Cum scapi de un capricorn?
-
1 0Capricorn, f orgolios, ii sare tandara rapid. Cum sa il iau sa scap de el? Mai ales ca nici eu nu sunt o maestra a diplomatiei.
Mentionez ca eu sunt sagetatoare. -
Daca vrei sa scapi, ce mai conteaza cum o faci, atat timp cat esti sincera cu el si ii spui ceea ce te deranjeaza? Daca vrei sa il tii, e o alta poveste. Vorbesti de un barbat capricorn si nu as putea sa iti dau sfaturi. Eu sunt capricorn si recunosc ca sunt extrem de orgolioasa. Dar nu imi sare tandara din orice, ci numai dintr-un motiv foarte intemeiat. Si sunt fidela si diplomata atunci cand iubesc. Si sunt dispusa sa iert atunci cand stiu ca persoana care m-a deranjat nu a facut-o intentionat.
-
Stiu Carrie
Uneori tot ce este disconfort pur si simplu te innebuneste. O relatie linistita, indiferent de zodii, tine de capacitatea de comunicare. Trebuie sa faci totul in privinta comunicarii daca iubesti cu adevarat. Ia-l si destinde-l. O iesire simpla in natura sau undeva unde stii tu ca ii face placere si discuta calm, expune-i dorintele tale, fara sa il obosesti. Cate putin. Ia incearca! Succes! -
Carrie, mincinoasa mica ce esti, tocmai ziceai ca nu esti cu nimeni!! Stiam eu ca minti, dar deeh, asa esti tu, te ascunzi dupa plop.. dar nu-i frumos..
..noroc ca am al 6-lea simt.. si stiu ca esti fata deosebita, de aia ti-am raspuns..
Daca vrei sa scapi de un Capricorn, asa cum sint eu, intreaba-ma pe mine..
Sfatul meu este sa citesti pe net ce scrie la zodiac, eu ma regasesc acolo in peste 90% din zodie.. si apoi sa vezi si ce ascendent are.. pt ca dupa 33 de ani, se spune ca predomina ascendentul, dar baza ramine zodia.. in anumite trasaturi.. sper ca alea bune.. as zic eu la mine!!

Si de acolo ai sa gasesti ce ii place si ce nu, ce il sensibilizeaza si ce il enerveaza si gasesti si tu compatibilitatile dintre voi doi.. si la final, scoate la imprimanta totul despre zodia ta, da-i sa citeasca in week-end acasa la el si apoi, de saptamina viitoare, baga-l in teste.. cu punctaj.. pina stie totul de nota 10 despre tine.. si reciproc, va face si el cu tine.. si sigur apoi o sa va mearga numai intr-o iubire din aia ca-n filme..

Sa auzim de bine, multa iubire, rabdare si intelegere va doresc!
-
Si un sfat prietenesc, Carrie: invata sa nu fii directa si sa-i spui lucrurile ca pe un repros, sa il certi sau sa fii mereu critica.. asta scoate din sarite orice Capricorn.. nu e vorba de orgoliu, cit e vorba ca nu accepta reprosurile continue si directe.. sint foarte sensibili si au nevoie de un anumit mod de abordare mai delicata si calma.. ca tot spuneai tu ca asta vrei.. Ia-o cu diplomatia, cu rugamintile, cu sugestiile, cu vorba blinda si duioasa.. fa-i surprize si incearca sa-l faci sa isi doreasca el anumite lucruri pe care ti le doresti tu.. si incita-l mereu.. asta va da bine in orice situatie si il va face constient de atractia pe care o ai asupra lui, de dragostea care i-o porti si puterea ta de seductie.. sper ca nu si de aia de manipulare!

Te pup si iti doresc numai bine si sper sa aud ca totul merge struna!!
-
Carrie frumoaso!
(muah!)
Eu sunt capricoarna si stiu ca m-ar pune pe fuga cineva care ma sufoca!
Fii gramada pe el, adu-i papucii la pat si ai grija sa ii si lustruiesti inainte sa-i pui tot tu in picioare, impatureste-i frumos ziarul langa cafea dimineata..si cand il vrea, despatureste-i-l cu un zambet laaarg si inceeet (ca sa fii sigura ca il scoate din minti) ...suna-l de o mie de ori pe zi ca sa-i spui ca il iubesti si ca esti sclava lui forever .. si cred ca o sa reusesti asa
Inca ceva: cand are nevoie de un umar pe care sa planga, fii ocupata! Foarte ocupata!
Te pupi! -
Eu am scapat de un capricorn, spunandu-i in fata! El a gresit mult, a fost iertat de tot atatea ori...insa am avut grija sa-i spun tot timpul cand gresea ca nu voi suporta la nesfarsit...si asa a fost! A fost socat, disperat, a plans dupa mine, m-a rugat, m-a implorat, apoi s-a resemnat...inca mai ma gandesc la el (urma sa ne si casatorim), insa acum am o relatie perfecta cu altcineva, am toate motivele sa fiu fericita din nou...