El Berbec, ea Sagetator
-
0 0Dar despre combinatia asta ce parere aveti, fetelor?
Eu sunt Sageatoare, un pic prea impulsiva
,de multe ori foarte exagerata (dupa cum bine observa o eva intr-un alt topic), un pic superficiala...Mda...El, in schimb,este opusul meu, foarte calm si destul de cerebral, desi simt ca "arde" cu aceeasi intensitate ca si mine.
Deh, doar suntem "de Foc" amandoi!Voi ce ziceti despre perechea asta "astrala"?
-
asa e fleury
eu din pacate nu am intalnit un berbec pana acum care sa-mi placa pt o relatie,insa ma inteleg f bine cu ei.
Cu leii ma inteleg f bine
desi sunt foarte parsivi.
Acum sunt cu un rac si imi vine sa-l strang de gat in acest moment
m-am certat cu el azi-dupamasa si o sa ies cu fetele in oras..
Tu cum te descurci cu berbecul?
succes! -
Multumesc mult,watermelon!
Multa bafta si tie pt k...eehh,Raculetzii sunt un picutz cam dificili...Un pic prea sensibili si mamosi pt gusturile mele mai "vanatoresti"
Eu cu Berbecul sunt bine, chiar foarte bine.Ne completam super!Intr-adevar si cu Leii exista acea atractie fantastica, dar...hmmm, sunt niste oameni cam fatzarnici.Nu stiu, dar nu am reusit sa am foarte mare incredere intr-un mascul Leu.
Cu Leoaicele insa ma inteleg binisor 
Racii mi se par prea razgaiati
, pisicosi, copii mari, dar cu foarte mult orgoliu.
Oricum, eu iti doresc sa fii foarte foarte fericita alaturi de el si sunt sigura k vei reusi pt k, in fond, sunt niste tipi 'dulcici'
-
fetelor sunteti impulsive fiindca sagetatorul e semn de foc si nu aveti stare pentru ca sagetatorul e semn mutabil,schimbator, dual...asta inseamna ca va place schimabarea, sa aveti tot timpul ceva de facut si mai ales sa aveti in perspectiva noi orizonturi (sagetatorul tinteste cu sageata foarte sus...
...in plus focul acela face totul incandescent (am un leu langa mine, stiu ce spun
) de aceea probabil semnele de apa (rac, scoprion, pesti) vi se vor parea putin plictisitoare caci ele prefera in general sa stea sa viseze pe "fundul oceanului" si sa fie ocrotiti, voi in schimb aveti nevoie sa explorati lumea si sa o cunoasteti, e prea multa energie pentru apa, dar nu spune nimeni ca nu se poate (astrograma personala, educatia, mediul etc isi pun amprenta), oricum sunt 4 elemente sub care sunt grupate zodiile: pamant, apa, foc, aer...ei bine astrologia spune ca potriveala e in felul urmator, sau ma rog de preferat ar fi: apa-pamant
foc-aer....insa fiecare alege dupa pofta inimii sale! -
multumim aquamarina,ai descris foarte bine.
Fleury,ai dreptate,ai descris racul exact asa cum este...
Insa si eu sunt foarte sensibila,uneori ma gandesc ca sunt labila psihic
sunt foarte sensibila,asa ca un partener rac este ideal pt mine.
Leul este mult prea fatarnic si nu prea am avut loc pe scena langa el...
Racul este dificil,cu toane,insa daca il menajezi si ii oferi multa afectiune,este si el afectuos la randul lui.
Berbecii sunt plini de viata,tot timpul m-am inteles bine cu ei,si cu femeile,si cu barbatii
-
eu sunt sagetatoare si prietenul meu berbec. ma inteleg super bine cu el, cred ca e cea mai stabila relatie care am avut-o pana acum. intotdeauna m-am inteles cu berbecii. deci teoria ta functioneaza
cat despre barbatii sagetatori---> sunt aiuriti,imaturi,instabili si f greu de multumit. combinatia sagetator-sagetator e dezastruoasa