hmmmm ...
-
1 4Ma duc miercuri la ea (cristina demetrescu) si abia astept sa vad ce imi spune
.. Sunt tare curioasa
Voi credeti in astrologie ? (intrebare pentru cele ca privesc astrologia ca pe o stiinta si nu ca pe un "dat in bobi")
-
eu am fost la ea de 2 ori.este o femeie super si nu pierde timpul.In ora pe care o platesti,nu pierde nici un minut,ca altul celebru la care am fost si batut campii 2 ore despre el si am dat si 1,5 mil...
si important ca tot ce mi-a spus s-a adeverit..din pacate si lucriurile mai putin placute... -
postat de: rosemary_ la data: 2006-06-06 19:56
donno,....esti nime-n drum....mori sa fii in centrul atentiei(de aia ai si deschis topicul)....casca-ti ochii prin dex si dupa aia mai vorbim rapandulo,
si mori cind cineva iti da peste bot iar tu....vrei sa iesi afara da' uiti ca prima data tre' sa deschisi usa
cert este ca,de fiecare data cind vei piui aici,intotdeauna va fi cineva sa te scoata de la sufocare..
iti aduci aminte?
hai babyk,zi-ne cum a fost consultatia...ca stiu eu ca nu semeni cu persoana imobiliara
-
bai fetelor .. am fost dezamagita
adik sunt
....
Am fost la ea si este adevarat ca vorbim o ora dar ... nu stiu ... cam aiurea .. In loc sa imi spuna ce scrie in astrograma aia , ea mai mult s-a focusat pe a ma freca pe mine la icre cu de ce gandesc asa, de ce am principiul x, nu e bine nu stiu ce ... ca trebuia sa fac nu stiu ce facultate acum 8 ani (lucru absurd deja la ora asta) .. Ma rog ... nu reusesc sa im adun ideile .. sunt super obosita .. dar am promis ca scriu ...
Sincer eu am crezut ca si-a "dezvoltat" pe moment o anitpatie fatza de mine .. pentru ca a avut o atitudine defensiva asa ... dubioasa . de "gica contra" .. dar, am fost si cu o prietena care a fost inaintea mea programata si stateam si vorbeam si si ei i s-a parut aiurea..deci .. pica treaba cu antipatia. Asa e stilul ei
In concluzie nu am aflat nimic legat practic de astrologie ci mai mult a fost asa ca o sedinta la psiholog .. cam nasol ...
Una peste alta, desi Minerva e ... usor needucata, vreau sa spun ca femeia aia macar a spus lucruri concrete ...
Mai intrebati-ma daca vreti sa stiti ca e o brambureala in capul meu acum si sunt ... tare somnoroasa si nu ma pot aduna
Pupici fetelor
-
babyc - de ce n-ai pus-o un pic " la punct"? ...
doamna draga, cu tot respectul, ca am facut sau nu facultatea e oricum mult prea tardiv sa mai discutam, eu am venit la mataluta sa-mi citesti astrograma !
adica, respectuos, dar totusi, iti platesc pt. asta, nu pt. a-mi tine morala de ce asa si nu invers !