seducerea barbatului varsator

•  
    • 210 mesaje
    27 Iun 2006, 10:43
    0 1
    cum trebuie sa te porti cu un varsator, pentru a-l seduce? mai distant, mai senzual, mai..cum?
  •  
    • 2825 mesaje
    28 Iun 2006, 07:40
    3 0
    Mai ...deloc! Un singur varsator cunosc la viata mea si mi-a lasat un gust amar.Fugi!
  •  
    • 5531 mesaje
    28 Iun 2006, 09:11
    4 0
    Esti SIGURA ca vrei sa ai un varsator?

Citeste aici, la astrologie, topicurile despre barbatii varsatori....si ..think again
  •  
    • 210 mesaje
    28 Iun 2006, 16:23
    0 0
    da, sunt sigura. dar de ce vorbiti asa? sunt groaznici? ce nu va place la ei?
  •  
    • 2048 mesaje
    28 Iun 2006, 16:38
    0 1
    DOREMY, TE ROG FRUMOS, NU RASPUNDE LA PROVOCARI DIN ASTEA DIRECTE!!
  •  
    • 210 mesaje
    28 Iun 2006, 16:57
    0 0
    am citit tot topicul despre barbatii varsatori..nu prea am inteles insa cum i-ati cucerit, ce le-a placut la voi, din ce stiti, cum sa fiu sa ma vrea..
  •  
    • 2825 mesaje
    28 Iun 2006, 21:02
    0 0
    ce ai BigSister cu mine? Esti varsator? Am zis parerea mea, cunosc doar unul, n-am generalizat,poate restul sunt buni, asta e groasnicccc.....
  •  
    • 79 mesaje
    29 Iun 2006, 20:28
    2 0
    un varsator e fooooarte misto. da lasa in urma fooooooarte multa durere. ai grija daca vrei sa il lasi sa treaca prin viata ta. da poate nu se incadreaza in tipologie, mai stii??
  •  
    • 210 mesaje
    30 Iun 2006, 00:07
    0 0
    pana la urma tot nu am aflat ce si cum de la voi varsatorul meu e tare tare pupacios, ma alinta si ma rasfata. sa inteleg ca e numai o chestiune de inceput, dupa care se transforma intr-un porc haios si egoist?
  •  
    • 33 mesaje
    30 Iun 2006, 13:17
    0 0
    Nu iubita, Varsatorii nu sunt deloc niste monstrii.
    Trateaza-l cu respect si-ti va fii recunoscator, arata-i iubire si te va iubi si, mai ales acorda-i putina libertatesi.
    Multa bafta.
  •  
    • 210 mesaje
    1 Iul 2006, 13:23
    0 0
    mai am o intrebare la voi in ceea ce priveste varsatorii, si de fapt e o nelamurire..varsatorul meu vorbeste mult despre el, povesteste frumos, dar parca nu e interesat deloc de mine. desi se poarta frumos cu mine, nu ma intreaba niciodata nimic, nu e curios de trecutul meu, nu imi cere detalii daca eu arunc o aluzie intr-o anumita privinta. e normal? asa sunt toti?
  •  
    • 210 mesaje
    1 Iul 2006, 16:34
    0 0
    sunt o mie de pagini despre zodia asta pe acest forum si nu poate sa imi raspunda si mie nimeni la intrebari??
  •  
    • 89 mesaje
    3 Iul 2006, 00:04
    1 0
    adevarul e ca si pe mine m-ar interesa. fetelor, daca sunteti mai pricepute si stiti ceva folositor despre ei, dati mai departe
  •  
    • 93 mesaje
    3 Iul 2006, 10:03
    0 0
    Buna dimineata,
    am mai scris cite ceva despre barbatii varsator pe alt topic.Avem 20 ani de casnicie si 2 inainte asa ca pot spune ca pe al meu il cunosc destul de bine.
    Spui ca nu te intreaba nimic despre trecutul tau? inseamna ca te respecta si-ti lasa libertatea de a spune tu.
    De cucerit nu este cazul pentru ca ramine daca considera ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.Vorbeste despre el? asta este lucru foarte rar si trebuie vazut daca este laudarosenie sau a reusit sa-si depaseasca limitele, pentru ca aceasta este subiectul pe care varsatorii nu prea il abordeaza.
    Spuneti-mi ce zodie sunteti voi.
    Nu uitati! pentru ca o femeie sa le stea alaturi trebuie sa o respecte ca intelect.Inteligenta si altruismul,preocuparea pentru tehnologie si soatra lumii sunt lucrurile care trebuie sa defineasca o femeie pentru a fi bagata in seama de un varsator.
    Sper ca nu v-am speriat...
  •  
    • 427 mesaje
    3 Iul 2006, 10:05
    1 0
    cine ar vrea sa seduca un varsator!?

