dilema sentimentala

•  
    • 3 mesaje
    20 Feb 2003, 22:50
    0 0
    ce ar trebui eu (19ani)sa fac dca iubesc cu disperare un baiat (26 ani)care in plus e si plecat in strainatate si care ma iubeste si el la fel de mult ...dar vrea ca eu sa fiu cu dansul acolo si nu aici in romania,eventual sa ne casatorim.iar parintii mei accepta relatia dar nu si faptul ca eu sa plec acolo....e f stresant ce sa fac?????????????
  •  
    • 200 mesaje
    21 Feb 2003, 09:37
    0 0
    Tot ce ai scris este "el vrea asa..", "ai mei vor asa.." dar tu ce vrei? Daca tu il iubesti cu adevarat si vrei sa fiti impreuna, si in plus solutia optima este sa te duci tu dupa el si nu sa se intoarca el, atunci...go for it. Din punctul tau de vedere, care sunt avantajele / dezavantajele, ce simti? Da mai multe amanunte si poate ne va fi ma usor sa te sfatuim.
  •  
    • 39 mesaje
    7 Apr 2003, 23:06
    0 0
    Din mesajul pe care l-ai scris, sincera sa fiu, nu sunt asa convinsa de faptul ca tu il iubesti "cu disperare". Gandeste-te bine, pune mai intai in balanta avantajele si dezavantajele inainte de a lua o decizie. Gandeste-te foarte bine daca ceea ce simti tu pentru el este dragoste sau doar tii la el intr-un mod mai... special. Eu una, cand iubesc pe cineva nu pot vorbi despre el cu "dansul". Oricum gandeste-te bine daca se merita sa renunti la tot ceea ce ai aici, familie, prieteni, etc., pentru a te duce acolo unde vei lua totul de la zero. Sa faci un asemenea pas trebuie sa ai o personalitate foarte puternica, sa fii convinsa de faptul ca "nu tot ce zboara se mananca" si o foarte mare incredere in tine. Nu vreau sa te intristeze sau sa te supere in vreun fel mesajul asta. E doar parerea mea. Si inca o data gandeste-te bine. Te pupic.
  •  
    • 6 mesaje
    18 Apr 2003, 16:23
    0 0
    Asculta-ti sufletul.Intreaba-te si raspunde-ti sincer la intrebarile care te framanta.E posibil orice,conditia este sa fii sigura ca asta iti doresti si ca asta e cel mai bine pt tine.Tu esti cea care trebuie sa ia decizia asta si nimeni altcineva.E prima ta relatie?