barbatul varsator?
-
0 0Ma intereseaza tot ce se stie despre barbatul varsator.
Eu sunt gemeni, iar sotul meu este varsator.
stiu ca este o zodie mai dificila.Cum ne putem tolera unul la altul ciudatenile? -
lasand de la tine mereu!!!!!!!eu sunt rac iar sotul meu varsator,inainte de casatorie am iesit impreuna 5 ani din care ultimii 3 am locuit impreuna.....poate fi un adevarat calvar barbatul varsator!!!!sfatul meu ar fi ori ca lasi de la tine si te schimbi tu ca relatia voastra sa mearga sau o iei pe drumul tau....eu am ales sa raman si imi pare super rau..am doar 22 ani si deja regret alegerea mea...daca decizi sa ramai va fi bine doar daca te vei schimba tu!!!!sa nu uiti asta...iti doresc succes oricare ar fi alegerea ta.
-
daca te iubeste cu adevarat barbatul varsator poate fi foarte galant! nu trebuie sa lasi sa intervina monotonia in relatia voastra si trebuie tot timpul sa ai grija de tine si sa fi in pas cu moda, varsatorul apreciaza asta la o femeie. ai grija insa ca este foarte fustangiu, asa ii este zodia. oricum, avand in vedere ca in orice relatie trebuie sa lasi de la tine....indiferent de ce zodie sunt partenerii, iti recomand si eu asta. Bafta!
-
Ma bucur ca am gasit pe cineva la fel ca noi, combinatia gemeni-varsator. Suntem casatoriti de 4 ani, ne iubim f. mult dar ma omoara cu gelozia lui, cu totul ca nu i-am dat niciodata motive.
La fel are momente cand el este cel mai destept, cel mai tare, si in general celor din jurul lui nu le convine. Doar fiecare are mandria lui. Nu este asa? -
Ma bucur ca am gasit pe cineva la fel ca noi, combinatia gemeni-varsator. Suntem casatoriti de 4 ani, ne iubim f. mult dar ma omoara cu gelozia lui, cu totul ca nu i-am dat niciodata motive.
La fel are momente cand el este cel mai destept, cel mai tare, si in general celor din jurul lui nu le convine. Doar fiecare are mandria lui. Nu este asa?