baiat Balanta????

•  
    • 1195 mesaje
    3 Iul 2006, 17:57
    0 0
    Am scris mai devreme... Reiau textul, poate ca e prea complicat sa discutam si despre ascendent..
    MI-as dori sa citesc impresii cat mai diverse, oricum eu sunt cam nelamurita.
    Poate ma ajutati.

"Dragele mele, sunt noua pe acest forum... M-au tentat f mult discutiile despre zodii, trebuie sa recunosc ca este f utila experienta lator persoane...
    Am un prieten relativ nou , cu cativa ani mai mic decat mine(!)Balanta cu ascendent in Fecioara. Stie cuneva cum stam?
    E fff simpatic si dragastos, dar poate e bine sa mai si verific, nu?
    Eu sunt Taur cu ascendent in Berbec. Cine imi da o mana de ajutor? Mersi mult. Am vazut deja ca va pricepeti la Balante"
  •  
    • 445 mesaje
    3 Iul 2006, 18:03
    0 0
    Nu ne pricepem, ne dam cu parerea si ne impartasim experientele Daca tie iti place, ramai cu el. Daca nu, lasa-l. E foarte simplu.
  •  
    • 1195 mesaje
    3 Iul 2006, 18:14
    0 0
    Pai tocmai asta-i problema mea, experienta!!! N-am cunoscut prea multe Balante, nici fete, nici baieti, e prima data cand "am onoarea' cu un nativ. Si cum referintele teoretice sunt cam proaste m-am gandit poate aflu din experienta altora. Cred ca e mai ok decat teoria de pe nu-stiu-ce-siteuri.
  •  
    • 2209 mesaje
    3 Iul 2006, 20:24
    0 0
    Mai...fostul meu prieten este balanta. Eu sunt o sagetatoare tipica (energica si pusa pe glume) si noi ne-am completat foarte bine in multe. Privea cu drag toate nebuniile mele, care pe altii i-ar fi obosit. Am stat cu el 2 ani, nu sunt nici nebuna nici chioara. Am gasit la el multe calitati. Dar...trebuie sa-ti placa si tie. Eu una m-am plicitisit. Sunt consecventi, te poti baza pe ei si de obicei, am observat ca nu sunt deloc anarhisti!
  •  
    • 909 mesaje
    3 Iul 2006, 21:04
    0 0
    draga mea, sa stii ca si eu sunt taur, iar partenerul meu balanta. sunt unele diferente intre noi, dar ne si intelegem. este un tip f. sociabil, de obicei isi respecta cuvantul, este coleric, f. agitat, nu poate sta 1 minut linistit intr-un loc, plin de viata, se impacienteaza f. repede, iar daca inrti " in gura lui" intr-un momont ...nepotrivit... nu te mai spala nici Dunarea.
    este deosebit fata de mine pt. ca este f. sociabil, pe cata vreme mine imi place linistea si uneori chiar singuratatea. ma simt bine singura, pe cata vreme el nu. ii place sa fie inconjurat de prieteni, pt. ca, in viziunea lui, sa stii ca toti ii sunt prieteni
  •  
    • 1195 mesaje
    4 Iul 2006, 10:04
    0 0
    Aha, deci exista!
    Tauri cu Balante.... Nu poate decat sa ma bucure. In "teorie", sunt doua zodii cu prea putine lucruri in comun, asa ca e linistitor cumva sa auzi ca sunt si exceptii.
    Funny, ma regasesc in descrierea Marianei. Asta cu nevoia de liniste, singuratate, introspectie, e destul de nasoala in raport cu un partener mai lipicios. Ce pacat ca de multe ori e perceputa ca respingere. Nimic mai Fals!
