Sunt Leoaicele imposibile?

•  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 12:40
    0 1
    A intalnit careva vreo Leoaica cumsecade? Sa nu raspunda cele care sunt leoaice...
    Am cunoscut indeaproape mai multe, dar toate au dat dovada de egoism, egocentrism, amestec agresiv in treburile interne ale altora, nepasare fata de sentimentele celor din jur, lipsa de fair-play si de diplomatie si, in fine, parca un handicap afectiv total!
    Si maica-mea e in fruntea listei!
  •  
    • 330 mesaje
    5 Iul 2006, 12:52
    0 0
    cred ca esti subiectiva !

am intilnit si lei exceptionali si lei ciudati, asa ca partea cu zodiile e discutabila...
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 13:11
    0 1
    da, bunica mea e leu si e adorabila...super diplomata si ingaduitoare. E puternica, ca orice leu, dar intr-un mod subtil .
  •  
    • 1077 mesaje
    5 Iul 2006, 13:43
    0 0
    Da, am intalnit foarte multi lei si leoaice care m-au impresionat in mod placut. Daca iti sunt cu adevarat prieteni sau rude, poti sa ai incredere deplina in ei. E adevarat ca rag mult, pot fi neintelesi si atunci sunt agresivi, dar nu sunt mai egoisti decat alte zodii. Sunt materialisti, da. Dar cine nu e in ziua de azi?
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 13:57
    0 0
    hehehe, atunci de ce zici asta de tauritze ?
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 14:48
    0 1
    A, si mai am una mica la servici, pe care cica tre s-o onvat eu meserie... Mi-a scos peri albi! Vreau sa fiu amabila, sa nu para ca o dadacesc sau ca fac pe desteapta cu ea - deja am invatat-o multe lucruri pe care trebuia deja sa le stie, de baza - dar ea e obraznica, daca o contrazic cu ceva tipa sa auda sefii... Acum ca sunt sefii plecati in vacanta mi s-a urcat in cap, face greseli si nu le face pe barba ei ca de, e ucenica... Ce sa fac, sa dau drumul la scandal? Tot eu pic prost. Am vorbit serios cu ea, dar a zis ca stie cand are dreptate si nu suporta sa fie contrazisa cu ceva. Cum sa fac sa n-o omor???
  •  
    • 1077 mesaje
    5 Iul 2006, 15:55
    0 0
    Claudia, vezi ca materialismul e trecut la calitati! Ia mai citeste pisi! Eu consider ca la cate greutati intampini in ziua de azi, sa fii putin materialist (subliniez, nu ahtiat dupa bani, nu avar) e o necesitate si daca poti sa fii astfel, e chiar o calitate!

Beauty, eu am foarte multi lei prieteni. Iti spun cum reusesc eu sa ma inteleg cu ei. De fapt, cu toti, in general. Ii ascult ce au de zis, ii antrenez in discutii, ii contrazic numai si numai cu argumente, nu ma dau rotunda. Ii complimentez cand arata bine, le ofer surprize sau cadouri(intotdeauna ceva care stiu ca isi doresc). In cazul tau este subalterna, si ar trebui sa fie si ea mai maleabila,daca vrea totusi sa inteleaga ce pisicutzi face acolo, la munca. Incearca sa ii dai mai multa incredere in ea, in ceea ce priveste creativitatea. Poate scoti ceva de la ea. E suficient ca odata sa fiti de acord, si lucrurile se vor imbunatati. Sper.
  •  
    • 601 mesaje
    5 Iul 2006, 16:00
    0 0
    Beauty, si eu am una mica la serv. care tot ce stie, de la mine a invatat. Dar, deocamdata ma considera "mama ei" profesional, stie ca mai are multe de aflat de la mine. Este o fata educata si nu-mi face probleme, dar o simt... ca nu-i convin multe. Si eu ma port f. frumos cu ea (chiar daca uneori ma iau cu mainile de cap de cat este de ignoranta-dar nimeni nu s-a nascut invatat). Sunt curioasa s-o vad peste 1 an, cand va sti mai multe, daca va mai fi asa draguta... Oricum, cred ca voi putea s-o linistesc... Apropo, daca "ucenica ta" e asa aiurea, n-ai putea sa n-o mai inveti? Eu i-as spune ca, atat vreme cat se poarta civilizat are de castigat. Daca nu, nici tu n-ai chef s-o inveti nimic. Daca face gura, direct la sef si ii spui motivul.
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 16:05
    0 1
    Am inteles, de maine ii aduc cadouri, ii fac complimente si o pun sa-si dea teme singura si sa-si puna si nota! Iar cand mai tzipa, o sa ma declar siderata de frumusetea vocalizelor ei; o sa-i spun chiar ca poate avea succes in muzica, poate ma crede si pleaca naibii de pe capul meu!

