufocat...daca tu ai constientizat ca ai gresit si ti-ai reparat greselile ce poti sa faci mai mult decat sa il iubesti in continuare??
Si apoi sa iti mai spun ceva: chiar daca nu se ocupa cu muizca roiau gagicile in jurul lui pentru ca are farmec, foarte bine si intr-un birou banal poate sa aiba in jur domnitze doritoare de vanatoare....sigur ca muzica potenteaza aspectul asta! -
tu banuiesc ca esti trecuta de 30 de ani asta inseamna ca racutzul din ascendentul tau si-a intrat tare in drepturi, de aceea ai preluat foarte multe dintre caracteristicile zodiei respective, ti-as recomanda sa te uiti putin la descrierea femeii rac si sa vezi daca te regasesti acolo, in plus ascendentul tau face un trigon pe semn de apa la martele lui de aceea e "centrul universului tau"
si o conjunctie la luna lui (de unde probabil reiese ca pentru tine numai el poate fi "the one")pentru ca in mod normal varsatorul e semn de aer, intelectual, care se ocupa cu operationalizarea ideilor, comunicare etc deci mare treaba cu taurul care e senzualitatea intruchipata si cu semnele de apa care il domina pe el, tu nu aveai...poate ca fost nevoie sa calce stramb ca sa realizezi care sunt nevoile lui, insa eu cred ca, chiar daca trebuie sa imparatsim nevoile celuilalt nu trebuie uitate ale noastre...sunt foarte curioasa in schimb unde e pozitionat astrul noptii la tine, in astrograma unei femeii e foarte importanta pozitia lunii...nu imi dai datele tale sa ma uit? -
Acum vad ca e din '60 nascut asta inseamna ca are 46 de ani, pai...e la varsta critica cand doreste sa isi dovedeasca lui insusi ca nu si-a pierdut maculinitatea si cum altfel poate sa-i creasca aripi orgoliului sau decat vazand ca este dorit si de alte femei decat sotia sa, cu atat mai mult daca sunt tinere...
oricum cred ca esential nu e ceea ce face el, ci cum te simti tu, cum gestionezi tu situatia asta e important! -
Stie cineva cum pot afla ora nasterii?
Mama sotului meu a murit si tatal lui nu mai tine minte. Oare la Maternitate, la arhiva imi poate spune cineva?
Eu sunt berbec si sotul taur si am citit tot felul de variante, majoritatea la extreme, despre felul cum se inteleg persoane nascute in aceste zodii.
Si ma gandesc sa aflu mai multe, poate ca asa o sa inteleg si eu unde ma aflu acum, in relatia cu el. -
Visage, daca sotul tau s-a nascut intr-o maternitate, da, poti afla,dar daca s-a nascut cum m-am nascut, intr-un satuc,intr-un pat cu saltea din paie,iar ceasul cel mai bun era cantatul cocosului, mai greu.
Oricum,socrul tine minte, ora cu apriximatie, era dimineata,era seara .Daca faci mai multe incercari sa afli ascendentul, in interval de cateva ore apar doi, trei ascendenti si-ti dai seama ce ascendent are sotul tau,recunosti caracteristicile.
Pupici