voi chiar credeti?
-
0 0chiar credeti in chestii supranaturale? chiar credeti ca orice e posibil? daca e, atunci de ce numai unii stiu de asta? chiar credeti ca atat timp cat crezi cu adevarat, adica 100% in ceva, acel lucru se va realiza? eu am crezut cu adevarat in unele chestii, insa s-au intamplat fix pe invers decat credeam eu pana la urma
-
eu una chiar cred.Dar asa cum ai zis nu toti au acces la aceste informatii sa zicem...
Nu din alt motiv ci pur si simlu fiindca nu sunt pregatiti sa faca fata, sunt prea legati de realitatea lor.
nu toti au deschidere spre supranatural...dar acesta exista.
Pe mine personal ma uimeste ce poti face cu cuvintele...sti persoanele care atunci cand se supara injura pe cineva sau ii doresc raul si se intampla? Aia e puterea cuvantului, blestem si dar in acelasi timp.Poti face si mult bine dar si mult rau.
in fine pe mine asta chiar ma pasioneaza.
-
Destinul este definit de unii ca fiind ceva predestinat, deci oricum ai actiona el ramane acelasi - noi fiind nijte papusi !
Refuz ca cred ...ar fi mult prea banal!
Cred ca exista un destin pentru fiecare , un drum de la care poti devia mai mult sau mai putin in functie de deciziile pe care le iei in fiecare zi , de dezvoltarea pe plan spiritual si asa mai departe.
De exemplu planetele ne-au infuentat inca de la nastere si vor continua sa ne influenteze in fiecare zi , iar astazi planeta x se afla in casa y si tu ai inceput sa filozofezi, sa te gandesti la destin si ai actionat in consecinta ... ai scris pe forum despre ce te framanta.
Eh ideea e ca poti schimba acest lucru ... poti da o raita prin magazine , poti iesi la un film, poti sa faci orice alceva ca sa iti iei gandul de la aceste lucruri.
E un exemplu simplu dar sper ca m-am facut inteleasa.
O seara placuta
-
Dap si planetele ne influenteaza destul de mult, dar cred ca mai sunt si oamenii si energiile lor ...
Exemplu: matusa mea, de cate ori se urca in masina la tata se defecteaza ceva.Acelasi lucru se intampla si cand merge cu unchiul cu masina... este trista mereu, nemultumita si la ea in casa eu nu pot sta mai mult de o ora si am senzatia ca am stat 5 ore si plec garbovita de probleme...
Stiu ca e ciudat...dar sunt oameni pe langa care e nevoie doar sa treci si deja te simti mai bine...si sunt altii care iti dau o senzatie de greu...
Ceea ce vreau sa zic este ca si lumea din jurul nostru poate influenta destinul nostru, indirect, printr-o stare de spirit nefasta care te poate face sa iei o hotarare aiurea...
Stiu ca e greu de inteles... -
Ai dreptate , emanam si energie pozitiva si energie negativa in functie de starea de spirit si implicit ii influentam pe cei din jur . Depinde mult si cat de influentabili sunt cei din jur ... e destul de greu sa mentii o atitudine pozitiva cand cel de langa tine e nervos, trist etc.
Matusa ta probabil emana foarteee multa energie negativa ... spune-i sa isi ia o pisica ( nu glumesc ).