vise inspaimantatoare!!!
-
2 0Ma visez moarta imbracata in mireasa cu multa lume lg mine plangand dar nu le vad fata sunt toti negri de fapt nici nu-si ridica capul stau toti aplecati.Un alt vis:ma vad urmarita de cineva ce vrea sa imi faca rau sa ma prinda si eu tot alerg...intr-un final ma prinde,ma zbat incerc sa scap si visul se opreste.Mai sunt multe vise asemanatoare.In fiecare seara sau la un interval de 2 zile visez ceva rau...le-am povestit prietenilor,miau spus k nu e bine sa ma visez mireasa,si moarta pe desupra.Mi-au sugerat sa merg la o batrana sa vada dc nu cumva mi se face vreun "fel"ceva sa imi dea in carti.Dar mi se pare ceva absurd...Imi e si frica k nu poti sa stii ce iti mai leaga si ea pe acolo si dupa cu ce te trezesti pe cap.Ma impacientez degeaba?Sau imi poate da cineva o explicatie logica a acestor vise?
va multumesc!!! -
depinde prin ce ai trecut in ultima vreme. s-ar putea ca inconstientul tau sa se curete de gandurile negative sau starile anxioase de peste zi, pe care le ai, prin aceste vise.
incearca sa te linistesti si daca e vorba de o frica pe care o resimti ziua, inexplicabila, s-ar putea sa fii anxioasa. asa ca incearca sa te linistesti. tu singura stii ce anume a declansat aceste vise, nu? linistirea cred ca este cea mai buna solutie
. -
Eu nu am avut niciodata cosmaruri. Sau daca am avut nu-mi amintesc. De obicei visez ca zbor, ca sunt la mare - pe plaja ( desi mama zice ca apa inseamna griji), visez ca umblu pe strazi pe care nu le stiu in realitate dar in vis am mai fost acolo. Visez cateodata caini - la fel mama zice ca sunt dusmani - dar eu iubesc cainii si in vis nu ma sperie.