barbatul varsator?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
18 Mar 2003, 08:150 0Ma intereseaza tot ce se stie despre barbatul varsator.
Eu sunt gemeni, iar sotul meu este varsator.
stiu ca este o zodie mai dificila.Cum ne putem tolera unul la altul ciudatenile? -
8 Iul 2003, 16:27Eu cunosc mai multi varsatori, rude, prieteni si viitorul meu sot.Vreau insa sa-ti spun ca mai conteaza si ascendentul.O sa-ti spun cate ceva despre barbatii varsator.In primul rand, sunt foarte libertini, nu prea suporta constrangerile,daca esti geloasa ai grija, nu sunt prea romantici si nu prea fac declaratii, dar si cand le fac...,sunt extrem de ambitiosi,au un altruism care depaseste orice imaginatie (sunt in stare sa-si ajute prietenii,chiar daca asta implica sa-si faca lor rau),sunt usor influentabili si cateodata trebuie sa-i mai aduci cu picioarele pe pamant(dar fara reprosuri).Cam asta imi vine acum in minte.Sa fiti fericiti!
-
8 Iul 2003, 16:30A, si inca ceva, cunosc cateva cupluri ea-gemeni, el-varsator, printre care si nasii mei, care sunt de multi ani impreuna si se inteleg excelent.
-
7 Iun 2004, 10:51despre varsatori eu stiu ca sunt putin cam aerieni, ca sunt super-inteligenti si cam libertini, cum spunea cineva inaintea mea...dar cred ca te poti intelege cu ei daca si ei vor...succes!!!
-
7 Iun 2004, 22:06barbatul varsator?mmm...eu as zice ca ei isi de\oresc mai mult decat merta sau mai bine zis ac au pretentii neintemeiate.INTELIGENTI..dar dc nu-si cultiva inteligenta degeaba o tin numai pt ei in cutiuta lor craniana.SENSIBILI dar tot pt ei isi tin sensibiliattea.deci:nu se exteriorizeaza ..ceea ce zic eu,are mare importanta intr-o relatie.mult mult UMOR.(asta se datoreaza si inteligentei)..mai sunt....dar important este ascendentul si mai ales in ce zodie se afla luna cand s-a nascut.aceste 2 lucruri sunt f importante
Înapoi la: Forum » Astrologie