EU SCORPION, EL CAPRICORN?
-
0 0Stiu, stiu, o multime de pagini cu Capricorni. Dar nu ma pot abtine. Eu Scorpion cu ascendent in Scorpion, el Capricorn cu ascendent in Scorpion. Ne apropiem de 35 de ani. Deschid dezbaterea! Adica cer ajutorul ... Ca-s pierduta iremediabil ...
-
Nu stiu daca se potriveste: la noi e invers eu copricorn si el scorpion.Si e foarte bine.Cred ca secretul este spatiul pe care ni-l lasam unul altuia.Ne respectam unul pe celalalt. Este foarte gelos, dar discret, fara scene si asta e in regula. Uneori ies scantei de la problemele vietii de zi cu zi, dar lucrurile se aseaza repede.Suntem impreuna de 13 ani, casatoriti de 11 si sper sa ramanem asa pana la capat.
-
e in firea scorpionilor sa nu le faca binele bine...nu te incarca cu ganduri din acestea, mai bine spus nu te hrani cu ele ca nu iti fac bine, incearca sa traiesti aceasta relatie patimas asa cum numai scoprionii stiu
si lasa gandurile acestea...da intradevar e o compatibilitate buna intre aceste 2 zodii dar sigur ca sunt de luat in calcul mai multe aspecte...insa nu vad de ce te-ai ma gandi...traieste...ca asta e cel mai important! -
Multumesc aqua pentru sfatul bun. altminteri, daca nu ma framant amarnic, nu-mi sunt in firea mea. Stiam ca am afinitati cu racusorii, fecioarele, pestii, chiar in aceasta ordine din experienta mea, dar capricornul asta e ceva ce nu am mai intalnit ... Dar ai dreptate, tine si de bagajul lui mental si inca il descopar, dupa 8 luni ...
-
am inteles, de aici si aplicatia si aplecarea ta catre ... ocult, am vazut ca esti foarte solicitata .. Nu am avut niciodata timp suficient sa aprofundez, am vazut, vorbeai de o carte. N-am avut vreme sa o caut, dar chiar mi-ar placea so o citesc. Interesant este ca el devine din ce in ce mai Scorpion si e fericit, o simte ca pe o eliberare. Se descopera si el pe sine, prin mine, intr-un fel. Si-mi spune .. acum pot sa respir. Probabil pentru ca il intuiesc atat de bine si nu simte nici o presiune, e pur si simplu el insusi. A, si ar mai fi ceva. Il fac sa rada ..
-
...capricornul e o zodie care nu se prea exteriorizeaza ceea ce dealtfel nici scoprionii nu fac (decat unii!!! adica je
) insa scorpionii dau frau emotiilor (uneori prea mult, de aici numeroasele probleme!!!!) de aceea se simte in largul lui langa tine...eu am langa mine un leu care avea ceva blocaje emotionale (din mai multe motive pe care nu le discut aici!!!) insa am reusit tot prin binecunoscuta intuitie (specifica semnelor de apa!) sa il deblochez, sigur ca e si iubirea la mijloc si asta e esential...
da, de aici aplecarea spre ocult...eu am venus si lilith tot in scorpion si de asemenea MC care e direct repsonsabil de porfesie tot in scorpion, profesii potrivite: chirurg, psiholog : P, ocultist, astrolog, detectiv etc! M-a uimit cand am vazut ce scria la mine in astrograma pe atunci eu nestiind nimic despre aceste lucruri!
Cauta cartea ca merita! -
Succes cu leul tau ... Bine ca ne pricepem noi sa ii deblocam!! Profesii? La fel si eu, pana sa vad lista nu pricepeam de ce plang la filme, nunti, botezuri, cumetrii, desene animate si profesional nu am nici o tresarire la sange, bombe, dezastre, mutilari ... Incredibil. Baiatul meu e Taur, sincer am stat cu genunchii stransi pana am trecut de 22 aprilie. A venit pe 26 aprilie, 2001, ora 10,10 dimineata. Nu-i nici o aluzie aici. Dar chiar as fi curioasa...
