In ce procent va reprezinta zodia
-
0 0Eu personal cred ca zodia ma reprezinta in procent de 25% restul de 75% este numai eul meu.
-
Mie cam 70% mi se potriveste. Eu sunt Gemeni, si unele trasaturi sunt destul de bine conturate la mine (ma plictisesc repede, istetime,putere de convingere prin cuvant, ma simt bine printre carti...nestatornicie). Insa in ce priveste relatiile interumane sunt mai degraba introvertita. Am doar anumite momente cand sunt vorbareata si foarte comunicativa, si numai cu cei apropiati. Am si o anumita nevoie de singuratate mai mare decat majoritatea celor din anturajul meu, de exemplu.
Am ascendentul in Rac, o avea si el o influenta... Sunt de acord ca si mediul si experientele de viata pot modifica personalitatea unui om, si asa s-a intamplat si in cazul meu. Insa firea introvertita nu am dobandit-o, ci asa sunt eu de mic copil. Nu ma deranjeaza. Eu ma simt bine asa. -
Ca sa iti raspund la intrebare din X caracteristici corespunzatoare zodiei salcie mi se potrivesc doar vreo 2-3.
O fi 9,8 % nu 5 % oricum nu conteaza, ideea era ca nici un zodiac in afara de cel european nu ma caracterizeaza
( le-am citit din simpla curiozitate - o eva afirmand ca ei i se potriveste cam 80 % din cel chinezesc ).
Si legat de sarcasmul tau nu ma supar din simplul motiv ca si mie imi trec prin cap diverse cand citesc anumite mesaje. -
ok
. adevaru' e ca mie cel mai mult imi place cel arboricol. chiar e fascinant! cat priveste zodiacul chinezesc, n-am cum sa il imbratisez, ca e ilogic rau de tot! adica cum, eu daca am zodia cal de lemn, sa zicem, o am datorita faptului ca m-am nascut intr-un anume an?! e MULT PREA GENERAL. toti oamenii nascuti in acelasi an cu mine imi seamana. nu zic ca generatiile nu seamana, dar eu vreau o caracterizare mai amanuntita, ca altfel n-as mai apela la zodiac, nu? . -
Cat se poate de adevarat :
"Cu toata seriozitate lor, desi corespund unor pozitii bine definite ale anumitor astre, previziunile horoscopului chinezesc sunt departe de a fi identice de la un astrolog la altul. Aceasta pentru ca fiecare astrolog este liber sa acorde mai multa sau mai putina importanta unui anumit aspect al unui mesaj astral, dupa preferintele sale, dupa inspiratia si experienta sa." (zodii.r