zodia Pesti
-
0 0Cu ce zodie credeti ca se potriveste Pestii cel mai bine?
Am citit multe horoscoape si in general cam toate spun altceva.
Stie cineva cum este zodia Pestilor (femeile)?
Si eu si sora mea suntem in zodia pesti si as spune ca ne cam asemanam;Sau sa fie numai imaginatie?Pt.ca daca de ex daca ea spune ca o doare capul,imediat am si eu dureri de cap. -
Eu sunt pesti si am sora fecioara. Nu ne intelegem prea bine, dar am si alte cu cunostinte fecioara cu care m ainteleg nemaipomenit. Prietenul meu e sagetator si nici cu el nu ma inteleg prea bine, dar eu zic ca depinde si de alti factori, nu numai de zodie. In ceea ce priveste durerea ce o simti cand pe sora ta o doare capul, incearca sa analizezi mai bine toate situatiile de genul asta si cu alte persoane, sa vezi daca nu cumva, cand pe cineva il doare, de ex. mana, sa te doara si pe tine. Mie asta mi se intampla cam tot timpul, adica sa aud pe cineva ca il doare ceva si sa mi se transmita si mie sau sa aud ca a patit cineva ceva si eu sa simt unde il doare...chair si la distanta. Eu zic ca noi pestii avem trairile mai "altfel" decat celelalte zodii, dar am intalnit si pesti f reci....sau total diferiti de mine.
-
Eu sunt o persoana linistita,nu-mi place zarva prea mare sau prea multa,suparacioasa as putea spune.Uneori imi trece repede dar uneori ma tine ani de zile.
Nu pot sa mint.Chiar si o minciunica mica,mica ma face ca racul
Inca ceva cu ce nu ma laud:Viata mea e intotdeauna influentata de altii.Adica,nu ma pot abtine sa nu ma gandesc "oare ce zice aia de...,"Cu cine am vb de probl asta zice ca EU poate gandesc asa de altii,adica "ui la aia...",dar nu-i asa.Dimpotriva,eu nu rad de nimeni
Inca ceva,nu-mi place sa se profite de mine egal pe ce motiv;pe oamenii care fac asta ii scot urgent din viata mea.Unii chiar ar spune ca sunt zgarcita!!! -
Interesanta descrierea ta, f asemanatoare cu mine, numai ca pe pe mine supararea nu ma tine ani intregi, dar, intr-adevar ma supar f repede si spun cuvinte urate atunci. Imi poate trece si in cateva minute, dar de obicei, cand ma supara cineva, astept sa isi ceara scuze sau macar sa isi recunoasca greseala, ca sa il pot ierta. Nici eu nu suport minciuna, nici macar una mica...si nici eu nu pot minti sau ascunde ceva...Am mai incercat eu, dar nu imi iese...nu pot minti, prefer sa spun adevarul, chiar daca e mai dureros si astept in schimb tot adevar, cat de dur ar fi! Tu cu ce zodii te intelegi mai bine?
-
Da, si eu ma gandesc ce zic altii de mine, uneori chiar cred ca las o impresie p.roasta tuturor despre mine...dar incerc sa trec peste. Si stiu ca se spun multe despre mine, stiu ca ma comenteaza lumea, dar incerc sa nu dau importanta vorbelor rele si sa fac ce ma taie pe mine capul sau dupa ce ma sfatuiesc cu cineva de incredere. Sotul tau ce zodie este?