vise inspaimantatoare!!!

•  
    • 108 mesaje
    19 Iul 2006, 01:53
    2 0
    Ma visez moarta imbracata in mireasa cu multa lume lg mine plangand dar nu le vad fata sunt toti negri de fapt nici nu-si ridica capul stau toti aplecati.Un alt vis:ma vad urmarita de cineva ce vrea sa imi faca rau sa ma prinda si eu tot alerg...intr-un final ma prinde,ma zbat incerc sa scap si visul se opreste.Mai sunt multe vise asemanatoare.In fiecare seara sau la un interval de 2 zile visez ceva rau...le-am povestit prietenilor,miau spus k nu e bine sa ma visez mireasa,si moarta pe desupra.Mi-au sugerat sa merg la o batrana sa vada dc nu cumva mi se face vreun "fel"ceva sa imi dea in carti.Dar mi se pare ceva absurd...Imi e si frica k nu poti sa stii ce iti mai leaga si ea pe acolo si dupa cu ce te trezesti pe cap.Ma impacientez degeaba?Sau imi poate da cineva o explicatie logica a acestor vise?
    va multumesc!!!
  •  
    • 2009 mesaje
    19 Iul 2006, 08:36
    0 0
    Corina, nu te speria, visele sunt subconstientul nostru, sunt gandurile noastre, trairile noastre. Intra pe www.acvaria.ro, si ai sa gasesti un material interesant despre vise.
    Bunica mea spunea ca atragi raul gandind negativ, deci fruntea sus.
  •  
    • 3548 mesaje
    19 Iul 2006, 11:22
    0 0
    depinde prin ce ai trecut in ultima vreme. s-ar putea ca inconstientul tau sa se curete de gandurile negative sau starile anxioase de peste zi, pe care le ai, prin aceste vise.

incearca sa te linistesti si daca e vorba de o frica pe care o resimti ziua, inexplicabila, s-ar putea sa fii anxioasa. asa ca incearca sa te linistesti. tu singura stii ce anume a declansat aceste vise, nu? linistirea cred ca este cea mai buna solutie .
  •  
    • 10816 mesaje
    19 Iul 2006, 16:55
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 481 mesaje
    20 Iul 2006, 07:56
    0 0
    da, si eu iti recomand sa te rogi inainte de culcare
  •  
    • 2292 mesaje
    20 Iul 2006, 11:43
    0 0
    Daca tot este deschis acest topic vreau sa va intreb daca shtiti: ce inseamna cand visezi noroi...mult noroi si de asemenea cand visezi ca-ti sangereaza ochii?
  •  
    • 229 mesaje
    20 Iul 2006, 19:10
    0 0
    Noroi - necazuri. Dar ochii sangerand - Dumnezeule - te uiti la filme de groaza?
  •  
    • 229 mesaje
    20 Iul 2006, 19:14
    0 2
    Eu nu am avut niciodata cosmaruri. Sau daca am avut nu-mi amintesc. De obicei visez ca zbor, ca sunt la mare - pe plaja ( desi mama zice ca apa inseamna griji), visez ca umblu pe strazi pe care nu le stiu in realitate dar in vis am mai fost acolo. Visez cateodata caini - la fel mama zice ca sunt dusmani - dar eu iubesc cainii si in vis nu ma sperie.