Cum amelioram defectele zodiilor?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
30 Iun 2006, 15:020 0Daca tot am vazut intr-un topic p-aci ca zodia va reprezinta in proportii destul de mari, haideti sa discutam un pic si despre aspectele mai putin placute ale ei.
Gemeni-superficialitate, Taur-incapacitatea de schimbare, Berbec-agresivitate, Sagetator-libertinism si infidelitate etc...
Probabil ca aceste defecte, prezente mai mult sau mai putin la fiecare, si pe care le-am observat mai mult sau mai putin, nu trebuie privite ca niste fatalitati. Probabil ca pot fi corectate sau macar ameliorate. Ia sa ne gandim la niste strategii, cum putem face acest lucru? -
30 Iun 2006, 15:50pai fiecare pers e in 3-4 sau chiar 5 zodii ca si la psihologie unui individ i se potrivesc vro 3-4 caractere ca nu e nimeni colericul ideal sau melancolic 100%, deci la fel si la zodii contracaram cu zodiile f diferite de cea de baza sau cu ascendentul, sau cu vreun stelium, guv ascendentului si al zodiei de baza, la tipe cica luna e mai puternica ca influenta decat soarele adica noi suntem in zodia data de luna nu de soare sau mai putin cea data de soare. Ascendenutl e pt toti la fel.
-
30 Iun 2006, 16:13Ai inteles gresit Girly, nu propun aici o dezbatere despre cat de mult il reprezinta zodia pe fiecare. Subiectul este despre defectele zodiilor si doresc sa primesc raspunsuri de la cei care, pe langa trasaturile pozitive, simt ca au mostenit si ...defecte ale zodiei.
-
30 Iun 2006, 16:40constientizarea defectului, plecarea la urechilor la vocile dezaprobatoare in vederea gasirii raspunsului: "ce dracu' au aia cu mine?!". in prima faza, e greu sa RECUNOSTI ca complexul uman ce-l reprezinti are si erori in dotare
. dupa ce recunosti -macar in sinea ta, daca nu fata de ceilalti; oricum, pt tine e cel mai important, de fapt, pt a putea fi si pt ceilalti- drumul devine deja destul de usor; ti-e mult mai usor sa controlezi, sa depasesti ceva ce stii si esti cinstit cu tine ca detii, pentru a fi mai bun. -
3 Iul 2006, 13:08Si eu tot la asta ma gandeam: constientizarea defectului, pe baza observatiilor pertinente si neutre (nu rauvoitoare), ale celor din jur. Daca ne respectam si ii respectam si pe ceilalti, ne putem ameliora chiar schimba unele chestii negative... cu conditia sa ne dorim f. tare.
Înapoi la: Forum » Astrologie