Destinul influentat de astre sau de noi?

•  
    • 562 mesaje
    9 Iul 2006, 18:04
    0 0
    Ce parere aveti despre destin este el horarat de astre la nastere sau il putem noi redirectiona. Credeti in puterea destinului ?
  •  
    • 480 mesaje
    9 Iul 2006, 19:07
    0 0
    "Astrele predispun, omul dispune"
  •  
    • 1037 mesaje
    9 Iul 2006, 20:41
    0 0
    astrele ne spun cat suntem de buni si cat suntem de rai..iar noi alegem..
  •  
    • 51 mesaje
    9 Iul 2006, 22:35
    0 0
    Eu cred ca in oarecare masura astrele influenteaza omul... dar sti ce cred eu ca este mai infuentabila????

<<< EDUCATIA-cei 7 ani de acasa- comportamentul si constiinta >>>
  •  
    • 562 mesaje
    12 Iul 2006, 20:14
    0 0
    isa_belle , in doua cuvinte ai spus tot, foarte interesant!
  •  
    • 1450 mesaje
    12 Iul 2006, 20:57
    0 0
    pariez pe destin!
  •  
    • 217 mesaje
    13 Iul 2006, 03:03
    0 0
    Hmmmm, e cam ciudat totusi...
    Sunt unii oameni care se zbat o viata intreaga sa reuseasca si sunt altii care reusesc "din greseala".

E greu de spus, dar cred ca destinul influenteaza cam 80% soarta oamenilor.

Restul 20%... o mai facem si noi...asa ca sa avem iluzia puterii...
  •  
    • 4487 mesaje
    13 Iul 2006, 11:13
    0 0
    si astrele, si noi.
  •  
    • 480 mesaje
    13 Iul 2006, 15:10
    0 0
    ely07, am pus acea propozitie intre ghilimele, nu imi apartine ideea. Din pacate nici nu imi amintesc numele celui pe care l-am citat
  •  
    • 427 mesaje
    13 Iul 2006, 15:13
    0 0
    eu cred foarte mult in destin...

sunt prea multe coincidente in viata asta si nu le putem considera pur intimplatoare...
  •  
    • 60 mesaje
    13 Iul 2006, 15:17
    0 0
    O fi adevarat ca daca afli dinainte ce se va intampla prin diferite metode, tarot harti astrale chestii( nu ma pricep) iti fuge soarta si ti se schimba destinul?
  •  
    • 8 mesaje
    13 Iul 2006, 15:45
    0 0
    eu una nu prea cred
  •  
    • 3526 mesaje
    13 Iul 2006, 15:48
    0 0
    Uh, nu cred ca ma influenteaza vreun astru, plus ca aseara era o emisiune pe discovery-science in care se demonstra cat de falsa e teoria cu crezutu' in astre. Imi pare rau ca de oboseala am adormit, asa ca prea multe amanunte nu am de unde da.
  •  
    • 4487 mesaje
    13 Iul 2006, 15:56
    0 0
    nu are unde sa fuga. vrei, nu vrei, tot acolo unde trebuie ajungi. din pacate sau...fericire. depinde ce destin ai.
  •  
    • 562 mesaje
    14 Iul 2006, 20:17
    0 0
    dracga isa_belle nu stiu pe cine ai citat dar sunt pline de profunzime.
  •  
    • 480 mesaje
    15 Iul 2006, 17:32
    0 0
    pasarik_mik, destinul nu e fixat. E pur si simplu ceea ce ti se intampla in realitate.
  •  
    • 967 mesaje
    16 Iul 2006, 21:54
    0 0
    Dupa vasta mea experienta de viata... am ajuns la concluzia ca noi singuri ne decidem soarta prin alegerile pe care le facem pe parcursul vieti: ca alegem o anumita scoala,sot sau prieteni.
    De multe ori imi mai zic :"Asa vrea Dumnezeu",cind vad ca totul imi este impotriva si nu pot infaptui un anumit lucru.De 2 saptamini umblu dupa o aprobare si nu o obtin de la nimeni ,desi acu citiva ani nu am avut nici o problema in obtinerea ei.
    Poate Dumnezeu vrea sa imi acorde a doaua sansa (sa termin facultatea).Eu am umblat la preoti sa mi se dea binecuvintare pt a ma inscrie la fac in an 1 (si nu am obtinut nimic),desi eu pot sa ma reinscriu in anul 3 si sa termin facultatea,acesta fiind ultimul an cind pot sa ma reinscriu...
    Nu stiu ce sa zic...
  •  
    • 150 mesaje
    17 Iul 2006, 00:07
    0 0
    fiecare pers are o astrograma care ii da posibilitate de manevra intre zodiile si aspectele planetare bune sau rele din acea astrograma. La toti am obs ca daca au prea multe aspecte de anumit tip au in astro lor si ceva care contracareaza sau echilibreaza deci fiecare se poate echilibra singur ca are resurse in astro proprie si alege din astrograma aspectele pe care le vrea, dar NU IN AFARA EI.
    Si destinul depinde de caracter, ce suntem aia atragem. Nu e nimic intamplator si avem si libertatea de a jongla cu caracterul nostru deci si cu destinul dar in cadrul astrogramei personale eventual tranzite si progresii de moment dar astro natala nu se schimba. Toate ac tranzite se raporteaza la ea. Planetele ne influenteaza prin radiatiiler pe care le emit, cem mai puternic se simt soarele luna si asc si orice planeta in conjunctie stransa cu ele devine puternica in astro natala. Individul la nastere e cel mai receptiv si in mom ala absoarbe tot din jur in spacial radiatiile planetare ca sa vedeti ca totul e organizat nu e un haos cum credea un haios care era limitat la cap si spunea ca totul e aleator si nu exista viata dupa moarte.
  •  
    • 150 mesaje
    17 Iul 2006, 00:10
    0 0
    iar ref la educatie: e buna pt toate zodiile daca e aplicata cum trebuie. Stiu o tipa pe care o forta tatal ei sa invete sa cante la un instrument muzical si nu avea talent si pt ca a fortat-o i-a nenorocit cariera. Ea nu era buna la vioara ii venea sa o sparga, avea talent la calcule economice fiind in z feciaora. Poate daca era balanta sau taur sa fi mers cu vioara. Ta-su era in taur si era bun la vioara si pian. Desigur si capos ca taurii au idei fixe...