EA SAGETATOR SI EL GEMENI
-
1 0Buna fetelor.
As vrea sa aflu daca stie cineva dar nu din zodiace ci din experientza daca intre o ea sagetator si el un gemeni exista compatibilitate.Sunt curioasa,ca dupa cate vad si simt nu prea exista intre mine si prietenul meu.Va multumesc. -
Eu sunt gemeni si el e sagetator. Noi ne inteleg super bine, dar cred ca depinde mai mult de personalitatea omului decat de zodie. De exemplu el e singurul sagetator pe care il cunosc si care mi se pare normal la cap
Sagetatorii sunt cam zapaciti asa de felul lor, dar el e fooooarte cu capul pe umeri.
Si nici eu nu prea ma incadrez in zodia mea
Sunt cat se poate de stabila si stiu exact ce vreau. -
Buna fetele.Eu sunt sagetator.Pot sa va spun cum sunt ele.Sun femei visatoare,indragostite de natura, calatorii,iubesc foarte mult animalele.Aceste persoane sunt nascute cu legea,cinste si corectitudinea in bratze.Cel mai mare defect al lor este acela ca nu pot sa minta nici daca le plateste cineva sau le bate.Iubesc cu foarte mare pasiune si nu uita niciodata prima iubire.Sunt bune familiste,dar au un pict cam din fiecare.Sunt si ordonate dar si dezordonate.Au slabiciuni la insistentzele copiilor sai ceea ce face sa para ca sunt fiinte slabe,adica cedeaza ushor,dar nu ar fii bine niciodata sa dezamagesti un sagetatot fie ca e femeie sau barbat.Calitatea cea mai mare ar fii aceea ca niciodata nu-si inseala sotul sau sotia.Nu este de acord cu termenul in sine vorbind "amant".Refuza cu incapatzanare sa-si inshele unica iubire.
Acum sper ca si masculii sagetatori sa fie aidoma.
Despre gemeni stiu doar atat ca sunt foarte zapaciti,jucausi ca o maimutzica,de ti se pare ca nimic nu-l poate face sa fie si serios.In realitate are foarte mult noroc si un suflet extraordinar.Invata usor orice si este mereu in cautare de nou.Pare a fii un tip instabil,dar nu-si inseala partenera.Fiul meu este geaman.Foarte multe se aseamana.Cam atat.
Va pup -
Pai si al meu e gemeni/taur .Adica e la granita : pe 21 mai.
Cum e el? Incapatanat, dar ceea ce poate sa fie caracterizat drept "baiat bun" (mai ales de catre doamnele mai in varsta, care sunt inevitabil moarte dupa el). Politicos, poate chiar exagerat de politicos, ajuta pe oricine aproape neconditionat, munceste pana la epuizare, cateodata prea detasat de problemele noastre si prea preocupat de ale altora. Printre atatea preocupari va dati seama ca abia mai rasufla si eu sufar de o lipsa de atentie acuta, da imi trece si ma consolez cu diverse
AAa...si mai are si ffff multa rabdare : Adica el zice "da sa mai asteptam...1 an, 2...) pe cand eu fierb si ard daca nu e totul acum si aici
Cum ne intelegem? Pai nu stiu nici eu, da sunt momente minunate si alea sunt cand avem amandoi timp si momente mai tensionate cand eu ma supar si lui pare ca nu ii pasa..
Nu stiu daca e cea mai potrivita combinatie, da banuiesc ca poate functiona, din moment ce la noi au trecut 6 ani destul de buni
)