El-taur, ea-pesti .......

•  
    • 43 mesaje
    21 Iul 2006, 10:08
    0 0
    Astept pareri pro si contra.
  •  
    • 43 mesaje
    21 Iul 2006, 11:14
    0 0
    Chiar nimeni nu vrea sa imi dea sfaturi,idei...etc?
  •  
    • 1364 mesaje
    21 Iul 2006, 11:24
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 43 mesaje
    21 Iul 2006, 11:43
    0 0
    Eu- pesti..el- taur... eu dintr-un Sibiu..el din capitala...eu , draguta,cu un venit mediu...el-Fat Frumos din toate punctele de vedere.
    La inceput (acum 3 ani)eram foarte apropiat.Telefoane..vizite...etc.Acum de 4 luni am incetat sa il mai caut..PENTRU CA ORICUM NU IMI RAPSUNDE..mai da el cate un semn din cand in cand si ma invita la un suc...dar nu ma duc..vreau sa il uit...dar nu pot...Cum sa il fac sa ma iubeasca,cum sa il cuceresc?Macar sa incer!...Niste sfaturi,va rog!
  •  
    • 43 mesaje
    21 Iul 2006, 11:48
    0 0

ce sa fac????cum sa fac????mai e ceva de facut???
  •  
    • 3383 mesaje
    21 Iul 2006, 12:20
    1 0
    Si eu am incercat o data o relatie cu un taur, eu fiind pesti si nu a mers nicicum. Si pe noi ne desparteau multi km...dar cand voia el sa fim impreuna, nu voiam eu, cand voiam eu, nu voia el...si tot asa...El se juca, defapt si ii placea mult sa isi povsteasca aventurile, eu nu eram genul ala...si am vazut ca el voia defapt joaca, nu prea il interesa persoana mea...Ne cunosteam de mici si vacantele le petreceam mai mult impreuna, asa ca mi-a fost greu sa il uit...dar cu timpul am renuntat sa cred ca ar putea fi ceva frumos...Taurii, din cate stiu eu, sunt prea mandri de ei...si cred ca totul li se cuvine...Imi pare rau pt tine, mai ales dupa atata timp, dar daca simti ca el nu te iubeste asa cum meriti, nu te mai chinui!
  •  
    • 1364 mesaje
    21 Iul 2006, 13:30
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 43 mesaje
    21 Iul 2006, 14:32
    0 0
    mariuca_25..ai dreptate,intr-adevar, a trecut ceva timp de cand ne cunoastem si ce frumos era la inceput....Acum,chiar,ma chinui...dar nu pot renunta la el(V)..cand apare in Sibiu imi vine sa urlu de emotie , de fericire ...
    celiajones - stiu,stiu cum e un barbat din taur,am fost cu unul 7 ani si 10 luni...a fost un vis...apoi el a trebuit sa plece la parinti in Sua iar cand s-a intors eu eram deja indragostita de altul....
    Am parte doar de barbati din zodia taur..mda...iar pe ultimul il iubesc cu infocare dar e departe...iar sfatul vostru e sa il uit...iar eu nu pot...Ce ma fac...Chiar nu am nicio sansa??Nu apare niciun barbat pe aici in zodia Taurului sa-mi dea un sfat..Fetelor???
  •  
    • 156 mesaje
    21 Iul 2006, 15:30
    0 0
    Salut fetele!!!
    SAlut,mariuca,celiajones si sibianca mea...
    Matias,unde stai in Sibiu?
  •  
    • 177 mesaje
    21 Iul 2006, 20:47
    0 0
    Muta-te in Bucuresti, incearca sa nu va mai desparta atatia km, spune-i poate iti gaseste ceva, un serv.
    Fa totul sa fiti impreuna, daca il vezi ca totusi vrea si el.
    Cred ca tine la tine daca totusi iti da cate un semn cu toate ca nu mai aveti o rel.
    Apropo pe ce data e nascut? In mai? Vor sa fii interesata de ei, uneori nu arata ceea ce simt, cel putin cei nascuti intre 1-14 mai
  •  
    • 43 mesaje
    21 Iul 2006, 21:21
    0 0
    Stau langa muzeul de istorie.....Ce frumos ar fi sa ma pot muta in Bucuresti.Sincer, a-si face-o doar de dragul lui...doar de dragul lui...dar...
    Crezi ca tine la mine???M-ai facut sa imi tresara inima...Ce inseamna sa iubesti.Si cum ma agat de orice fraza,cu speranta ca poate totusi candva va fii ceva...
  •  
    • 43 mesaje
    22 Iul 2006, 09:58
    0 0
    Imi doresc sa il sun sau ii dau sms dar orgoliul meu zice - nu - si atunci renunt...si astept sa dea tot el un semn ..cum face de obicei...din an in Paste..Oare fac bine cum fac????