Iar referitor la materialismul leilor: cum vi se pare o mama-leu care isi manifesta aceasta "calitate" fata de propriul ei copil? Un copil care o ajuta intotdeauna cu orice...
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 16:10
    0 1
    Yardley, nu pot sa n-o mai invat, cata vreme ea va fi testata ca sa se vada cat de bine m-am achitat eu de sarcina... Iar sa ma duc cu paratul... ti-am zis, tot eu pic prost, or sa spuna ca nu sunt capabila! Asta si pt ca matza asta afurisita e numai lapte si miere cu ceilalti... n-o sa creada nimeni.
  •  
    • 1077 mesaje
    5 Iul 2006, 16:13
    0 0
    Beauty, eu vorbeam de PRIETENII mei lei, nu iti sugeram sa ii faci cadouri subalternei tale obraznice. Ti-am spus in finalul postarii anterioare cum as proceda cu fiinta aceea! De ce iei in deradere tot ce am zis?
    Cat despre mama ta, scuza-ma dar chiar nu inteleg de ce se poarta asa cu tine. In general leoaicele fac totul pentru copii lor. Soacra mea este leoaica si crede-ma ca stiu ce vorbesc.
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 16:25
    0 1
    Griti, imi pare rau, sa nu crezi ca iau in deradere ce ai zis, ba am nevoie de sfaturi! Eu sunt mai ironica de felul meu, dar nu la adresa celorlalti, ci la adresa mea. De mine faceam haz de necaz, ca am draci si sa stii ca sunt chiar in stare sa fac ce am zis, asa la misto, sa vad niste reactii... Poate intelege ca a sarit magarul!
  •  
    • 1077 mesaje
    5 Iul 2006, 16:32
    0 0
    Mey, stai calma. Cu calm rezolvi multe. Nu o ignora, dar nici nu o trebuie sa o umfli in pene pe micutza! Incearca sa discerni, fara ranchiuna, daca intr-adevar are vreo calitate la locul de munca. Exploateaza-i aceasta calitate si cand rezolva problema in mod eficient, poti sa o lauzi. Va fi un prim pas spre intelegere. Dupa aia te descurci tu. Gandeste-te ca poate si ea este la fel de stresata de tine, cum esti tu de ea! In fond esti sefa ei si vei gasi mijloacele legale si diplomatice sa te impui.
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 16:43
    0 0
    Nu sunt sefa, ca aveam eu de mult ceva de raportat. Aici cica suntem toti egali! Dar asta sigur nu inseamna sa ignori autoritatea cuiva care se impune prin rezultate. A vazut ca sunt apreciata de sefi si de clienti... Poate n-are loc de mine. Sau e fraiera si mica, pt ca marea noastra problema e ca ea vrea sa rezolve toate insarcinarile asa cum facea la fostul job. Ii tot spun ca aici sunt alte reguli si sa asculte daca isi vrea binele. Mai nou, am rugat o alta colega sa stea langa mine cand vorbesc cu ea si ii explic, macar sa nu poata sa zica ca nu i-am spus aia si aialalta...
  •  
    • 1272 mesaje
    5 Iul 2006, 21:27
    0 0
    beauty, ai avut tu ghinionul sa intalnesti pe cineva ca ea, ucenica ta.
    nu inseamna ca e caracteristica zodiei.
    intr-adevar, o leoaica nu-i place sa fie contrazisa, dar tu, impune-te!
    intr-o zi o sa iasa la iveala ce fel de om e, se vor convinge si sefii si atunci..
    cat despre mama! leoaicele sunt trup si suflet dedicate familiei. pun intotdeauna interesele celor dragi:copii, sot, inaintea propriilor interese.
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 21:56
    0 0
    La mama e invers, va asigur! Toata lumea trebuie sa contribuie cu ceva la fericirea ei - mai ales materiala... Cand ea detine ceva ce eu am nevoie, ea nu foloseste, eu i-l cer,ma ofer sa-i platesc (la pret mai mic), iar ea refuza, pe motiv ca nu foloseste dar ii place ca da bine la imagine, in ochii lumii...
    Sau promite (cu martori)ca ma va ajuta cu o parte din banii de concediu, apoi o da cotita, ca am inteles eu gresit...
    Nu, material nu m-a ajutat cu nimic, desi a avut posibilitatea... in schimb eu sunt plina de rate...
    Nu pretind ajutorul de la parinti ca pe un drept, nu sunt obligati de lege, poate nici de D-zeu, dar ma intreb ce e in capul lor, mai ales in vremurile astea grele! Ei ridica din umeri mereu si spun ca tot mie or sa-mi ramana toate candva... Zau?
  •  
    • 1272 mesaje
    6 Iul 2006, 09:44
    0 0
    nu te necaji! dumnezeu are grija de toate!

sincera sa fiu, eu sunt leu, dar i-ti spun in fata lui dumnezeu, mi-asi da pana si viata pt fetita mea.
  •  
    • 231 mesaje
    7 Iul 2006, 22:36
    0 1
    Beauty_lover, crede-ma ca te inteleg perfect. Cumnata mea e leoaica. S-a intamplat sa nu vorbim 4 ani si sa trecem una pe langa alta in fata blocului si sa nu ne salutam (desi amandoua ramasesem masca!).N-ai s-o scoti la capat decat : fie devii floricica si nu-i cazu' dar sa nu te mire daca fatza aia mica de la munca o sa-ti dea peste nas peste un an cum ca ai gresit ceva! asigurandu-se in prealabil ca e cineva in preajma sa auda ce isteata e ea, fie aprobi tot ce spune si o declari Maria Sa Desteapta! Si nici atunci n-o sa fie satisfacuta. Eu am ajuns la concluzia ca nu te poti intelege pe termen lung cu femeile din Leu.
  •  
    • 231 mesaje
    7 Iul 2006, 22:41
    0 0
    Am uitat: n.esimtita trebuia sa scriu.Eu m-am certat cu a mea cumnata de nenumarate ori si de fiecare data am cedat eu ca sa fie bine in familie. Tin enorm la fratele meu si la linistea lui si am cedat eu.Cred ca faza cu o un martor de fata cand ii explici ceva e cea mai potrivita atitudine. Deocamdata. Si cand iti vine sa-i smulgi capul de pe umeri, adu-ti aminte ca degeaba. Gaseste ea o alta modalitate sa te irite.RABDARE MULTA.
  •  
    • 231 mesaje
    7 Iul 2006, 22:44
    0 1
    Dar nu-i asa ca-s si leoaice de treaba? Tre sa fie! Nu le-am intalnit noi dar tre sa fie!!!