Femeile Scorpion....

•  
    • 1195 mesaje
    4 Iul 2006, 12:09
    0 0
    Exista oare tendinte autodistructive de nestapanit la nativele din Scorpion?
    Nu ma refer la cele foarte tinere....
    Oare cum poti sa te descurci cu anxietatea, cu nelinistile si tulburarile lor? Vorbesc din experienta, am cateva exemplare in jurul meu, inclusiv in familie si mi-e foarte greu sa inteleg sau sa ajut.
    De unde vine pesimismul? Si de ce reusesc sa vicieze relatiile cu partenerii si cu copiii? Eu nu am intalnit prea des exemplare feminine ale acestei zodii, mature, care sa poata fi fericite sau macar linistite...
    Poate imi dau Scorpioanele de pe forum cateva sfaturi. Vorbesc de mama mea...
  •  
    • 1188 mesaje
    4 Iul 2006, 12:47
    0 0
    Buna,
    Si mama mea e Scorpion si n-o recunosc in descrierea facuta de tine.
    Adica e un om cu o forta interioara extraordinara, cu pofta de viata si optimista.
    Cred ca nu tine neaparat de zodie...
  •  
    • 1280 mesaje
    4 Iul 2006, 12:57
    0 0
    sunt cam turbate uneori. Cu familia pot fi dragute, cu inamicii, infioratoare.
  •  
    • 1195 mesaje
    4 Iul 2006, 13:17
    0 0
    Eu cunosc mai multe Scorpioane, de-aia intreba, pt ca pe dinafara par ok, dar sufletul lor e plin de drame,mai ales cand inainteaza in varsta, se gandesc doar la rau, nu au incredere in oamnei si in viata, devin cumplit de posesive cu trecerea timpului.
    Ma gandeam ca poate are cineva experiente similare cu ale mele, sa-mi dea un sfat, cum poti fi de ajutor.
  •  
    • 54 mesaje
    4 Iul 2006, 17:59
    0 0
    Si mama e scorpion si e exact cum a zis cicionedas, deci nu cred ca vei gasi raspunsuri aici.
    Mai bine incearca sa o faci sa isi deschida sufletul,ascult-o si poate iti dai seama pe urma cum sa o ajuti.
  •  
    • 3354 mesaje
    4 Iul 2006, 22:08
    0 0
    eu sunt scorpion si nu sunt deloc asa. e adevarat ca am o viata interioara bogata, dar nu drame...
    probabil ca mama ta a avut o viata grea sau niste traume din copilarie...
    totul se explica prin analizarea copilariei...
    incearca sa o faci sa se deschida si sa-ti povesteasca... daca poate...
    eu sunt un general un om care debordeaza de entuziasm si optimism tembel... sotul meu se si crizeaza de multe ori...din cauza asta...
    deci... cheia este dialogul... nu ai spus ce varsta ai tu si nici mama...
    te pup si mult succes...
  •  
    • 1280 mesaje
    5 Iul 2006, 09:36
    0 0
    eu am ascendentul in aceasta zodie si consider ca reprezinta 75% din personalitatea mea. Sunt chiar bucuroasa ca am marea parte din zodia asta.
    Ideea de baza este ca oricat de turbata sau depresiva ar fi persoana, doar dragostea manifestata de ceilalti pot sa o calmeze.
    Eu simt omul. Daca ma dusmaneste stiu fara sa imi spuna si ma port urat, daca ma apreciaza, ma port frumos. Sunt si drepresiva brusc.
    Daca nu imi ating scopul, daca vreau ceva, urmaresc ani in sir ideea pana reusesc.
  •  
    • 2060 mesaje
    6 Iul 2006, 10:40
    0 0
    EHHH greu cu scorpioancele...sunt exemplar al zodiei, nu stiu daca pot neaparat sa iti raspund...dar ceea ce pot sa iti spun este ca ceea ce ai declarat tu in privinta mamei tale este foarte des adevarat, eu cunosc 6 exemplare ale zodiei, scorpionii au o viata interioara f bogata si sunt zodia care este predispusa la autodistrugere, cu alte cuvinte isi infinge acel ac cu venin de cele mai multe ori in propria inima, dar depinde mult de astrograma personala depinde foarte mult si de educatie, mama mea de exemplu este balanta si a stiut exact cum sa ma potoleasca sigur are ascendent in rac ceea ce a facut usoara intelgerea la nivel emotional! am citit undeva un lucru care m-a marcat si era un astrolog eminamente bazat in informatii serioase...spunea asa : "toti scorpionii au intr-o oarecare masura sufletul "bolnav", misiunea lor este de a constientiza acest aspect si abia apoi de a lucra cu psihicul lor"...se stie de exemplu ce "urat" ca sa nu spun altfel face o scoprioanca daca este tradata, inselata, dezamagita etc si etc..dar actiunile ei exterioare nu fac decat sa dezvaluie tumultul interior pe care nu il poate stapani, si si asta e o problema pt ca scorpionul fiind semn fix dominat fiind si de planeta marte ii place sa conduca iar in momentul in care te descurci haios la conducerea propriei persoane e dificil! Eu te sfatuiesc sa ai multa rabdare si sa fii foarte toleranta daca poti....banuiesc ca nu aveti o relatie prea fericita!
    Rozzz din cate cunosc eu zodia fecioarei si am avut ocazia slava Domnului am observat ca tedinte depresive exista si la aceasta zodie si inca cum, de asemenea fecioarele pot fi foarte invadatoare cand isi doresc ceva, chiar pana la sacrificiu de sine asa incat nu e neaparat influenta scorpionului, ascendentul in general semnifica felul in care suntem perceputi de cei din jur si mai influenteaza si aspectul fizic, nu atat trairile interioare!
