o intrebare!!!

•  
    • 71 mesaje
    6 Iul 2006, 17:24
    0 0
    fetelor am cunoscut un baiat in balanta...eu sunt berbec cu ascendent in sagetator..exista vreo sansa???ce stiti despre acesti barbati???deocamdata e minunat...se poarta execelent cu mine..pup
  •  
    • 1195 mesaje
    6 Iul 2006, 20:26
    0 0
    Sunt misto .... la inceput. Eu n-am ajuns sa cunosc prea bine inca. Dar lumea zice ca sunt si efecte secundare. Parca nu vreau sa cred!
  •  
    • 165 mesaje
    7 Iul 2006, 16:01
    0 0
    Barbatii din Balanta sunt minunati! poti avea relatii pe termen lung cu ei, sunt foarte stabili si echilibrati, atunci cand tin cu adevarat la cineva sunt in stare sa faca orice ca sa nu se desparta de acea persoana. Tocmai de aceea, tind sa devina posesivi, gelosi sau sufocanti. Uneori iti pot ascunde diverse lucruri pentru a te proteja sau pentru a nu-si pata imaginea lor imaculata.
    Barbatul meu din Balanta pune familia mai presus de prieteni, dar nu este o fire izolata. Da-i un pic apa la moara...in orice domeniu...si se va topi tot!
  •  
    • 3548 mesaje
    7 Iul 2006, 17:50
    0 0
    e super; esti opusul lui. il completezi. esti un deliciu pt el, se linge pe buze cand se gandeste la puful de pe... blanita ta de berbecuta.
  •  
    • 71 mesaje
    7 Iul 2006, 19:47
    0 0
    fetelor mersi mult pt raspunsuri....el e genul de baiat pe care mi-l doresc..atent, respectuos, sufletist...offf mi-as dori tare sa-l fac sa se indragosteasca de mine...suntem impreuna de putin timp si imi e cam teama cu fostul a iesit cam urat.....pup astept sugestii despre aceste balante...