bijou7 ai terminat sesiunea ?pleas
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
6 Iul 2006, 21:450 0Bijou sper ca ai terminat sesiunea cu bine !! Tare as fi avut nevoie de ajutorul tau !!! Am postat o intrebare in topicul de mai de mult "TAROT" te rog as vrea tare mult sa-mi dai, eventual sa-mi raspunzi pe privat sau pe mail-ul de pe yahoo !!!
Bafta multa !! Nu te-am mai vazut de loc pe eva !! -
8 Iul 2006, 16:13Pe privat nu am gasit nimic de la tine....doar o groaza de mail-uri "fantoma" cu virusi probabil..
O sa-ti trimit adr de pe yahoo.
Poate ai putin timp pt mine !!! -
12 Iul 2006, 10:52Se poate sa nu fi ajuns. Atunci lasa-mi u pe privat o adresa de mail/id de mess, ca sa putem tine legatura. Deja s-au adunat foarte multe cereri, si nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar nu voi avea niciodata timp sa citesc in tarot atator persoane...Si pe langa timp, imi trebuie si o stare de spirit pozitiva si asa mai departe. Plus ca facem totul virtual si fara sa e\ne cunoastem, si asta ingreuneaza oarecum interpretarea. Dar o scoatem noi pana la urma la capat.
-
12 Iul 2006, 23:10cera_neagu@yahoo.com ti-am scris si pe privat ,daca e iti spun pe adr ta sub care ma intereseaza. Astept rasp,msy mult
Înapoi la: Forum » Astrologie