UN BARBAT LEU...V-AR INTERESA?

•  
    • 13 mesaje
    8 Iul 2006, 12:11
    0 0
    Sunt atrasa de un leut care stie sa se ascunda...ma intreb voi ati gasit leacul destainuirii lui?Tare greu vorbeste despre el..despre trecut...sau cine stie poate ca refuza multe lucruri...voi ce spuneti?
  •  
    • 51 mesaje
    8 Iul 2006, 15:28
    0 0
    Eu una nu m`as incurca.... Sunt singurii barbati care te fac sa te simti sooper si iubita langa ei, dar defapt ei te vad ca pe o "proasta" (scuze de expresie). Ar trebui sa fii prea naiva.... Mai ales in perioada asta,..... Nu mai stiu unde am auzit sau citit asta, dar crede-ma ca stiu cum sunt leii, asa ca te sfatuiesc sa nu te avanti prea tare.
  •  
    • 51 mesaje
    8 Iul 2006, 15:34
    0 0
    Adica mai exact... nu exista leac....inceraca sa`si ascunda trecutul si tot ce ar putea sa te alunge de langa el... vei descoperii mai tarziu si trecutul (chiar daca poate nu ai vrea) dar si alte "secrete" care s`ar putea sa te raneasca...
    Bafta!
  •  
    • 60 mesaje
    8 Iul 2006, 16:03
    0 0
    Sunt cei mai exagerati barbati pe care i-am intalnit vreodata, bebita!Se cred mari "actori", pe mari scene cand ,de fapt...nu au absolut nimic iesit din comun.Si pe deasupra mai sunt si niste mincinosi notorii, laudarosi,gelosi,destul de agresivi sexual si nu numai..
    Sfatul meu :tine-te mai degraba la distanta de un astfel de exemplar...
  •  
    • 13 mesaje
    8 Iul 2006, 18:23
    0 0
    Multumesc fetelor...dar e un pic sensibil...cat despre trecut nu a fost prea placut...a suferit la plecarea tatalui si acum refuza sa vb despre el.L-am cunoscut prima data la gradinita....iar apoi la liceu a picat cu mine in clasa ca sa spun asa...nu a fost nimic intre noi pana cand am ajuns la facultate...asa a inceput totul...
  •  
    • 13 mesaje
    8 Iul 2006, 18:28
    0 0
    Cei drept asa-i ma face sa ma cred iubita si ma simt bien cu el nu numai in pat...nu am incercat sa-l departez de prieteni pentru ca acestia sunt comuni...insa ma deranjeaza faptul ca stiu ca odata a iubit o fata despre care nu am mai discutat de un an...si mi-e greu sa cred ca nu stie nimic despre ea.Nu am curaj sa-l intreb poate si pentru faptul ca am mai patit astfel de cazuri..cand fostul era cu alta mai bine de un an si eu nu stiam.
  •  
    • 3158 mesaje
    8 Iul 2006, 19:03
    0 0
    nu te incurca cu un leu nu sunt oameni adevarati,au multe parti intunecate
  •  
    • 71 mesaje
    9 Iul 2006, 11:57
    0 0
    eu am fost impreuna cu un leu 2 ani jumate...am suferit enorm din cauza lui..desi nu suporta sa stea fara mine totusi ma insela...ma mintea si pot spune ca am fost tare dezamagita din cauza lui..si pe deasupra sunt si f violenti...pup
  •  
    • 89 mesaje
    9 Iul 2006, 12:00
    0 0
    nici mie nu prea imi plac leii: sunt autoritari, violenti, ca si celelalte zodii de foc se cred buricul pamantului si cand colo nu e mare lucru de capul lor. in schimb, stiu sa aiba grija de o femeie si, cand vor, stiu sa o faca sa se simta ca o regina.
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Iul 2006, 12:06
    0 0
    Daca m-ar interesa un barbat Leu???
    DA !!! FIERT BINE, SA SE DESPRINDA USOR CARNEA DE PE OASE !!!
  •  
    • 51 mesaje
    9 Iul 2006, 22:41
    0 0
    beauty_lover... nu pot spune decat : si sunt de acord cu tine
  •  
    • 1097 mesaje
    10 Iul 2006, 16:28
    0 0
    Vrei sa-ti vorbeasca de trecutul lor??? Al meu nu e in stare sa vb de prezent...are probleme la munca ...fierbe in el. Scot vorbele de la el cu clestele, il iau cu chestii psihologiece sa inteleaga nataraul ca nu ii face bine sa se inchida in el, dar cu toata dragostea care i-o port, uneori (deseori) imi vine sa ii crap capul.
    Sunt o zodie taaaaaaaaare dificila.Daca stiam ca e asa de la bun inceput nici nu cred ca ma mai aventuram intr-o relatie cu un leu.
    Acum ca m-am prins....dracu s ail ia. Oi vedea eu unde ajung, desi un viitor cu el ma cam sperie.
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Iul 2006, 16:43
    1 0
    Pe langa toate celelalte, inchiderea in ei e o mare calitate! Pai sa va enumere fata - din experianta directa - niste calitati de Leu (daca e vreunul diferit, e doar exceptia care confirma regula): afemeiat, vanitos, cinic, nedrept (regulile care se aplica la altii nu se aplica si la el, deci vei auzi deseori, la intreabrea raspunsul ), rasfatat, neintzarcat, lenes, complexat si agresiv, ba violent de-a binelea, zgarie-branza, fitzos, antipatic, (autdistructiv, egocentric, sadic, fara autocontrol... Dar la inceput parea omul perfect.
    Pare ca eu l-am gasit pe cel mai nenorocit, nu? Ei bine, am ami auzit de astea si la altii...
  •  
    • 13679 mesaje
    10 Iul 2006, 17:59
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Iul 2006, 18:06
    0 0
    Poate al tau e un Leu corcit si cu altceva... Intelegi, vreau sa spun ca poate are o configuratie de planete in zodiac, care fac din el acea exceptie...
  •  
    • 427 mesaje
    10 Iul 2006, 19:14
    0 0
    daca ma intereseaza un barbat leu?

se organizeaza licitatie, cumva?
  •  
    • 3158 mesaje
    10 Iul 2006, 19:44
    0 0
    nu poti avea incredere niciodata intr-un leu...
  •  
    • 3198 mesaje
    11 Iul 2006, 08:39
    0 0
    Si nici o grija: nici el nu are incredere in nimeni!
  •  
    • 469 mesaje
    11 Iul 2006, 09:50
    0 0
    Nu!
    "prietenii stiu de ce"
  •  
    • 967 mesaje
    11 Iul 2006, 11:24
    0 0
    Nu inteleg de ce doresti sa iti mai vorbeasca de fosta iubita! La inceput normal ca iti zice de fostele relatii,dar chiar m-ar supara sa mai aminteasca de ea acum dupa un an.Atunci te-ai gindi"I-AR PLACE SA FIE DIN NOU CU EA?"
    Am avut si eu un leu 2 sau 3 luni.Ne vedeam rar ,dar mai bine asa.Era increzut,laudaros,ii placea sa se faca placut tuturor fetelor,sa le piste,sa le curteze,zgircit....Nu mi-a placut deloc.