TELEPATIE
-
0 0Vi s-a intamplat sa va ganditi la ceva si sa constatati ca persoana de langa voi vorbeste in urmatorul moment de acelasi lucru?
-
faza misto: ieseam de la facultate si mergeam pe o straduta. Deodata imi veni un gand in minte ca un fulger "cineva din spate o sa ma atinga pe umarul drept si o sa ma intrebe cat e ora".
La care am zis in minte imposibil...si mirandu-ma ce am putut debita. La scurt timp simt o mana pe umar faza la care m-am speriat de moarte si m-am intors brusc. Mie imi e frica de duhuri, spirite etc...
Era o fata si saraca si-a cerut scuze nici nu mai vroia sa zica ceva. Eu curioasa am intrebat-o ce vroia de fapt sa vad zice sau nu de ceas si desigur a intrebat de ora. Eram asa mirata/shocata incat i-am aratat mana cu totul sa vada ea ca eu nu mai descifram bine ora. E adevarat ca eram cu mintea f detasata sau raspandita nu stiu cum sa zic sau relaxata ca eram dupa examene grele si mintea mea isi revenea din stres si se relaxa. -
alta faza: nu mai venea taica-miu acasa si era frig zapada si se intunecase bine. Eu m-am dus la geam si ma uitam in directia din care trebuia sa vina si am vazut in minte dupa ce m-am intrebat cu ochii inchisi imaginandu-mi singura figura lui si intreband ce o fi cu el...si il vad mergand pe strada si avand o plasa in mana stanga si o palarie pe cap. Dupa cam 20 min intra in casa si zise ca s-a defectat autobuzul si a venit pe jos si avea o punga cu o paine in mana aia si intr-adevar o palarie pe cap -cand plecase eu nu eram acasa si nu aveam de unde sa stiu cum s-a imbracat.
Au mai fost faze dar nu vreau sa va plictisesc, poate mai spun si altii. Oricum telepatia asta e ceva foarte normal, se intampla frecvent la toata lumea numai ca unii nu ii dau destula importanta. -
eu nu stiu care este legatura intre intuitie si telepatie,insa uneori me sperie faptul ca inuiesc lucrurile.
De exemplu,la camionatul mondial de fotbal,acum 2 sapt,am preconizat scorurile de la ultimele 4 meciuri.Nu mi-a venit sa cred,toti prietenii mei au ramas uimiti.
Avand in vedere ca nu am nici o treba cu fotbalul,chiar nu ma pricep,spuneam de exemplu "2-0 pt italia" si exact cu atat se termina meciul.
Daca ma trezeam mai repede puteam merge la pariuri
Acesta a fost un exemplu,as avea fff multe de acest gan
Sunt sagetator si am citit ca zodia este destul de "intuitiva",dac apot spune asa