  •  
    • 909 mesaje
    4 Iul 2006, 10:30
    0 0
    delawere -nu stiu cum este partenerul tau, insa incearca sa-l tii sub observatie din umbra.
    pt. ca balantele de obicei, mai fac ochi dulci. ceva de genul " daca tine bine, daca nu, iara bine".
    pe al meu cum il prind, cum incepe sa ma acuze pe mine de gelozie exagerata, ca el nu a facut nimic, nu a insinuat nimic, ca nu a zambit nimanui, etc. , dar de fapt, le cam place sa " sara in curtea vecinului".
    eu sunt fidela relatiei, nu-mi trebuie barbati care sa roiasca in jurul meu, nu am nevoie.
    el, in schimb, nu ar refuza o femeie care s-ar da pe langa el.
    e adevartat ca acest lucru il face din dorinta de a se simti in centrul atentie, nu neaparat de a te insela pe tine, dar oricum, ai grija cu el.
    daca il lasi prea liber incepe sa-si faca de cap (si odata scapat din mana, f. greu il mai aduci pe calea dorita de tine), iar daca il tii prea strans langa tine, veti avea certuri non-stop referitoare la gelozia ta care il va innebuni.
    incearca calea de mijloc. sa-i lasi spatiu atat cat consideri ca merita, iar cand a sarit calul, atrage-i imediat atentia. insa, te-as sfatui sa nu faci compromisuri. daca ai apucat sa faci o data, vei mai face si alta data, si crede-ma , ca uneori chiar nu merita.
    mult succes !
  •  
    • 1195 mesaje
    4 Iul 2006, 10:39
    0 0
    Cum e cu gelozia Balantelor?
    Al meu se oftica tot timpul cand merg undeva fara el, daca sunt prea aranjata etc.
    O fi doar teatru? Daca ar fi gelos pe bune, poate nu mi-ar spune direct, nu?
    Dumnealui nu a avut decat o relatie de durata si niste fasuri dupa. Parea destul de unidirectional... dar se enerveaza ca eu am avut mai multe experiente. Pare ingrijorat ca eu am prostul obicei de a renunta repede daca nu functioneaza... desi imi pare foarte rau dupa.
    Si iarasi ma intreb, e doar teatru?
  •  
    • 909 mesaje
    4 Iul 2006, 10:54
    0 0
    cu gelozia, sincer , nu stiu sa-ti spun cum este, pt. ca al meu nu este gelos. sau nu arata, dar oricum, mai mult tind sa cred ca nu este. uneori ma mai intreaba si el " pt. cine te-ai aranjat? ai intalnire?", sau ceva de genul asta.
    dar, mai mult in gluma. nu mi se pare f. serios.
    la capitolul gelozie, eu sunt cap de lista. ii fac baiatului un scandal monstru daca mi se pare ceva suspect.
  •  
    • 3198 mesaje
    4 Iul 2006, 11:38
    0 0
    Totusi, din teorie, reiese clar ca Taurii si Balantele au multe in comun, pt ca sunt guvernate de aceeasi planeta, Venus, iar de aici reies si "aplecarile" comune celor doi. Cum s-ar zice, sunt doua zodii facute din acelasi aluat astral. Asta nu inseamna 100% o relatie reusita (cele mai graitoare sunt pozitiile in zodiac ale planetelor Marte/Venus si Luna/Soare ale fiecaruia, cata vreme zodia nu inseamna decat pozitia Soarelui), dar eu cred ca doi asemenea nativi au din start o sansa in plus.
  •  
    • 1195 mesaje
    4 Iul 2006, 11:48
    0 0
    Multumesc mult, Beauty Lover (iar un nume suoer !), se pare ca detin tot felul de informatii, daca nu gresite, cel putin inexacte, probabil ca majoritatea siteurilor de astrologie nu trateaza problemele decat ca un fel de joaca.
    Poate ar trebui sa incerc sa gasesc o persoana care se ocupa serios de astrologie, cu care sa pot discuta. Adevarul este ca ma pasioneaza subiectul, in afara stabilirii compatibilitatii intr-o relatie.
    As vrea sa-mi pot intelege mama....Scorpion .... si pe Scorpioni in general. Grea treaba!
  •  
    • 75 mesaje
    26 Sep 2006, 10:12
    0 0
    Mai si al meu e gelos si sincer nu l-am surprins sa se uite prin alte curti.poate si pt ca are ascendent in fecioara dar mi se pare cel mai fidel barbat.