    Este insa de retinut ca in astrologia antica fecioara si scorpionul era considerat acelasi semn, e o intreaga simbolistica de altfel si iconogramele
  •  
    • 2060 mesaje
    6 Iul 2006, 10:50
    0 0
    si iconogramele zodiilor seamana foarte mult!
  •  
    • 1097 mesaje
    6 Iul 2006, 11:01
    0 0
    Scorpioancele nu suporta singuratatea. Daca mama ta e deprimata inseamna ca nu se simte iubita, ca are ceva neinpliniri, ca sufera dintr-o cauza anume.
    Traim efectiv pentru ai face pe cei din jurul nostru fericiti, de aceea cand ni se pare ca eforturile noastre suntin van suferim mult, dar nnu exteriorizam. De aceea se aduna mult tumult sufletesc
  •  
    • 1195 mesaje
    6 Iul 2006, 13:15
    0 0
    Da, multumesc mult tuturor, e destul de complicat atunci. Mie imi cam lipseste intuitia (nasol la o femeie ), am toate intentiile bune, fac tot posibilul, dar mie trebuie sa mi se explice. Nu pot "citi" omul. Cuget si dupa aia spun. Si de multe ori dau cu... in fasole.
  •  
    • 1195 mesaje
    6 Iul 2006, 13:22
    0 0
    Plus ca imi face rau orice forma de tumult emotional. Nu stiu cum sa reactionez. Mama ma piseaza la cap cum sa imi traiesc viata, cum sa fac aia si ailalta. Eu nu palnific f mult mult, nici nu disec, fac si gata. Ea se supara, imi cere sa cooperam. Eu nu stiu ce e aia cooperare din vorbe. Daca e ceva de facut, fac, oricat ar fi de greu. Nu pot sa-i mai zic lucruri de genul asta, ca turbeaza.
  •  
    • 1195 mesaje
    6 Iul 2006, 13:26
    0 0
    Poate imi raspund Scorpiile care au copii. Ce asteapta de la ei, ce le face multumite, cum comunica, ce tip de atitudini le scot din sarite
  •  
    • 3548 mesaje
    6 Iul 2006, 13:40
    0 0
    da, da' daca nu exista durere, nu exista nici intensitate.
  •  
    • 9 mesaje
    6 Iul 2006, 17:42
    0 0
    Eu sunt scorpion si sunt vesela, linistita si foarte optimista. Cred ca pe mama ta ar trebui sa o lasi asa cum este. Nu o poti schimba, mai ales daca si-a propus ceva sa obtina. Asa sunt eu.
    Ar trebui sa o intelegi chiar daca ti se pare ceva nebunesc. Toate mamele indiferent de zodie isi doresc ca copii lor sa aiba parte te tot ce e mai bun.
  •  
    • 1280 mesaje
    6 Iul 2006, 19:03
    0 0
    eu ma inteleg foarte bine cu femeile scorpion. Le inteleg starile si reactiile, poate pentru ca si eu sunt la fel. Pe ele trebuie sa le simti.
    Chiar daca sunt depresive, posesive unele, isi iubesc foarte mult copii si au marea dorinta de a-i feri de rau.
    De la fiul meu nu doresc decat sa ma iubeasca.
    Ma deprim daca nu ma simt iubita.
    Ma scoate din sarite obraznicia si sfidarea. Atunci chiar ca fac urat si raman de neuitat. Cu familia si cu cei dragi ma feresc sa fac asta.
    Cu cine imi pare dusman sunt ca dracu.
    Cu prietenii sunt vesela si draguta.
  •  
    • 1280 mesaje
    6 Iul 2006, 19:14
    0 0
    tu imi aduci aminte de mama mea. Nici ea nu putea sa ma citeasca. Trebuia sa ii spun eu mereu totul. Foarte greu ne-am inteles pt ca eu nu am obiceiul sa spun tot ce simt. Cine nu are senzori sa simta omul nu prea se poate descurca usor cu starile bune sau depresive ale celuilalt.
  •  
    • 1195 mesaje
    6 Iul 2006, 20:28
    0 0
    Se pare, rozzz, ca avem parte de aceleasi experiente, de pe baricade diferite. Uite de-asta e bun forumul. Merci.
  •  
    • 231 mesaje
    7 Iul 2006, 22:22
    0 0
    Ce chestie! Parca mi-ai descris o buna prietena. E tot in Scorpion si mai ales in ultima vreme gaseste peste tot numai conspiratii impotriva ei, sfidari la adresa ei, are impresia ca e "muscata de fund" de toti.Tare greu ma inteleg cu ea in ultima vreme si sa fiu sincera imi scade doza de rabdare din ce in ce mai mult. Eu sunt Capricorn cu ascendent in Leu. Dar asta e, mi-e prietena si tre sa-nghit si sa ma fac ca nu vad intepaturile ei pana m-oi satura si mi s-o lua de atata prietenie.E extrem de negativista si foarte caustica chiar si cand nu e cazu'.Ca uneori tre sa fii si nemernic (cu aia care merita). Dar nu cred ca toate Scorpioancele-s la fel.
  •  
    • 1195 mesaje
    8 Iul 2006, 11:06
    0 0
    Partea haioasa este ca eu n-am cum sa ma satur, sa sa-mi aleg alta. E mama mea, trebuie sa ne descurcam cumva.

Nu prea mai stiu cum din pacate. Mi s-a spus sa-mi vad de viata mea si sa o las in pace. Dar daca o iubesc f mult nu am cum sa-mi iau jucariile si sa plec. Eu sunt atasata de familie, n-as pitea sa-i dau "erase".