cauta ceva mai bun!
  •  
    • 5531 mesaje
    3 Iul 2006, 11:02
    1 0
    """postat de: alba_ca_zapada la data: 2006-07-01 16:34

sunt o mie de pagini despre zodia asta pe acest forum si nu poate sa imi raspunda si mie nimeni la intrebari?? """

Pai de aia nu se mai inghesuie nimeni sa raspunda in detaliu, ca s-au scris o mie de pagini despre varsatori.

Si daca nu intreaba despre tine, despre trecutul tau, nu este fiindca - vezi Doamne, te respecta si nu vrea sa te ia la interviu - ci pentru simplul fapt ca este egoist si egocentrist (intr-o oarecare masura)si de cele mai multe ori, nu vede mai departe de el insusi. E innebunit dupa atentia ta si de aia vb continuu numai despre el.
    Stii ce face el acum?
    Se 'cuibareste' ca centru al atentiei tale..cand va reusi asta, tu chiar ca vei conta din ce in ce mai putin.
    Vrei neaparat un varsator?
    Flateaza-l in orice moment, sufla-i in fund, gadila-i orgoliul cat de mult poti - asta in prima faza...pe urma fii disponibila la pat cand / cat si cum vrea el ...si gata.
    Dar cand vei obosi sa faci toate astea si vei vrea si tu putina atentie sau doar un relash, va lua totul la modul foarte personal, ca pe un atac chiar si isi va intoarce toate armele catre tine.

Parerea mea ramane: nu merita!
    In ciuda a ceea ce zic varsatoarele de pe forum, barbatii varsatori sunt niste poame acre (cu exceptiile de rigoare care intaresc regula, desigur!).

(deh, parerea mea!)
  •  
    • 93 mesaje
    3 Iul 2006, 11:33
    0 1
    Dubious, ce spuneai de poame acre.....?
    Barbatii varsator te respecta atita timp cit te respecti.Daca te comporti ca o sluga te vor trata ca atare.
    Daca nu ati fost compatibili frumos ar fi sa spui "multumesc pentru cit a fost frumos si la revedere" nu sa dai cu pietre.Sunt momente bune si momente rele ca peste tot.Varsatorul meu nu mi-a facut scene de gelozie, nu mi-a vorbit injurios si nu m-a intrebat ce fac cu banii.Egocentrici? sunt multi cei care ii depasesc cu mult.
  •  
    • 5531 mesaje
    3 Iul 2006, 12:00
    2 0
    Cora,

daca tu ai un Varsator care nu e ca cel descris de mine, foarte bine.

Am multi varsatori in familie - femei si barbati - precum si printre cunostinte...si ce am scris mai sus este parerea mea. 'Dedusa' atat din experientele personale cat si din ce spun ei despre ei insisi.
  •  
    • 3636 mesaje
    3 Iul 2006, 17:39
    0 0
    intaresc parerile despre barbatii varsatori : THEY SUCK BIG TIME si cand ma gandesc ca imi mananc zilele cu unul de 7 ani
  •  
    • 93 mesaje
    3 Iul 2006, 21:08
    1 0
    Dubious, Missulica, imi pare rau pentru voi, dar am si eu o intrebareaca nu este bine pentru voi de ce nu alegeti altceva?Alternativa exista totdeauna.
    Caracterul unui om este dat nu doar de zodie ci si de educatia primita si de ascendent.Deasemenea un mediu poate scoate ceea ce este mai rau in fiecare.
    Imi pare sincer rau pentru voi dar ramin la parerea mea.Cei pe care eu i-am cunoscut s-au purtat foarte frumos si pot spune chiar domnesc.Sa nu-i fi vazut eu pe ceilalti sau poate nu am tolerat badarania?
    Daca va doriti un barbat foarte docil acela nu este sigur varsator.
    Trebuie sa incercam sa dam un sfat dezinteresat nu ca o mama care dupa ce a trait o viata de cosmar ca sotie la nunta fiicei ii spune tot amarul "ca sa o pregateasca pentru ce o asteapta".
    Consider ca frustrarile fiecareia dintre noi nu trebuie sa umbreasca experientele placute sau bucuria nimanui.
    Incercati sa va respectati si sa faceti ceva bun pentru viata voastra.