-
e taur cu asc in rac baietzelul tau deci va veti intelege bine unul pe altul la nivel emotional, prietenii vor avea un rol important in viata lui, marte in sagetator imi spune ca va fi foarte agil, priceput dar oscilant mai are si o luna in gemeni pe casa a 12 a care e posibil sa provoace unele probleme la nivelul sanatatii, relatia cu tatal lui mi se pare ca e una schimabtoare, oscilanta, nu parea prea stabila sau nu va fi la un moment dat...sunt f multe de spus...
-
Aqua, nu sunt prima care iti spune ca esti formidabila. Abia acum imi revin... Cu puiul meu am ceva cu totul special, exact la nivelul respectiv. Toamna trecuta a fost diagnosticat cu epilepsie, canta la pian de la 2 ani si jumatate, este EXTREM de abil, iar tatal lui nu l-a bagat in seama vreo 3 ani. Acum sunt bine, dar ma astept ca tatal lui se sa plictiseasca repede ... de el. Nu vreau sa insist, stiu ca esti foarte ocupata. Eu insami sunt la un moment de mare cumpana. Imi poti spune cum o pot gasi pe Mihaela Dicu. Stiu ca scrie la Avantaje, daca nu ma insel. Si nu vreau sa abuzez de tine ...
-
draga mea mie imi pare rau ca am dreptate
nu abuzezi stai linistita, da un search pe google si scrie mihaela dicu si vezi ca are site si scrie-i....
am sa iti spun ceva acum ce nu am mai spus niciodata...dar acum o fac chiar daca vor citi si alte eve...
de fiecare data cand fac astrograma unui taur am o sageata in inima...pentru ca au karma foarte grea, un destin greu de dus...nu toti...dar in genere nu au o viata usoara ori la nivel sentimental in vreun fel, ori la nivelul sanatatii (cel mai adesea), acea casa a 12 a predispune la epilepsie dar nu am indraznit sa spun...spun si eu numai ce pot...desi vad multe! in plus nu sunt astrolog profesionist si asta imi da putin echilibru in sensul ca nu trebuie sa specific tot ceea ce vad si oricum a fi astrolog e destul de dificil ca exista si la ei o deontologie profesionala, nici nu stii ce sa spui cand sa spui sa nu dezechilibrezi persoana respectiva! -
iti multumesc. nu ma dezechilibreaza, cred, nimic, dupa toate cele spuse. ei, si dupa 30 de ani, o sa predomine ascendentul in Rac ... mai rezolvam pe ici, pe colo. plus ca ma are pe mine. si apropo, tatal lui e tot Taur, nu au multe in comun, doar superficial, chestii "tehnice" as spune, nimic profund. Si eu care vroiam sa stiu daca am o sansa buna cu Capricornul meu ... uite unde am ajuns. Tot la baiatul meu... intotdeauna.
-
Cica Scorpion (ea)- Capricorn (el) e una din legaturile solide ale zodiacului. Capricornii barbati sint foarte greu de citit, introvertiti, mult mai introvertiti decit Scorpionii, de aia si impresia de raceala. In general sint cu prestanta, nu ma refer la aparenta fizica, cei care au ajuns la 35-40 emana siguranta si putere, dar in momentul cind au de a face cu sentimente, pasiune, totul de clatina sub picioarele lor, au tendinta sa se retraga. Pentru moment. Sexual, e combinatia perfecta, pasiunea scorpionilor se potriveste cu potenta Capricornilor, Capricornii barbati, sint dornici pina la virste inaintate. Daca ai rabdare, treci peste perioadele de raceala, peste testele lor (citeodata nici nu iti dai seama ca esti supusa la teste, deloc neintimplatoare, o sa ai parte de un partener pe termen lung, de casa, muncitor, dar cam introvertit... si egoist.