BigBoss e Peste
-
0 0Sefu' e Peste (hei, hei, fara aluzii la alte conotatii ale cuvintului "peste", da?
)
So: e suuuuper dificil, nu-i pot intra nicicum in voie, nimic din ceea ce fac nu e bine, sunt o incompetenta, o mediocra....
, pe scurt nu ma pot ridica la inaltimea asteptarilor Mariei Sale
.
Ce-i de facut? Cum sa-l iau? Se mai confrunta cineva cu o frustrare similara?
-
Si eu am avut un sef peste, tot asa, foooaaarte dificil. Niciodata nimic nu era bine, chiar atunci cand totul era perfect.Te insulta in orice moment(fara sa foloseasca cuvinte dure, ce-i drept) Si eu mi-am luat bocceluta si mi-am schimbat serviciul, tot fara nici un fel de regrete, ba dimpotriva...
-
Uf, ce vesti proaste imi dati! Sa inteleg ca nu e cine stie ce de facut, ramine doar sa-mi fac bagajele si sa plec?
Nu stiu ce sa mai cred, are toate "simptomele" pe care le-ati descris si voi, toata lumea ma apreciaza, numai El - a carui opinie chiar conteaza - nu zice nimic
Sau zice, dar acelea cred ca se numemesc critici, reprosuri etc.
Nu vreau sa plec din cauza lui, imi place ceea ce fac, e domeniul la care visez din liceu si nu vreau sa renunt. Uf, greu mai e!
Nu e nimeni care "coabiteaza" in conditii civilizate cu Seful Peste? -
Sub nici o forma nu-l lasa sa-ti afle punctele slabe. Nu reactiona la criticile lui. Sau daca o faci reactia sa fie pozitiva. In principiu nu trebuie sa fii previzibila in ceea ce-l priveste. Se sperie de oamenii cu initiativa si personalitate. Fricosi fiind sunt ingroziti de oamenii curajosi insa ii respecta. Mult noroc!
-
Fostul meu sef era in zodia peste,la inceput mi-a fost tare greu nu ne-am prea inteles,dar am rezistat si ce crezi..pana la urma m-a inteles de minune
Am lucrat intr-o mare fabrica de confectii unde erau aproape numai femei...si femeile pot fi al in poienita de rele,barfitoare si micinoase.Dar el m-a aparat intotdeauna,si cu ajutorul lui o duc acum asa de bine....
Sfatul meu e sa nu dai bir cu fugitii,ci asteapta pt ca pestii nu au incredere asa usor in cineva.
Trebuie multa munca ca un peste sa fie sigur ca se merita increderea si aprecierea lui!!!!!!(Eu sunt peste) -
De ce nu vorbesti direct cu el pe tema asta? Super sincera... Trebuie sa-ti fie clar din capul locului ca nu exista Peste rau la suflet sau neintelegator. Am cunoscut multi si dincolo de orice masca, cred ca sunt exagerat de cooperanti uneori.
Poate pur si simplu tu iti faci treaba bine, dar nu in felul in care vrea el. E seful tau, deci intreaba-l ce are sa-ti reproseze. Poate chiar exista ceva, fara sa aiba nici o legatura cu zodia lui. -
Sa stii, Beauty, ca ma gindeam si eu la solutia asta, ca una din ultimele variante. Daca nu ar fi Seful meu, cred ca ne-am intelege super-bine, l-as privi ca pe un tata, cred. Si daca nu e vorba de chestiuni de serviciu, comunicam foarte bine, e deschis si intelegator... Dar i se pun uneori niste pitici nenorociti pe creier ca nu pot cadea nicicum la pace cu el
-
Mda, pestii sunt mai critici, cu greu le intri in voie, dar cand le-ai castigat simpatia vei descoperi ca e o pers f intelegatoare! Numai ca probabil, fiind si sef, e f exigent si vrea ca toata lumea sa faca asa cum gandeste el...trebuie sa ai rabdare si sa nu porti nicio masca, sa fii sincera! Eu sunt tot peste si, de obicei, daca ii explic cuiva ceva, am pretentia sa inteleaga din prima, nu am rabdare sa ii explic de mai multe ori, defapt, nici nu ma pricep sa fac pe cineva sa inteleaga, cred! Eu iti doresc mult succes si incearca sa te faci cat mai placuta, chair daca el iti arata o fata mai "rece", cred ca sufletul lui nu e chiar asa!
-
Beatrice, ma mir ca spui ca discutia deschisa ar fi o ultima solutie. De ce nu prima? Care e problema ta? E vorba de o discutie civilizata si, din cate am invatat eu din experienta, este chiar o obligatie de serviciu, atunci cand consideri ca ai probleme cu sefii sau colegii. Numai asa poti lamuri totul in mod constructiv.
Dar cred ca bossul tau intuieste la tine aceasta atitudine ciudata, ascunsa, nu stiu cum exact... Nu cred ca esti timida, dar nici mie nu-mi plac oamenii care nu au in gusha ce au si-n capusha. Iar Pestii sunt primii care nu suporta chestia asta. -
Da, beauty_lover, asa sunt si eu. Nu suport fatarnicia! Prefer sa mi se spuna un adevar dur sau mai neplacut, decat, dacat sa am in fata mea pe cineva care nu poate dialoga deschis cu mine!
Bea_trice, nu trebuie sa te gandesti ca nu va fii niciodata bine, trebuie doar sa iti gasesti drumul spre inima lui, daca crezi ca asta e problema, daca nu, trebuie doar sa ii explici ca iti este greu sau cum vezi tu situatia! Cu siguranta veti ajunge la o solutie, te va intelege si te va ajuta, mai ales daca esti acolo de 3 ani! Tu ce zodie esti? -
Atitudine ascunsa, ciudata...? Nuuu, papusa! Eu nu sunt omul care sa te minta. EU sunt Rac, nu stiu sa mint
Diplomata, da, asta sunt si calitatea asta e si in "fisa postului", dar nu prefacuta. Nu ziceam ca sa ma bag pe sub pielea lui cu vreun gind necurat/nesincer, ziceam numa'in sensul ca tare as vrea sa stiu ce vrea de la mine ca sa-i pot da (profesionally speaking, desigur).