Ce ziceti de Tauri?

•  
    • 1195 mesaje
    5 Iul 2006, 12:15
    0 0
    Ce ziceti de Tauri? fete... baieti... Am impresia ca exista f multe prejudecati legate de ac zodie. Ca sunt inflexibili, seriosi, de casa, ca au gusturi mai clasice, ca le place natura, etc. etc. Nu se prea potrivesc.
    Sunt Tauri pe forum?
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 13:09
    0 0
    pfff...iar generalizari .

Multe din caracteristici se schimba in functie de ascendent...eu de ex. nu ma omor deloc dupa mancare, nu beau, nu sunt calma...si toate ar trebui sa fie caracteristici ale zodiei.

Dar inflexibilitatea si incapatanarea sunt acolo, recunosc .
  •  
    • 1195 mesaje
    5 Iul 2006, 13:11
    0 0
    Se schimba in jurul varstei de 30 de ani? Asa mi s-a spus, ca de atunci se simte ascendentul, dar nu stiu daca e adevarat.
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 13:14
    0 0
    da, dupa 25 de ani cica ascendentul devine mai pregnant...totusi, eu cred ca toata harta astrala, cu anumite planete dominante etc. spun toata povestea, nu doar zodia sau ascendentul.
  •  
    • 2825 mesaje
    5 Iul 2006, 13:27
    0 0
    Zodia mea preferata Am si eu un tauras acasa. !Nu l-as schimba ptr nimic in lume.Frumos,tandru,calm,muncitor, mancacios,talentat,sexos,isi iubeste familia,isi ocroteste familia, o gramada de calitati.
    Dezavantaje:mare gagicar,dar in ultima vreme l-am lecuit.Daca stii sa te porti cu un taur,sa-l iubesti, sa-l lauzi, sa-i fii tot timpul alaturi,sa-l lasi pe el sa fie stapan in casa,nu are ochi decat pentru sotie.Eu am invatat, cam tarziu, cum sa-l iau de coarne.
    Si inca ceva;Are nevoie de mult sex! Si daca nu il oferiti, pleaca la ,,pascut''
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 13:33
    0 1
    valabil pentru toate animalutele de sex masculin
  •  
    • 1195 mesaje
    5 Iul 2006, 13:36
    0 0
    aha, deci domnii Tauri sunt gagicari. Par mai de moda veche, "barbatul unei singure femei", ce jmecheri....
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 13:39
    0 0
    sincer, toti barbatii tauri pe care i-am vazut eu sunt boooring. al tau doremy o avea ascendent gemeni sau balanta de e asa "activ"
  •  
    • 1195 mesaje
    5 Iul 2006, 13:48
    0 0
    Sunt Taurii violenti? Am auzit cateva relatari care m-au ingrozit.
  •  
    • 1077 mesaje
    5 Iul 2006, 13:48
    0 1
    Mie tauroaicele nu imi plac. Sunt incapatanate. Sunt laudaroase. Sunt superficiale. Calitati: blande si dragute numai cand le maguleste cineva (sau cand au un interes, si de cele mai multe ori au, pentru ca sunt materialiste).
    Taurii sunt draguti dar asa cum a spus si doremy, mari afemeiati. Normal ca e placut ca un taur sa iti dea atentie. Din pacate, de cele mai multe ori el vrea sex si nu neaparat dragoste.
  •  
    • 909 mesaje
    5 Iul 2006, 13:55
    1 0
    da, e adevarat, tautoaicele sunt f. incapatanate si geloase ( eu !!). isi iubesc casa, doresc sa aiba un minim de confort, sunt pasionale si fidele, se spune ca sunt materialiste, desi nu cred ( eu, una nu sunt), iubesc linistea, frumosul, florile.
    de barbati nu stiu prea multe, doar ca sunt f. ambitiosi ( ca si femeile) si au o f. mare putere de munca. majoritatea barbatilor din taur pe care-i cunosc au afaceri , castiga f. multi bani, dar si cheltuie f. mult.
    si, orice s-ar intampla, nu minti un taur ! daca te pune pe lista neagra...ai cam terminat prietenia cu el.
  •  
    • 1195 mesaje
    5 Iul 2006, 14:08
    0 0
    Deci manifestarile de simpatie ale unui Taur au usually la baza un interes de natura sexuala... chiar daca par mai nevinovate.
  •  
    • 2938 mesaje
    5 Iul 2006, 15:16
    0 0
    opriti-va mai odata cu generalizarile!! sfinte sisoie!

NU, NU inseamna asta neaparat, depinde de la om la om.
  •  
    • 2825 mesaje
    6 Iul 2006, 08:38
    0 0
    Aveti dreptate, fetelor! haioasa de soacra-mea nu stie sigur cand l-a nascut, pe la 6...7 dimineata si ascendentul imi iese ori taur, ori gemeni.
    N-as vrea sa fie gemeni.
    Cred ca ma duc sa-i caut fisa in spital,sa stiu si eu cu cine am de-a face.
    Mi-ar conveni taur cu ascendent in taur.
    Intr-adevar,e f de casa,dar cu escapade pur sexuale, nu se implica emotional si daca nu l-as ,,mirosi'' eu, totul ar fi ok.
  •  
    • 1372 mesaje
    6 Iul 2006, 09:12
    0 0
    Beeey!Tauroicele nu sunt superficiale si laudaroase!N-am avea cum,suntem perfectiunea intruchipata : frumoase, destepte,ambitioase...
    Am zis perfectiune?Am uitat de partea cu f comode,dornice de siguranta,de orice fel ar fi ea,implicit(mai ales) cea materiala- de fapt cred k asta e trasatura principala a zodiei- nevoia de siguranta...Si mai e ceva- tauroaicele traiesc pt placerile fizice si pt frumos,in orice forma s-ar prezenta el - haine frumoase si scumpe,vacante exotice,mancare buna,vin bun si sex de calitate...
    Taurii sunt cam la fel (cunosc eu bine unul), doar k ei sunt si mai ahtiati dupa placerile carnale si mari cuceritori...Nu k tauroaicele n-ar fi la fel...
  •  
    • 744 mesaje
    6 Iul 2006, 09:13
    0 0
    sunt o tauroaica mandra de acest lucru.si nu sunt deloc cum descriu unii pe aici.
  •  
    • 1037 mesaje
    6 Iul 2006, 09:53
    0 0
    chestia asta cu..inflexibile...vine de la faptul ca sunt zodie de pamant si cand si-au infipt bine picioarele,nu se schimba cum bate vantul....din cauza asta multi spun ca-s inceti la actiuni dar de fapt au o rabdare uriasa inainte de a face orice pas.
  •  
    • 1051 mesaje
    6 Iul 2006, 11:55
    0 0
    "suntem perfectiunea intruchipata: frumoase, destepte,ambitioase..."
    bravo baby!
  •  
    • 2938 mesaje
    6 Iul 2006, 15:27
    0 0
    Doremy, cred ca gemenasii te pandesc . Ai vazut ce nas am ? Dar stai ma linistita ca si curvarii astia de gemeni cand gasesc the ONE le tremura curul sa nu o piarda !
  •  
    • 10816 mesaje
    6 Iul 2006, 21:37
    0 0
    Mesaj şters de administrator