El Berbec, ea Sagetator

•  
    • 60 mesaje
    20 Iul 2006, 21:16
    0 0
    Dar despre combinatia asta ce parere aveti, fetelor?Eu sunt Sageatoare, un pic prea impulsiva,de multe ori foarte exagerata (dupa cum bine observa o eva intr-un alt topic), un pic superficiala...Mda...El, in schimb,este opusul meu, foarte calm si destul de cerebral, desi simt ca "arde" cu aceeasi intensitate ca si mine. Deh, doar suntem "de Foc" amandoi!Voi ce ziceti despre perechea asta "astrala"?
  •  
    • 3158 mesaje
    21 Iul 2006, 12:38
    0 0
    eu sunt sigura ca va portiviti,zodiile astea se atrag ca magnetul la fel si cu leii.
    Eu ziceam ca exagerez,uneori nu ma pot abtine,nu-s normala
  •  
    • 60 mesaje
    21 Iul 2006, 15:30
    0 0
    Si eu la fel,watermelon...Cteodata n-am deloc deloc stare...parca sunt "un butoi cu pulbere" sau "oala sub presiune".Iar apropo de magnetism, ai dreptate, e CEVA f.puternic la mijloc.
  •  
    • 3158 mesaje
    21 Iul 2006, 17:51
    0 0
    asa e fleury eu din pacate nu am intalnit un berbec pana acum care sa-mi placa pt o relatie,insa ma inteleg f bine cu ei.
    Cu leii ma inteleg f bine desi sunt foarte parsivi.
    Acum sunt cu un rac si imi vine sa-l strang de gat in acest moment m-am certat cu el azi-dupamasa si o sa ies cu fetele in oras..
    Tu cum te descurci cu berbecul? succes!
  •  
    • 60 mesaje
    21 Iul 2006, 18:08
    0 0
    Multumesc mult,watermelon! Multa bafta si tie pt k...eehh,Raculetzii sunt un picutz cam dificili...Un pic prea sensibili si mamosi pt gusturile mele mai "vanatoresti" Eu cu Berbecul sunt bine, chiar foarte bine.Ne completam super!Intr-adevar si cu Leii exista acea atractie fantastica, dar...hmmm, sunt niste oameni cam fatzarnici.Nu stiu, dar nu am reusit sa am foarte mare incredere intr-un mascul Leu. Cu Leoaicele insa ma inteleg binisor
    Racii mi se par prea razgaiati , pisicosi, copii mari, dar cu foarte mult orgoliu. Oricum, eu iti doresc sa fii foarte foarte fericita alaturi de el si sunt sigura k vei reusi pt k, in fond, sunt niste tipi 'dulcici'
  •  
    • 2060 mesaje
    22 Iul 2006, 10:54
    0 0
    fetelor sunteti impulsive fiindca sagetatorul e semn de foc si nu aveti stare pentru ca sagetatorul e semn mutabil,schimbator, dual...asta inseamna ca va place schimabarea, sa aveti tot timpul ceva de facut si mai ales sa aveti in perspectiva noi orizonturi (sagetatorul tinteste cu sageata foarte sus......in plus focul acela face totul incandescent (am un leu langa mine, stiu ce spun ) de aceea probabil semnele de apa (rac, scoprion, pesti) vi se vor parea putin plictisitoare caci ele prefera in general sa stea sa viseze pe "fundul oceanului" si sa fie ocrotiti, voi in schimb aveti nevoie sa explorati lumea si sa o cunoasteti, e prea multa energie pentru apa, dar nu spune nimeni ca nu se poate (astrograma personala, educatia, mediul etc isi pun amprenta), oricum sunt 4 elemente sub care sunt grupate zodiile: pamant, apa, foc, aer...ei bine astrologia spune ca potriveala e in felul urmator, sau ma rog de preferat ar fi: apa-pamant
    foc-aer....insa fiecare alege dupa pofta inimii sale!
  •  
    • 60 mesaje
    22 Iul 2006, 12:45
    0 0
    Aquamarina, ai putea sa-mi dai si mie niste detalii despre mine, eventual o astrograma? Sunt nascuta pe 18-12-1983, la ora 7 dimineata in Targoviste. Ti-as fi foarte recunoscatoare!
  •  
    • 3158 mesaje
    22 Iul 2006, 13:36
    0 0
    multumim aquamarina,ai descris foarte bine.
    Fleury,ai dreptate,ai descris racul exact asa cum este...
    Insa si eu sunt foarte sensibila,uneori ma gandesc ca sunt labila psihic sunt foarte sensibila,asa ca un partener rac este ideal pt mine.
    Leul este mult prea fatarnic si nu prea am avut loc pe scena langa el...
    Racul este dificil,cu toane,insa daca il menajezi si ii oferi multa afectiune,este si el afectuos la randul lui.
    Berbecii sunt plini de viata,tot timpul m-am inteles bine cu ei,si cu femeile,si cu barbatii
  •  
    • 60 mesaje
    22 Iul 2006, 14:58
    0 0
    Ceea ce ma mai atrage mult la Berbeci este sensibilitatea lor ff mare, in ciuda aparentei de "duri" .In sinea lor raman niste copii mari, jucausi, dar in acelasi timp foarte usor de ranit.
  •  
    • 2209 mesaje
    22 Iul 2006, 17:41
    0 0
    Si eu sunt sagetatoare si berbecii parca au magnet. Asa o atractie exista intre zodiile astea doua, de nedescris!
  •  
    • 60 mesaje
    22 Iul 2006, 19:01
    0 0
    Da, Boracha! Intr-un singur cuvant, e ceva FRUMOS.
  •  
    • 150 mesaje
    28 Iul 2006, 13:03
    0 0
    may sagetatoarele ca si gemenele sunt atrase de tipi pesti si tipi fecioara. Daca nu credeti testati. Bine, nu luati in considerare unul daca e naspa la care nici o zodie nu s-ar uita. Sa fie cineva normal.
  •  
    • 60 mesaje
    28 Iul 2006, 13:12
    0 0
    Girly, s-ar putea sa ai tu dreptate .Am iubit f mult o Fecioara...un sentiment inexplicabil de atractie-respingere
  •  
    • 56 mesaje
    30 Iul 2006, 08:57
    0 0
    Dar ce ziceti de situatia inversa:eu berbec , el sagetator?ce ziceti de barbatul sagetator?
  •  
    • 56 mesaje
    30 Iul 2006, 11:21
    0 0
    eu sunt sagetatoare si prietenul meu berbec. ma inteleg super bine cu el, cred ca e cea mai stabila relatie care am avut-o pana acum. intotdeauna m-am inteles cu berbecii. deci teoria ta functioneaza cat despre barbatii sagetatori---> sunt aiuriti,imaturi,instabili si f greu de multumit. combinatia sagetator-sagetator e dezastruoasa
  •  
    • 23 mesaje
    30 Iul 2006, 19:26
    0 0
    Fetelor,eu sunt sagetator si sotul meu berbec.Suntem impreuna de 16 ani si avem o relatie super misto.A....copilul nostru e leu.
  •  
    • 150 mesaje
    2 Aug 2006, 12:35
    0 0
    bravo! si mie mi se par super berbecii.
  •  
    • 11 mesaje
    14 Sep 2006, 12:29
    0 0
    si eun sunt sagetator, la fel sunt de activa, tot timpul fac "draci", nu am stare. Intr-adevar sunt super atrasa de un berbec si el de mine, discutam din Priviri si intelegem tot, dar "I'm married", asa ca...