p.s, da e nascut pe 1 mai...
  •  
    • 2825 mesaje
    22 Iul 2006, 10:28
    0 0
    Eu am un tauras de 23 de ani langa mine.Rar imi face declaratii de dragoste prin cuvinte.Sunt f zgarciti cu vorbele dulci, in schimb, ei asteapta de la tine non stop sa le spui ca-i iubesti, ca-i doresti,sa-i mangai, sa-i alinti, sa-i lauzi.
    Nu mai astepta ca el sa faca primul pas,bombardeaza-l cu mesaje de dragoste,taurii sunt ca niste copilasi(cel putin al meu).
    Alaturi de un tauras o sa ai o viata de vis, o sa fii mereu iubita si ocrotita, totul e sa stii cum sa te porti cu el, eu am descoperit mai tarziu,dar acum duc o viata minunata si cred ca taurii sunt cei mai grozavi barbati.
    Citeste pe www.ele.ro,despre taur, pe mine m-a ajutat mult sa inteleg zodia asta si a mers.
    PS si al meu e nascut pe 1 mai
    Dupa 28 de ani,este influentat de ascendent.Ce ascendent are?
    Al meu e tauras si-n ascendent.
  •  
    • 43 mesaje
    22 Iul 2006, 12:33
    0 1
    Doremy..iti multumesc pentru incurajare...observ ca ma sfatui sa il caut..dar imi e teama ca va reactiona ca de obicei- nu va raspunde- si voi suferi ca un caine!Si probabil ca ma va cauta altdata cand va avea el chef...mda..
    Nu stiu ce ascendent are..
  •  
    • 43 mesaje
    22 Iul 2006, 23:39
    0 0
    <<<>>
    Ce frumos ai zis...Oare o fii regula generala ptr. toti taurasii????
  •  
    • 1 mesaje
    10 Dec 2006, 23:16
    0 0
    da-mi si mie te rog mai multe detalii despre taurasul nascut p 1 mai .....ai postat demuuuuult un mesaj , iar eu acu sunt intr-o situatie similara cu cineva tot din aceeasi zi si chiar nu stiu ce mai e de facut
  •  
    • 939 mesaje
    11 Dec 2006, 13:48
    0 0
    doremy,
    daca un barbat are ascendent in taur, dupa 28 de ani se va comporta mai mult ca un taur decat ca zodia initiala?
  •  
    • 622 mesaje
    11 Dec 2006, 17:54
    0 0
    da, ascendentul e pe primul plan dupa 29-30 ani.

In ceea ce priveste cu taurasul nascut pe 1 mai..zambesc.., sunt iubareti, tandri, puternici si incapatanati.Trebuie sa ai mult tact sa fii cu un tauras..
    Acum ce doresti tu, de fapt???
  •  
    • 939 mesaje
    12 Dec 2006, 10:14
    0 0
    si pt femei e valabil???
  •  
    • 622 mesaje
    12 Dec 2006, 13:27
    0 0
    da si ptr unii si ptr. altii..e unisex