UN BARBAT LEU...V-AR INTERESA?
-
0 0Sunt atrasa de un leut care stie sa se ascunda...ma intreb voi ati gasit leacul destainuirii lui?Tare greu vorbeste despre el..despre trecut...sau cine stie poate ca refuza multe lucruri...voi ce spuneti?
-
Eu una nu m`as incurca.... Sunt singurii barbati care te fac sa te simti sooper si iubita langa ei, dar defapt ei te vad ca pe o "proasta" (scuze de expresie). Ar trebui sa fii prea naiva.... Mai ales in perioada asta,..... Nu mai stiu unde am auzit sau citit asta, dar crede-ma ca stiu cum sunt leii, asa ca te sfatuiesc sa nu te avanti prea tare.
-
Sunt cei mai exagerati barbati pe care i-am intalnit vreodata, bebita!Se cred mari "actori", pe mari scene cand ,de fapt...nu au absolut nimic iesit din comun.
Si pe deasupra mai sunt si niste mincinosi notorii, laudarosi,gelosi,destul de agresivi sexual si nu numai..
Sfatul meu :tine-te mai degraba la distanta de un astfel de exemplar...
-
Multumesc fetelor...dar e un pic sensibil...cat despre trecut nu a fost prea placut...a suferit la plecarea tatalui si acum refuza sa vb despre el.L-am cunoscut prima data la gradinita....iar apoi la liceu a picat cu mine in clasa ca sa spun asa...nu a fost nimic intre noi pana cand am ajuns la facultate...asa a inceput totul...
-
Cei drept asa-i ma face sa ma cred iubita si ma simt bien cu el nu numai in pat...nu am incercat sa-l departez de prieteni pentru ca acestia sunt comuni...insa ma deranjeaza faptul ca stiu ca odata a iubit o fata despre care nu am mai discutat de un an...si mi-e greu sa cred ca nu stie nimic despre ea.Nu am curaj sa-l intreb poate si pentru faptul ca am mai patit astfel de cazuri..cand fostul era cu alta mai bine de un an si eu nu stiam.
-
Vrei sa-ti vorbeasca de trecutul lor??? Al meu nu e in stare sa vb de prezent...are probleme la munca ...fierbe in el. Scot vorbele de la el cu clestele, il iau cu chestii psihologiece sa inteleaga nataraul ca nu ii face bine sa se inchida in el, dar cu toata dragostea care i-o port, uneori (deseori) imi vine sa ii crap capul.
Sunt o zodie taaaaaaaaare dificila.Daca stiam ca e asa de la bun inceput nici nu cred ca ma mai aventuram intr-o relatie cu un leu.
Acum ca m-am prins....dracu s ail ia. Oi vedea eu unde ajung, desi un viitor cu el ma cam sperie. -
Pe langa toate celelalte, inchiderea in ei e o mare calitate! Pai sa va enumere fata - din experianta directa - niste calitati de Leu (daca e vreunul diferit, e doar exceptia care confirma regula): afemeiat, vanitos, cinic, nedrept (regulile care se aplica la altii nu se aplica si la el, deci vei auzi deseori, la intreabrea
raspunsul ), rasfatat, neintzarcat, lenes, complexat si agresiv, ba violent de-a binelea, zgarie-branza, fitzos, antipatic, (aut
distructiv, egocentric, sadic, fara autocontrol... Dar la inceput parea omul perfect.
Pare ca eu l-am gasit pe cel mai nenorocit, nu? Ei bine, am ami auzit de astea si la altii... -
Nu inteleg de ce doresti sa iti mai vorbeasca de fosta iubita! La inceput normal ca iti zice de fostele relatii,dar chiar m-ar supara sa mai aminteasca de ea acum dupa un an.Atunci te-ai gindi"I-AR PLACE SA FIE DIN NOU CU EA?"
Am avut si eu un leu 2 sau 3 luni.Ne vedeam rar ,dar mai bine asa.Era increzut,laudaros,ii placea sa se faca placut tuturor fetelor,sa le piste,sa le curteze,zgircit....Nu mi-a placut deloc.