Ce ziceti de Tauri?
-
0 0Ce ziceti de Tauri? fete... baieti... Am impresia ca exista f multe prejudecati legate de ac zodie. Ca sunt inflexibili, seriosi, de casa, ca au gusturi mai clasice, ca le place natura, etc. etc. Nu se prea potrivesc.
Sunt Tauri pe forum? -
Zodia mea preferata Am si eu un tauras acasa. !Nu l-as schimba ptr nimic in lume.Frumos,tandru,calm,muncitor, mancacios,talentat,sexos,isi iubeste familia,isi ocroteste familia, o gramada de calitati.
Dezavantaje:mare gagicar,dar in ultima vreme l-am lecuit.Daca stii sa te porti cu un taur,sa-l iubesti, sa-l lauzi, sa-i fii tot timpul alaturi,sa-l lasi pe el sa fie stapan in casa,nu are ochi decat pentru sotie.Eu am invatat, cam tarziu, cum sa-l iau de coarne.
Si inca ceva;Are nevoie de mult sex! Si daca nu il oferiti, pleaca la ,,pascut'' -
Mie tauroaicele nu imi plac. Sunt incapatanate. Sunt laudaroase. Sunt superficiale. Calitati: blande si dragute numai cand le maguleste cineva (sau cand au un interes, si de cele mai multe ori au, pentru ca sunt materialiste).
Taurii sunt draguti dar asa cum a spus si doremy, mari afemeiati. Normal ca e placut ca un taur sa iti dea atentie. Din pacate, de cele mai multe ori el vrea sex si nu neaparat dragoste. -
da, e adevarat, tautoaicele sunt f. incapatanate si geloase ( eu !!). isi iubesc casa, doresc sa aiba un minim de confort, sunt pasionale si fidele, se spune ca sunt materialiste, desi nu cred ( eu, una nu sunt), iubesc linistea, frumosul, florile.
de barbati nu stiu prea multe, doar ca sunt f. ambitiosi ( ca si femeile) si au o f. mare putere de munca. majoritatea barbatilor din taur pe care-i cunosc au afaceri , castiga f. multi bani, dar si cheltuie f. mult.
si, orice s-ar intampla, nu minti un taur ! daca te pune pe lista neagra...ai cam terminat prietenia cu el. -
Aveti dreptate, fetelor! haioasa de soacra-mea nu stie sigur cand l-a nascut, pe la 6...7 dimineata si ascendentul imi iese ori taur, ori gemeni.
N-as vrea sa fie gemeni.
Cred ca ma duc sa-i caut fisa in spital,sa stiu si eu cu cine am de-a face.
Mi-ar conveni taur cu ascendent in taur.
Intr-adevar,e f de casa,dar cu escapade pur sexuale, nu se implica emotional si daca nu l-as ,,mirosi'' eu, totul ar fi ok. -
Beeey!Tauroicele nu sunt superficiale si laudaroase!N-am avea cum,suntem perfectiunea intruchipata
: frumoase, destepte,ambitioase...
Am zis perfectiune?Am uitat de partea cu f comode,dornice de siguranta,de orice fel ar fi ea,implicit(mai ales) cea materiala- de fapt cred k asta e trasatura principala a zodiei- nevoia de siguranta...Si mai e ceva- tauroaicele traiesc pt placerile fizice si pt frumos,in orice forma s-ar prezenta el - haine frumoase si scumpe,vacante exotice,mancare buna,vin bun si sex de calitate...
Taurii sunt cam la fel (cunosc eu bine unul), doar k ei sunt si mai ahtiati dupa placerile carnale si mari cuceritori...Nu k tauroaicele n-ar fi la fel...